• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
عجب بحث داغی بوده زمستان 1350 امیدوارم مهرداد جان در مورد شرایط اون سال تحقیق کنه.

imboeing

کاربر ويژه
عجب بحث داغی بوده زمستان 1350 امیدوارم مهرداد جان در مورد شرایط اون سال تحقیق کنه.

هر جور هم بوده يه عده ديگر حالش رو بردن

من عادتمه هميشه سوار تاكسي ميشم اگر يارو پير باشه ميگم از برف ها برام بگه

يكيشون ميگفت سال 50 يك سري تريلي هر روز از تهران به رشت ميومدن نفت مياوردن مردم هم به نوبت مثل ادم نفت ميگرفتن !!! خدا 83 رو نشون نده عين بدبخت ها شده بوديم !

amin khan

مدیر انجمن
یه خسته نباشید خدمت مدیرا و کاربرای خوب بخش هواشناسی:گل:

آمار تاپیک جالب
iranjoman.png

saeed hh

کاربر ويژه
هر جور هم بوده يه عده ديگر حالش رو بردن

من عادتمه هميشه سوار تاكسي ميشم اگر يارو پير باشه ميگم از برف ها برام بگه

يكيشون ميگفت سال 50 يك سري تريلي هر روز از تهران به رشت ميومدن نفت مياوردن مردم هم به نوبت مثل ادم نفت ميگرفتن !!! خدا 83 رو نشون نده عين بدبخت ها شده بوديم !

بله اگرمدیریت نبود تو همون سال 50نسل مردم ایران منقرض میشد :خنده2:

salar69

کاربر ويژه
MRF_167_995_384.png

salar69

کاربر ويژه
اصغری کل دامنه های البرز رو از پنج شنبه برفی پیش بینی کرد قزوین, زنجان, البرز, مرکزی,حتی شهر کویری سمنان و برای تهران فقط نقاط کوهستانی رو بارش برف براشون اعلام کرد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

حتما در اسرع وقت اين كار رو مي كنم. اين مسئله تنها مورد در ايران بوده و در كل دنيا رتبه اول رو به خودش اختصاص داده.

در مورد زلزله

زلزله دامغان بعنوان پر تلفات ترين زلزله تاريخ ايران بزرگي زلزله 7.9 ريشتر بوده يعني نزديك به 8 ريشتر اين مسئله چه چيزي رو ثابت مي كنه ؟؟؟؟؟

اين حادثه اين موضوع رو به ما گوشزد مي كنه كه زون البرز پتانسيل و توانايي هاي ابر زلزله هايي با اين قدرت رو داره. وقوع چنين زلزله اي با اين بزرگي در يك منطقه و شهر مسكوني فاجع تمام عيار رو رقم خواهد زد. همه ما ترس در دل داريم بله اما بيايم از اين ترس وسيله اي بسازيم براي امادگي و مقابله با اين بلا.

الان با خودمون بگيم اگه قرار باشه خدايي نكرده خدايي نكرده در هر يك از شهر ما زلزله اي با اين ابعاد اتفاق بيوفته ما چقدر آمادگي در برابر و رويارويي با اون داريم؟

جدا از وظيفه دولت در اين خصوص خود ما آيا مي تونيم كاري در اين زمينه انجام بديم؟

من يهموضوع يادم افتاد گفتم بد نباشه در موردش باهاتون صحبت كنم:

سال 1381 توي روزهاي آخر اسفند بود يه شب ساعت 2 و اندي از بامداد زلزله به قدرت 4 و خرده اي به مركزيت ازگل در شهر تهران اتفاق افتاد يعني مركز زلزله خود شهر تهران در منطقه ازگل بود كه تا به الان همچين موردي مجددا تكرار نشده، در اون شب صداي مهيب شبيه به انفجار و شكسته شدن از زمين در اون منطقه به گوش رسيد و باعث وحشت و ترس مردم تهران شد.

فرداي اون روز روزنامه ها اعلام كردن خرد شدن سنگ هاي پوسته زمين بر اثر تنش و فشار عامل اون صداي مهيب بوده كه لرزه نگاري آمريكا اين زلزله رو اعلام و به ثبت رسونده بود.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
یه خسته نباشید خدمت مدیرا و کاربرای خوب بخش هواشناسی:گل:

آمار تاپیک جالب
مشاهده پیوست 14799

امیر عزیز

بدون شک، حمایت های همه جانبه شما و مدیران ایران انجمن نقش اساسی رو در پیشرفت و شکوفائی این تاپیک داشته و داره، از طرف خودم و دوستان بابت این حمایت از شما دوستان عزیز کمال تشکر و قدردانی رو دارم.

از دوستان عزیز تقاضا میکنم با رعایت قوانین جاری فروم، از زحمات تیم مدیریتی ایران انجمن قدردانی کنیم.

متشکرم

mohamad$

کاربر ويژه
اصغری کل دامنه های البرز رو از پنج شنبه برفی پیش بینی کرد قزوین, زنجان, البرز, مرکزی,حتی شهر کویری سمنان و برای تهران فقط نقاط کوهستانی رو بارش برف براشون اعلام کرد.

دیده دفه قبلی تهران کم اومده گفته این دفه هم نمیاد .

hamed2148

کاربر ويژه
خاطره سربازي من و سوز سرماي ٨٦

بچه ها من سال زمستون ٨٦ آموزشي سربازي رفتم و محل خدمت من هم درست اون طرف ايران يعني كرمانشاه بود ، بچه بودم بزرگترا از سختيهاي سربازي و تحمل سوز سرماي اون زياد مي گفتن و من هم به خودم ميگفتم اينا ٢ سال رفتن سربازي به اندازه بيست سال دارن خاطرشو تعريف ميكنن و ميخنديدم ولي دنياي بزرگيه و درست خاطرات اونا به خطرات و خاطره هاي من پيوند خورد و سوز سرما رو با تمام پوست و استخونام لمس كردم و ديگه از اون به بعد من هم با افتخار خاطرات آموزشي رو براي همه تعريف ميكنم ...

در ادامه ميخوام چند تا از اون لحظات ناب رو تعريف كنم و از بچه هاي ديگه ام ميخام خاطرات ٨٦ رو براي همه بگن .....

hamed2148

کاربر ويژه
خاطره سربازي من و سوز سرماي ٨٦

بچه ها من سال زمستون ٨٦ آموزشي سربازي رفتم و محل خدمت من هم درست اون طرف ايران يعني كرمانشاه بود ، بچه بودم بزرگترا از سختيهاي سربازي و تحمل سوز سرماي اون زياد مي گفتن و من هم به خودم ميگفتم اينا ٢ سال رفتن سربازي به اندازه بيست سال دارن خاطرشو تعريف ميكنن و ميخنديدم ولي دنياي بزرگيه و درست خاطرات اونا به خطرات و خاطره هاي من پيوند خورد و سوز سرما رو با تمام پوست و استخونام لمس كردم و ديگه از اون به بعد من هم با افتخار خاطرات آموزشي رو براي همه تعريف ميكنم ...

در ادامه ميخوام چند تا از اون لحظات ناب رو تعريف كنم و از بچه هاي ديگه ام ميخام خاطرات ٨٦ رو براي همه بگن .....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا