• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
تصاویری متفاوت از بارش برف اوایل دی ماه 1391 مشهد:

0ltbygnv65yjrbcy6r19.jpg

1pl0lu8y8vopmagvhzpw.jpg

ywbvzflqgbibszamznsa.jpg

621fk4803t8nfdck6hul.jpg

cc194s9o0r6kdp4347v5.jpg

apzbwonamoqt25fdampz.jpg

4x78lf4ab850u2kzek1b.jpg

zojltwn88uwd72dda93a.jpg

l6bhnhzstuhpn1fz418j.jpg

e957sr8brr170qz5bwa.jpg

ای ولا پس این برف آخر دی دومین برف مشهده تبریک فکر کنم امیر جان 5 و رد کردید ولی می دونی از اون برف ها بود که خوب خرچ خرچ می کنه زیر کفش دیدی این برفا چقدر حال می دن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ای ولا پس این برف آخر دی دومین برف مشهده تبریک فکر کنم امیر جان 5 و رد کردید ولی می دونی از اون برف ها بود که خوب خرچ خرچ می کنه زیر کفش دیدی این برفا چقدر حال می دن

سلام محمد جان

خواهش میکنم . اتفاقا کاملا باهت موافقم چون دلم خیلی واسه صدای خرد شدن برف و یخ زیر چرخ های ماشینا تنگ شده بود که تقریبا در حدود 15 شبانه روز هر شب این صدا رو از داخل خونه می شنیدم و کلی حال میکردم.:گل:

برف هم فکر کنم برف سوم و یا چهارم بود از آخر آذر تا حالا

arashz

مدیر بخش هواشناسی
معلوم نیست این شرایط مناسب کی میخاد درست بشه اون موج اگه توی غرب میبارید یا مرکز خیلی بهتر بود تا یزد دیگه خودمون دلایلشو میدونیم

یزد هم جزء همین کشور هست، کرمان وسیستان و یلوچستان هم همینطور، اتفاقا من از بارش برف در یزد بسیار خوشحال شدم چون مدت ها بود بارش درست و درمانی نداشتن!

نمیدونم اما یک حسی بهم میگه نقشه ها کاملا دگرگون میشن! دقیقا عکس حس چند روز پیش رو دارم!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
براي اينكه به عمق قضيه پي ببريم به انيميشن زير توجه كنيد:

اين انيميشن براي شنبه الي يكشنبه هفته آينده ست كه يك موج كم عمق تراز مياني جو از نوار شمالي كشور عبور مي كنه. خطوط قرمز محور پشته (فراز) و خطوط آبي محور ناوه (فرود) هست. بستر بادهاي غربي در اين فراز و فرودهاست كه جريانات اصلي محسوب مي شن. بايد الان اين فراز و فرود ها از عمق و وسط ايران عبور مي كرد تا ما شاهد بارش ها بوديم در صورتي كه مي بينيم جريانات اصلي چقدر به عرض هاي بالاتر عقب نشيني كردن.

bzbcpcox3pphrm6gv39d.gif

به هر حال طي روزهاي دوشنبه و سه شنبه با عبور اين موج كم عمق بارش هايي در خط ساحلي خزر و شمال شرق كشور اتفاق مي افتد. بنابر اين با نزديك شدن اين موج از روز يكشنبه افزايش سرعت باد در شمال غرب كشور خواهيم داشت كه با توجه به نفوذ زبانه هاي كم فشار به دريا خزر باد هاي گرم بويژه در استان اردبيل و سواحل خزر داريم.

kjgji5bj10gupw967bi.gif

پايتخت نشينان آگاه باشن فردا با افزايش ميزان سرعت باد مواجه خواهد بود بنابر اين از ميزان آلاينده ها كاسته خواهد شد در هفته آتي نيز طي روز دوشنبه ما در استان تهران با وزش باد مواجه خواهيم بود.

دراي عمان فردا نيز همچون امروز مواج و طوفاني پيش بيني ميشه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
مهرداد جان لذت بردم از پیشبنی شما:گل:

نقش پرفشار جنب حاره ای بسیار پررنگ دیده میشه! از لحاظ جانمائی مراکز پرفشار و کم فشار بنظر میاد از لحاظ زمانی در اردیبهشت و خرداد ماه قرار داریم البته با دمای اوائل آذرماه!

saeed hh

کاربر ويژه
یزد هم جزء همین کشور هست، کرمان وسیستان و یلوچستان هم همینطور، اتفاقا من از بارش برف در یزد بسیار خوشحال شدم چون مدت ها بود بارش درست و درمانی نداشتن!

نمیدونم اما یک حسی بهم میگه نقشه ها کاملا دگرگون میشن! دقیقا عکس حس چند روز پیش رو دارم!

امان از این کشور امان
خداکنه حرفت درست دربیاد بداز الودگی هوا تو زمستون حال حوصله گردو خاک بهاروتابستون ندارم!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز

فکر کنم آپدیت فردا آپدیت خوبی باشه:گل:

با اجازه همگی شب خوش و خدا نگهدارتون باشه:گل:

mikadd

کاربر ويژه
نروز نزدیک 5 میل بارش برای تجریش( شمال تهران) در نظر گرفته که تو این وضعیت اگه واقعا اتفاق بیفته نماز وحشت واجبه

cpr2lnfmdyg07wmu4tly.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان لذت بردم از پیشبنی شما:گل:

نقش پرفشار جنب حاره ای بسیار پررنگ دیده میشه! از لحاظ جانمائی مراکز پرفشار و کم فشار بنظر میاد از لحاظ زمانی در اردیبهشت و خرداد ماه قرار داریم البته با دمای اوائل آذرماه!

خواهش مي كنم آرش جان

بله دقيقا

پر فشار جنب حاره اي در ماه ژانويه كه بايد به صورت نرمال در ضعيف ترين حالت خودش باشه قد علم كرده و چون در غرب خاروميانه پيشروي داره جلوب منابع رطوبتي موثر رو گرفته.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

خواهش مي كنم آرش جان

بله دقيقا

پر فشار جنب حاره اي در ماه ژانويه كه بايد به صورت نرمال در ضعيف ترين حالت خودش باشه قد علم كرده و چون در غرب خاروميانه پيشروي داره جلوب منابع رطوبتي موثر رو گرفته.

همینه نه؟؟؟خدا لعنتش کنه!!!!

ngp10.kidx.000.swasia.gif

روح الله تهران

کاربر ويژه
سلام بر تمام دوستان :گل:

انگار بارش تو کشور تا چند روزدیگه خبری نیست امیدوارم نقشه بهتر بشن چون تا الا تو نیمه شمالی شاهد خشکسالی بودیم تو زمستون :ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا