• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
البته این موضوع تکراری و من بارها گفتم و منظورم فقط اطلاع رسانی به تمام دوستان تهرانی و غیر تهرانی و ای کاش که یک ایستگاه اندازه گیری بارش تو این منطقه وجود داشت حتی روزهایی که در کل روز شهرک قایم برفی بوده و نزدیک به 20 سانت برف نشسته و در اکثر مناطق تهران هوا افتابی بوده حداقل بیشتر از 10 بارش رو من دیدم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بله مشهد سردسیر تره ولی این هم دلیلی بر پر برف تر بودن مشهد از شمال تهران نیست . تهران ( شمال شهر ) جزو سه مرکز استان پربرف کشوره بدون اغراق

متاسفانه دوستان اینقدر تعصب روی شهراشون دارن که اصلا نمیشه یک کلمه درباره شهرشون اظهار نظر کرد . هر حرفی زده میشه فکر میکنن میخوایم شهرشون و بکوبیم

کاش همه مردم ایران مثل تهرانی ها با اینگونه مسائل منطقی برخورد میکردند .

به جرات میگم به جز من و شاید برخی ، اکثر تهرانی ها اینجور تعصبات و روی شهرشون تهران ندارند

من نگفتم مشهد پر برفتره گفتم سردتره در ضمن تهران معيارش مهرآباده همونطور كه معيار مشهد فرودگاه كويرشه!تا اونجاييكه به منطق مربوط ميشه هيچ دليلي وجود نداره مردم يك شهر از ديگري منطقيتر باشن!

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان میتونی آمار دمای میانگین فصلی مهراباد رو به من بگید
یعنی میا نگین دمای 4 فصل و حداکثر و حداقل مطلق در هر یک از فصول

میانگین زمستان 6.6

میانگین بهار 22.0

میانگین تابستان 28.4

ماینگین پاییز 12.1

سردترین دما :

زمستان -15

بهار -4

تابستان +9

پاییز -13

گرمترین دما :

بهار 41.0

تابستان 43.0

پاییز 33.4

زمستان 28.0

اینا بر اساس ماه های میلادی هست . سه ماه سه ماه

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
اما من فکر میکنم تو زمستون شهرک قایم میانگین برف تجمعیش در ارتفاع 2000 متری بیش از 2 متر باشه اما برای اقدسیه فکر نمیکنم بیش از 1 متر باشه(البته تو 5 سال اخیر)

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
من نگفتم مشهد پر برفتره گفتم سردتره در ضمن تهران معيارش مهرآباده همونطور كه معيار مشهد فرودگاه كويرشه!تا اونجاييكه به منطق مربوط ميشه هيچ دليلي وجود نداره مردم يك شهر از ديگري منطقيتر باشن!
تهران با 13 میلیون جمعیت رسمی همینکه برف میاد باید بگردی دلیلش رو پیدا کنی که چطور هنوزم برف میاد تازه اگر بیاد

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
میانگین زمستان 6.6

میانگین بهار 22.0

میانگین تابستان 28.4

ماینگین پاییز 12.1

سردترین دما :

زمستان -15

بهار -4

تابستان +9

پاییز -13

گرمترین دما :

بهار 41.0

تابستان 43.0

پاییز 33.4

زمستان 28.0

اینا بر اساس ماه های میلادی هست . سه ماه سه ماه
با تشکر

mohamad$

کاربر ويژه
منظور من از شمال تهران ارتفاع 1500 تا 1900 متری شهر هست یعنی منطقه 1 + شمال مناطق 2 و 3 و 4 و 5 .

معیار تهران شمال شهر هست . حالا میگید چرا ؟ جواب : چون من میگم :بای:

ArefGod

Banned
شمال شهر تهران رو اول باید دید به کجا گفته میشه ؟؟؟

من چمیدونم! حالا شما {شمرون} یا {هر جایی دیگه اش! من بلد نیستم!} رو در نظر بگیرید!!!

آخه کی گفته تهران سومین مرکز پربارش کشوره؟ یاسوج رو نمی تونه بگیره چه برسه به جاهای سردسیر تر! :خنده1:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
من نخواستم به مشهد بی احترامی بشه گفتم خوشحالیم رو درباره برف مشهد گفته باشم

من که اصلا ناراحت نشدم سامیار جان. امیدوارم مشهد و تهران هر دو بارش خوبی رو از این سامانه کسب کنن. به حق اما رضا (ع):احترام:

mohamad$

کاربر ويژه
من چمیدونم! حالا شما {شمرون} یا {هر جایی دیگه اش! من بلد نیستم!} رو در نظر بگیرید!!!

آخه کی گفته تهران سومین مرکز پربارش کشوره؟ یاسوج رو نمی تونه بگیره چه برسه به جاهای سردسیر تر! :خنده1:

آقا ما غلط کردیم . مشهد - بوشهر - یاسوج و همه شهرای دوستان رتبه 1 . تهران رتبه 31 . عذرمیخوام . اشتباه کردیم . عفو کن عزیز:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
من که اصلا ناراحت نشدم سامیار جان. امیدوارم مشهد و تهران هر دو بارش خوبی رو از این سامانه کسب کنن. به حق اما رضا (ع):احترام:

به نظر من سامیار بنده خدا هیچ چیز بدی نگفت فقط ارزو برف در مشهد و کرد . همین .

فکر میکنم بهتره اصلا راجع به شهرای هم نگیم :بای:

کدخدا

کاربر ويژه
درود بر همه ی دوستان عزیز:گل::گل:

خعلی دلم واستون تنگ شده بود بخدا،امیدوارم که همگی خوب و سلامت باشید

اینطور که پیداست و در پست هاتون کاملا مشخصه؛شمالشرق روزهای زیبایی رو در انتهای این هفته خواهد داشت.یه دوتا نقشه ی باحال میشه بذارین؟؟

البته در همین پست از داش گلم{محمد قم}عزیز که طی مدتی که من نبودم من رو از نقشه ها و اتفاقات پیش رو خبردار میکرد؛تقدیر و تشکر میکنم،امیدوارم روزی فرا برسه که من واسش جبران کنم:گل::گل::احترام::احترام::aminkhan::aminkhan:

درود بر شما محمد عزیز و دوست داشتنی :احترام:
چاکریم دااش کاری نکردم :خجالت2:هدف شاد کردن دلت بود امیدوارم همیشه خوش باشی :شاد2:
پیشاپیش تبریک بابت بارش برف عکس یادت نره:خنده1:

بد نیست که در جزیان انفجار قیمتام باشید دلار 3400 سکه 1365000

دلبرم دلبر خانه خرابم کرد.....

ArefGod

Banned
آقا ما غلط کردیم . مشهد - بوشهر - یاسوج و همه شهرای دوستان رتبه 1 . تهران رتبه 31 . عذرمیخوام . اشتباه کردیم . عفو کن عزیز:خنده2:

خوب خودت یه چیزی میگی رو حرفت باش و جوابشو بده...

این منطقه 1 و 2 و 3 و 4 شمال تهرانه دیگه؟ کدومش بیشتر از اردبیل و یاسوج و شهرکرد و و و برف میاد؟

Tehran_municipal_regions.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا