• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آرش پربارشترین ماه اصفهان و تهرانو مشهدو اطلاع داری؟ما که کم کم از بارش هامون کم میشه...فروردین بد نیست و اردیبهشت عملا و به جز چند مورد استثنا بارش چندانی نداریم...

فکر میکنم برای اهواز باید بهمن و اسفند باشه، برای اصفهان هم فکر کنم فروردین و تا حدودی اردیبهشت ماه. برای مشهد هم به احتمال بسیار زیاد باید در فروردین و اردیبهشت باشه چون توی نقشه ها دیدم که جزء ناحیه مدیترانه ای با بارش بهاره است.

اما بارش باران خوب اردیبهشت ماه در اهواز رو هم دیدم، فکر کنم سالهای 70 71 بود، برای اصفهان هم در اردیبهشت ماه بارش سنگین دیدم، در اصفهان اگر رطوبت درست و درمانی باشه و جریان صعودی هوا هم باشه، بارش تابستانه اش دست کمی از تهران نداره، مرداد ماه بارش رگباری رو در اصفهان دیدم! متاسفانه اصفهان کلا واگرائی هست مگر این که خلافش ثابت بشه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اینجا بعد از خرداد جزو محالاته که بباره!نگاه آسمون که میکنی یاد آسمون تگزاس تو فیلمای کابوی میفتی!صافو یک دست با موج هایی که از گرما ایجاد میشه:خنده1:

همون سال 70 یا 71 اهواز وسط مرداد ماه بارون سنگین بارید! سال 86 هم وسط تابستون یک ابر تندری خفن از سمت جنوب وارد خوزستان شد و تا لرستان پیش رفت! بارش نسبتا خوبی هم داد، اندازه ابر تقریبا 1.5 برابر استان خوزستان بود! همون زمان 2 ابر کومولوسی از قزوین تا تهران دوام آوردن و تهران بارش نسبتا خوبی داشت.

ali.doosti

کاربر ويژه
فکر میکنم برای اهواز باید بهمن و اسفند باشه، برای اصفهان هم فکر کنم فروردین و تا حدودی اردیبهشت ماه. برای مشهد هم به احتمال بسیار زیاد باید در فروردین و اردیبهشت باشه چون توی نقشه ها دیدم که جزء ناحیه مدیترانه ای با بارش بهاره است.

اما بارش باران خوب اردیبهشت ماه در اهواز رو هم دیدم، فکر کنم سالهای 70 71 بود، برای اصفهان هم در اردیبهشت ماه بارش سنگین دیدم، در اصفهان اگر رطوبت درست و درمانی باشه و جریان صعودی هوا هم باشه، بارش تابستانه اش دست کمی از تهران نداره، مرداد ماه بارش رگباری رو در اصفهان دیدم! متاسفانه اصفهان کلا واگرائی هست مگر این که خلافش ثابت بشه!
خوزستان عمده بارشش دی و آذره و در مرحله سوم اواسط اسفند تا اواسط فروردین.بعد از اون یکباره کاهش بارش داریم...البته امسال دی که خشک بودو بهمن کل بارش دیو یک جا داد!:گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام دوستان

درخت ها دارن کاملا بیدار می شن و این دما داره کمی نگران کننده می شه.ازگیل ژاپنی حیاط ما کاملا بیدار شده و میوه هاش تا 1 ماه دیگه قابل خوردنه با این روند.

حدودا 2 ماه زود تر داره این اتفاق می افته.در این حالت ممکنه بر اثر سرما درخت میوه ها و بعضی از شاخه هاش رو از دست بده.اگر یخبندان شدید رخ بده حتی ممکنه کل درخت از بین بره!

030220131313.jpg

030220131312.jpg

فکر می کردم اوضاع دمایی از دهه دوم بهمن بهتر می شه.اما با این وضعیت می شه انتظار خسارت به محصولات باغی رو داشت.

وضعیت دمایی 15 روز اخیر رشت و هوایی فروردین ماهی یا حتی اردیبهشتی!

r2.png

آخرین ویرایش:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
موقع گرم باد در کوهستان یا حتی جلگه شرایط دمایی و رطوبت از ناحیه ای به ناحیه دیگه با فاصله کمتر از 1 کیلومتر،می تونه 180 درجه متفاوت باشه!

ali.doosti

کاربر ويژه
اهواز:

zrqkimcgkj3t2w0egzga.jpg

معماری باستانی دزفول:

c3pgauv545e77oa0wtn3.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
موقع گرم باد در کوهستان یا حتی جلگه شرایط دمایی و رطوبت از ناحیه ای به ناحیه دیگه با فاصله کمتر از 1 کیلومتر،می تونه 180 درجه متفاوت باشه!

درسته . ببین شما وقتی میگید کوهستان های گیلان گرمباد داره منظورتون فوقش 1500 متر هست . دیگه 2000 به بالا اونقدری تحت تاثیر گرمباد نیست .

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
درسته . ببین شما وقتی میگید کوهستان های گیلان گرمباد داره منظورتون فوقش 1500 متر هست . دیگه 2000 به بالا اونقدری تحت تاثیر گرمباد نیست .

نه محمد جان.گاهی ممکنه دمای اون نقاط هم به بالای صفر برسه.بارها دیدم روی درفک در پاییز برف باریده اما وقتی گرم باد شده بخش اعظمش خیلی سریع آب شده.

مطمئنا بالای 2000 متر هم می تونه تحت تاثیر قرار بگیره.رشت امسال 38 شده بود بهار من تا نزدیکای اسپیلی رفتم.اونجا دما تا 20 هم رسیده بود!

اما خب تاثیر گرم باد از نظر دما در زمستان روی ارتفاع های بالا کم تره.ولی اون مناطق خیلی بیشتر از جلگه گرم باد می وزه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوزستان عمده بارشش دی و آذره و در مرحله سوم اواسط اسفند تا اواسط فروردین.بعد از اون یکباره کاهش بارش داریم...البته امسال دی که خشک بودو بهمن کل بارش دیو یک جا داد!:گل:

علی جان من از 77 اهواز نبودم! اگر در طول این چند سال نرفته بودم اهواز و الان میرفتم، اصلا شهر رو نمیشناختم! همه چیز تغییر شدید کرده! اون اهوازی که من میشناختم کلا به خاطره ها پیوسته! الان مثل بقیه شهر های ایران شده یک شهر درندشت بی در و پیکر! یک زمانی آخر اقبال بیابون بود تا دم رودخونه! یادم میاد بارها اون مسیر رو رفتم و اومدم ولی الان تا دم آب خونه ساختن!

اما در مورد بارش درسته، اسفند ماه بارش قابلی نداشت اما بهمن خوب میبارید، سال 72 یا 73 تا حد سیل بهمن ماه بارون اومد! یادش بخیر اون زمان شهرک نفت بودیم، در خونه رو که باز کردم برم دبیرستان یک دفعه یک رعد و برق دقیقا جلوی خونه زد به انتن صدا و سیما روی تپه های شهر! عبور موج هوا رو از کنار بدنم حس کردم!

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
درفک ربطی به امام زاده هاشم نداره تو قله درفک وامیستی اکثرا باد و رطوبت دریا از پایین میخوره تو صورتت اما امام زاده هاشم هواش البرز جنوبی حساب میشه و خصوصیاتش مانند سایر مناطقه البرز جنوبیه

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
درفک ربطی به امام زاده هاشم نداره تو قله درفک وامیستی اکثرا باد و رطوبت دریا از پایین میخوره تو صورتت اما امام زاده هاشم هواش البرز جنوبی حساب میشه و خصوصیاتش مانند سایر مناطقه البرز جنوبیه

منم کلی گفتم سامیار جان.مطمئنا اینکه منطقه ای در البرز جنوبی باشه موضوعش با دامنه شمالی متفاوته!

سیبری

کاربر ويژه
واقعا نروژ چقدر برای این سیستم دقیق بود!
اسلام آباد پایتخت پاکستان تو 24 ساعت گذشته 116 میل از این سیستم اومده!
بارشش از این سیستم تا الان 180 میل بوده!

ماهان.

کاربر ويژه
الان سایت وا می‌شه؟ ارتفاع ایستگاه امامزاده هاشم رو باید زده باشه توی اون سایت. جالب اینه که امامزاده‌هاشم در محدوده‌ی شهرستان آمل قرار داره. ولی مثل اینکه این اواخر استان تهران اشغالش کرده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا