• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imboeing

کاربر ويژه
آنومالی بارش 24ژانویه تا 30 ژانویه

shade.apcp.png

دلم ميخواد برم ماداگاسكار !

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان. الحمد لله، موقع امتخاناته و درس خوندن، زیاد جالب نیست!

بجنورد هم که فکر کنم تقریبا صد در صد دوشنبه سه شنبه بارش رو داره.

اینم لینک مدل عددی GFS برای فرودگاه بجنورد:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimn&submit.x=0&submit.y=0

سپاسگزارم آرش جان،هفته ی دومش خیلی باحال بود،واسه مشهد هم خوب بود؟؟{هفته ی دومش}

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آبدیت جدید ECMWF خدا رو شکر بارش روز سه شنبه ما رو هر چند کم برگردونده. که احتمالا به شکل برف هم هست. خدا کنه تقویت بشه.:احترام:

وضع خراسان شمالی و شمال خراسان رو نسبتا خوب زده.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آبدیت جدید ECMWF خدا رو شکر بارش روز سه شنبه ما رو هر چند کم برگردونده. که احتمالا به شکل برف هم هست. خدا کنه تقویت بشه.:احترام:

وضع خراسان شمالی و شمال خراسان رو نسبتا خوب زده.

میذاری نقششو تا من هم فیض ببرم؟؟!!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دلم ميخواد برم ماداگاسكار !

به جز از بخش هائی از اروپا و استرالیا، عملا بیشتر نقاط کره زمین با کمبود بارش مواجه هستند! حتی رو جنگل های حاره ای هم بارش چندانی نداریم! اگر این شرایط ادامه پیدا کنه واقعا اوضاع اسفناکی پیش رو خواهیم داشت!!

saeed hh

کاربر ويژه
به جز از بخش هائی از اروپا و استرالیا، عملا بیشتر نقاط کره زمین با کمبود بارش مواجه هستند! حتی رو جنگل های حاره ای هم بارش چندانی نداریم! اگر این شرایط ادامه پیدا کنه واقعا اوضاع اسفناکی پیش رو خواهیم داشت!!

همچین اتفاقی نمیوفده هیچ شرایط بحرانی هم پیش نمیاد کلمه بحران فقط با اسم ایران پیوند خورده!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و شب همگی به خیر

خوب خدا رو شکر باتلاش و پیگیری های ستودنی ادمین عزیز ایران انجمن مشکل مهرداد هم حل شد و تا لحظاتی دیگر به جمع صمیمی ما خواهد پیوست:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ببینید اون موج پیذوری چه کولاکی داره میکنه تو شمال هند!!!

همین موج به قول شما ضعیف باعث بارش برف در یزد بعد از سالها شد! وقتی شرایط مسائد نباشه، طوفان کاترینا هم به سمت ایران بیاد از بین میره و بارش درست و درمانی نمیده!

باید منتظر شرایط مناسب باشیم.

saeed hh

کاربر ويژه
همین موج به قول شما ضعیف باعث بارش برف در یزد بعد از سالها شد! وقتی شرایط مسائد نباشه، طوفان کاترینا هم به سمت ایران بیاد از بین میره و بارش درست و درمانی نمیده!

باید منتظر شرایط مناسب باشیم.

معلوم نیست این شرایط مناسب کی میخاد درست بشه اون موج اگه توی غرب میبارید یا مرکز خیلی بهتر بود تا یزد دیگه خودمون دلایلشو میدونیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا