• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
اقا خدا کنه غرب مشهد دو متر برف بیاد تمام رکورد هارو بشکونه باور کنید تهرانی ها از همه خوشحال تر میشن مخصوصن با دیدن عکسای برف سنگین مشهد که قرار هست بیاد من یه موضوع تجربی مطرح کردم ولی دوستان چش تنگی کردن کار به اینجا کشیدش خداحافظ همه .

hamed2148

کاربر ويژه
عزیز من خوب غیر منطقی حرف میزنی من میگم میخام پتانسیل مشدو بدونم تو میگی 2000 متری من کی گفتم 2000 متری یک متر برف امده 2000 متری اون موقع 2 متر برف بوده:تعجب2:

بچه ها اين حرفهاي بچه گانه رو ول كنيد ٩٩درصد مردم ايران نميدونم هواي فردا چه جوريه و اصلا براشوت مهم نيست كي كجا چقدر باريده و ما اينجا به بارش برف پز ميديم و اگه يكي از بچه هاي بيرون اين تايپيك از جمله آقاي رهنما اين كامنت ها رو ببينن به همه ما ميخندن پس خواهشا آبروي انجمن رو نبرين با اين حرفاتون :گل:

بارش برف تو اين موقع سال چندان نعمت پربركتي صرفا نميتونه باشه و شايد آفتش از بركتش بيشتر باشه ولي ما تسليم اراده حق هستيم واگه به اندازه ٦ دي بباره خداوكيلي بسيار قابل توجه اين موقع سال واگه نباره نميشه حسرت نباريدن رو بخوريم . ايشاالله همه ايران بارون وبرف خوبي داشته باشن و كوهاي پرغرور ايران پربرف بشه :گل:

nojeana

کاربر ويژه
به نظرم تمام علوم از ریاضی منشعب شدن. دنیا تابعی ریاضیه با تعداد بی‌شماری متغیر.
خوب این شکلی که دنیا دو بعدی x , y و غیرقابل حل شدنه و صد البته می دونیم دنیا در جریانه
 خوب دنیا در یک محور مختصات 4 بعدی و در مقابلش 6 بعدی در حال انقباض و انبساطه و الان هم ما تو چهار بعدیه اواخر انبساط رو سپری کردیم و 6 بعدیه هم در اوایل انبساطه خوب جهان با انفجار 10 بعد شروع شد

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
[h=3]record.pngاینجا به بارش سنگین برف در شمال ایران و تهران اشاره شده.و از اون به عنوان یکی از سنگین ترین برف های سال 2005 نام برده شده.
اون 150 سانتیمتر هم بارش فرودگاه رشت هست.همونطور که می دونید در شهر رشت تا 2 متر برف بارید.

felan123

New member
Tuesday05 MarchWednesday06 MarchThursday07 MarchFriday08 MarchSaturday09 MarchSunday10 MarchMonday11 MarchTuesday12 MarchWednesday13 MarchThursday14 March
04.png
13.png
04.png
01d.png
01d.png
04.png
09.png
02d.png
03d.png
03d.png
20°14°-1°
1.3 mm precipitation per 24 hours12 mm precipitation per 24 hours4.3 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours3.8 mm precipitation per 24 hours2.8 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0075.235.png
vindpil.0050.240.png
vindpil.0100.355.png
vindpil.0025.200.png
vindstille.png
vindpil.0000.165.png
vindpil.0000.335.png
vindpil.0000.255.png
vindstille.png
vindpil.0000.185.png

این نروژ فکر کنم حال داده به سمنان 16 میلی رو برف زده ببینیم چی میشه

کدخدا

کاربر ويژه
دستت درد نکنه سایتش رو پیدا کردم
http://www.qom-airport.ir/
باید آمارش رو از شرکت فرودگاههای کشور دربیارم

ما یه اشنا داریم اونجا میگفت بیا مغازه های که تو مجتمع تجاری که میسازن پیش خرید کن دو سال پیش مفت بود 15 تومن مغازه میدادن الان 200 تومنم نمیدن.انقدر میسوزم پولم دستم بود زدم زمین رفت.:ناراحت:
دیدمش ازش میپرسم

mohamad$

کاربر ويژه
تا حالا اینجوری ندیده بودم نروژ تو هر اپدیت با شیب ملایم بارشای پنجشنبه تهران و کم میکنه . ولی فکونم از فردا صبح مجدد شروع به تقویت میکنه برای دلخوشی .

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
مشاهده پیوست 20426

اینجا به بارش سنگین برف در شمال ایران و تهران اشاره شده.و از اون به عنوان یکی از سنگین ترین برف های سال 2005 نام برده شده.
اون 150 سانتیمتر هم بارش فرودگاه رشت هست.همونطور که می دونید در شهر رشت تا 2 متر برف بارید.

این هم لینکش

World Heavy Snowfall News 2005

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا