به نظرم تمام علوم از ریاضی منشعب شدن. دنیا تابعی ریاضیه با تعداد بیشماری متغیر.تمام زندگی رو می شه با ریاضیات نوشت
سلام
سلام محمد جانفاجعست!!!!:ناراحت:
عزیز من خوب غیر منطقی حرف میزنی من میگم میخام پتانسیل مشدو بدونم تو میگی 2000 متری من کی گفتم 2000 متری یک متر برف امده 2000 متری اون موقع 2 متر برف بوده:تعجب2:
خوب این شکلی که دنیا دو بعدی x , y و غیرقابل حل شدنه و صد البته می دونیم دنیا در جریانهبه نظرم تمام علوم از ریاضی منشعب شدن. دنیا تابعی ریاضیه با تعداد بیشماری متغیر.
سلام محمد جان
فرصت نشد بپرسم
فرودگاهتون خصوصیه؟
دستت درد نکنه سایتش رو پیدا کردمدرود محمدرضا جان
واقعیتش من نمیدونم از کسی شنیدم .تو تبلیغاتی که زدن شماره تماس داره خواستی شمارشو برمیدارم...
Tuesday05 March | Wednesday06 March | Thursday07 March | Friday08 March | Saturday09 March | Sunday10 March | Monday11 March | Tuesday12 March | Wednesday13 March | Thursday14 March |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
20° | 14° | 0° | -1° | 2° | 6° | 8° | 7° | 6° | 8° |
1.3 mm precipitation per 24 hours | 12 mm precipitation per 24 hours | 4.3 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 3.8 mm precipitation per 24 hours | 2.8 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام محمد جانآقا محمدرضای میری عزیز چه جوری میشه تو اون نظرسنجیای که گفتی شرکت کرد؟
دستت درد نکنه سایتش رو پیدا کردم
http://www.qom-airport.ir/
باید آمارش رو از شرکت فرودگاههای کشور دربیارم
مشاهده پیوست 20426
اینجا به بارش سنگین برف در شمال ایران و تهران اشاره شده.و از اون به عنوان یکی از سنگین ترین برف های سال 2005 نام برده شده.
اون 150 سانتیمتر هم بارش فرودگاه رشت هست.همونطور که می دونید در شهر رشت تا 2 متر برف بارید.