گرمباد ربطی به گردنه امام زاده هاشم نداره اونجا اصلا چنین پدیده ای وجود نداره
برفشم یکیش زده 18 یکیش 21 سانت که مطمئنا دست کم 2.5 برابر این باید باشه
گرمباد ربطی به گردنه امام زاده هاشم نداره اونجا اصلا چنین پدیده ای وجود نداره
آرش پربارشترین ماه اصفهان و تهرانو مشهدو اطلاع داری؟ما که کم کم از بارش هامون کم میشه...فروردین بد نیست و اردیبهشت عملا و به جز چند مورد استثنا بارش چندانی نداریم...
اینجا بعد از خرداد جزو محالاته که بباره!نگاه آسمون که میکنی یاد آسمون تگزاس تو فیلمای کابوی میفتی!صافو یک دست با موج هایی که از گرما ایجاد میشه:خنده1:
خوزستان عمده بارشش دی و آذره و در مرحله سوم اواسط اسفند تا اواسط فروردین.بعد از اون یکباره کاهش بارش داریم...البته امسال دی که خشک بودو بهمن کل بارش دیو یک جا داد!:گل:فکر میکنم برای اهواز باید بهمن و اسفند باشه، برای اصفهان هم فکر کنم فروردین و تا حدودی اردیبهشت ماه. برای مشهد هم به احتمال بسیار زیاد باید در فروردین و اردیبهشت باشه چون توی نقشه ها دیدم که جزء ناحیه مدیترانه ای با بارش بهاره است.
اما بارش باران خوب اردیبهشت ماه در اهواز رو هم دیدم، فکر کنم سالهای 70 71 بود، برای اصفهان هم در اردیبهشت ماه بارش سنگین دیدم، در اصفهان اگر رطوبت درست و درمانی باشه و جریان صعودی هوا هم باشه، بارش تابستانه اش دست کمی از تهران نداره، مرداد ماه بارش رگباری رو در اصفهان دیدم! متاسفانه اصفهان کلا واگرائی هست مگر این که خلافش ثابت بشه!
موقع گرم باد در کوهستان یا حتی جلگه شرایط دمایی و رطوبت از ناحیه ای به ناحیه دیگه با فاصله کمتر از 1 کیلومتر،می تونه 180 درجه متفاوت باشه!
درسته . ببین شما وقتی میگید کوهستان های گیلان گرمباد داره منظورتون فوقش 1500 متر هست . دیگه 2000 به بالا اونقدری تحت تاثیر گرمباد نیست .
خوزستان عمده بارشش دی و آذره و در مرحله سوم اواسط اسفند تا اواسط فروردین.بعد از اون یکباره کاهش بارش داریم...البته امسال دی که خشک بودو بهمن کل بارش دیو یک جا داد!:گل:
امروز مه به خصوصي داشتيم تو رشت !
درفک ربطی به امام زاده هاشم نداره تو قله درفک وامیستی اکثرا باد و رطوبت دریا از پایین میخوره تو صورتت اما امام زاده هاشم هواش البرز جنوبی حساب میشه و خصوصیاتش مانند سایر مناطقه البرز جنوبیه