• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی
درود poker جان . آقا وضعیت تهران و هم یه تحلیلی میکنید از نظر میزان بارش و شرایط برف در سه شنبه و پنجشنبه پیشرو . خیلی ممنون

محمد عزیز تهران هم تحت تاثیر رطوبت مدیترانه قرار میگیره و بهترین فریم بارش روز جمعه هست..میزان پیش بینی‌ شده در وبسیت نروژ فکر می‌کنم این دفعه برای نیمه غربی و مرکز منجمله تهران صدق میکنه.بارش در تهران به صورت بران که در ادامه عمد‌تاً به برف تبدیل می‌شه.دمای تراز ۸۵۰ که برای بارش برف مهمه خیلی‌ مرزی هست.اگر -۵ باشه برف تقریبا قطعی میشه.
qg8kasnj0gliuj97drwv.png

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
با تشکر از توجه شما اما من علاوه بر دماسنج اتومبیل خودم دوستم هم بود و البته نمیدونم این ایستگاه کجای شهره اما در خوابالود بودن دیده بان و امار اشتباه هم شک نکنید ساعت 5 صبح امروز شهرک لاکان رشت باد نسبتا گرم میوزید

میشه امار استارا و انزلی رو مقایسه کرد اما من رشت بودم دمای 0 صبح امروز یه جک بیشتر نیست

صبح امروز من رفتم بیرون،چمن ها یخ زده بودن و دما به وضوح زیر صفر بود!

طبق اطلاعاتی که دارم مناطق جنوبی رشت مثل سراوان از ساعت 2 3 بامداد باد گرمشون شروع شده.اما شهر رشت از صبح شروع شد.

چند روز قبل در مسیر رشت به لاهیجان می رفتم یک قسمت هوا مه آلود و دما زیر صفر بود و زمین یخ زده و فقط 1 کیلومتر اون طرف تر چنان باد گرمی می آمد که ماشین رو منحرف می کرد و دما بالا!

این شرایط خیلی عجیب نیست اینجا.

aria_tehran

کاربر ويژه
جنوب شرقي !

الان در دماي -4 heavy snow داره !

دقیقا جزو همون منطقه ای هستش که چند صفحه قبل بهش اشاره کردم
ممکنه شرق و جنوب شرق ترکیه چند روز برف سنگین بیاد ولی یه چند کیلومتر شرق تر که میشه ارومیه هوا صاف باشه!!

ماهان.

کاربر ويژه
با تشکر از توجه شما اما من علاوه بر دماسنج اتومبیل خودم دوستم هم بود و البته نمیدونم این ایستگاه کجای شهره اما در خوابالود بودن دیده بان و امار اشتباه هم شک نکنید ساعت 5 صبح امروز شهرک لاکان رشت باد نسبتا گرم میوزید

دماسنج ماشین معمولن مقداری خطا داره. اما خطاش از 2 درجه بیشتر نمی‌شه

میشه امار استارا و انزلی رو مقایسه کرد اما من رشت بودم دمای 0 صبح امروز یه جک بیشتر نیست

انزلی بطور کل با رشت فرق داره. انزلی کمینه‌ی دماش بطور معمولن 3 تا 4 درجه از رشت گرمتره. چون از دو طرف با آب محاصره شده

محمد جان یه کمکی کن به من ببینیم اخه چطور میشه هوای گرم صبح امروز رشت 0 باشه من شک ندارم 13 بود

هر دو ایستگاه رشت امروز صبح دمای کمی رو ثبت کردند

فرودگاه: 1.2-
کشاورزی: 0.6+

درود سامیار جان

نواحی جنوبی رشت از بامداد باد گرم شروع شد.این در حالیه شهر رشت صبح سردی رو داشت.علت اون دمای 13 هم باد گرم بوده و لاکان هم خارج شهر و جنوب رشت محسوب می شه.

درسته محمد جان

والا چه عرض کنم سامیار جان . رشت تا اونجا که میدونم دو تا ایستگاه داره . یکی فرودگاه هست خارج رشت و شمال شهر و یکی کشاورزی هست خارج شهر و جنوب شهر

من گاهی دیدم شرایط دمایی این دو ایستگاه هنگام گرمباد خیلی با هم فرق میکنه . حتی چند ماه پیش گرمباد شده بود و کشاورزی رشت شده بود +27 و فرودگاه +37

Capture.JPG

ماهان.

کاربر ويژه
صبح امروز من رفتم بیرون،چمن ها یخ زده بودن و دما به وضوح زیر صفر بود!

طبق اطلاعاتی که دارم مناطق جنوبی رشت مثل سراوان از ساعت 2 3 بامداد باد گرمشون شروع شده.اما شهر رشت از صبح شروع شد.

چند روز قبل در مسیر رشت به لاهیجان می رفتم یک قسمت هوا مه آلود و دما زیر صفر بود و زمین یخ زده و فقط 1 کیلومتر اون طرف تر چنان باد گرمی می آمد که ماشین رو منحرف می کرد و دما بالا!

این شرایط خیلی عجیب نیست اینجا.

درسته محمد جان.

یادم میاد سال گذشته در حالی که ساعت 1 بامداد در شهر رشت هوا کاملن مه‌آلود بود و دمای حدود 3 تا 4 بود٬ محمد (ودرفورکستر) از نزدیکی ایستگاه کشاورزی خبر گرمباد با دمای 16 رو داد. این شرایط تا حدود ساعت 4 برقرار بود و از ساعت 4 صبح در رشت هم گرمباد شروع شد.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خب دوستان مدل نیروی دریایی الان آبدیت شد و خدا رو شکر بارش خراسان رو حفظ کرده (البته یکمی شدتش رو نسبت به امروز صبح کاهش داده):

nh0nch8gxlk96k4dwrdh.png

b5qj4txu9hxgu0x5v0s.png

امیدارم که ضد حال نخوریم و بارش خوبی رو از این سامانه داشته باشیم. به حق امام رضا (ع)

imboeing

کاربر ويژه
خب دوستان مدل نیروی دریایی الان آبدیت شد و خدا رو شکر بارش خراسان رو حفظ کرده (البته یکمی شدتش رو نسبت به امروز صبح کاهش داده):

nh0nch8gxlk96k4dwrdh.png

b5qj4txu9hxgu0x5v0s.png

امیدارم که ضد حال نخوریم و بارش خوبی رو از این سامانه داشته باشیم. به حق امام رضا (ع)

540 اونقدر رفته پايين پس چرا 528 هم پايين كشيده نميشه ؟

saeed hh

کاربر ويژه
برفی که الان تو شرق ترکیه داره میاد مثل 83تهران وشمال هستش ولی ببینید یکی میگه جاده بسته شد یا تو مغازه ها چیزی برای خوردن نیست خدایی ترکیه خیلی قوی وپیشرفته شده!!!!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
وضعيت فعلي چند شهر تركيه:

Mta-sabueti: دما 1.5 - برف

Ashotsk: دما 4.4 - برف

Shirak: دما 4 - برف

Kars: دما 7 - برف

Gumushane: دما 0.6 + برف

Erzurum: دما 3 - برف

Erzincan: دما 3.4 + برف

Ankara: دما 0 نيمه ابري

و....

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
با توجه به تعطیلی شنبه میخوام به جایی که بیشترین بارش برف و تو کل ایران دریافت میکنه برم لطفا پیشنهاد بدید در ضمن تا پایه کوه سماموس از جاده جواهر دشت رفتم که عکسارو خواهم گذاشت

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
درسته محمد جان.

یادم میاد سال گذشته در حالی که ساعت 1 بامداد در شهر رشت هوا کاملن مه‌آلود بود و دمای حدود 3 تا 4 بود٬ محمد (ودرفورکستر) از نزدیکی ایستگاه کشاورزی خبر گرمباد با دمای 16 رو داد. این شرایط تا حدود ساعت 4 برقرار بود و از ساعت 4 صبح در رشت هم گرمباد شروع شد.

درسته ماهان جان

همیشه اول کشاورزی گرمبادش شروع می شه و با تاخیر به رشت می رسه.حالا اگر قوی باشه سریع و گاهی که ضعیفه می بینیم کشاورزی 1 روز گرمباد میاد و فرودگاه ممکنه نیاد.و شهر هم در حد یکی دو ساعت.
اما این باد گرم شرایط دمایی نرمال ماه رو به بالا تر از نرمال تغییر می ده.شرایط تازه داشت خوب می شد و روزهای یخبندان در حال افزایش بودن.

نظرت در مورد موج انتهای هفته چیه ماهان جان؟
ecmwf افتضاح زده.gfs هم نسبتا خوب.

ماهان.

کاربر ويژه
با توجه به تعطیلی شنبه میخوام به جایی که بیشترین بارش برف و تو کل ایران دریافت میکنه برم لطفا پیشنهاد بدید در ضمن تا پایه کوه سماموس از جاده جواهر دشت رفتم که عکسارو خواهم گذاشت

تقریبن تا چه ارتفاعی رفتین؟ شرایط برف چطور بود؟ با این وضعیت اصلن برفی روی زمین باقی مونده بود؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا