• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب به سلامتی اکیوریت ودر واسه جمعه بعد از ظهر و شب اخطاریه بارش واسه مشهد زد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جالبه که دمای حین بارشمون رو 0 درجه زده و واسه شب بعدش 1- :گل:

آخرین ویرایش:

tima ir

کاربر ويژه
خوب خدا رو شکر بارش بسیار خوبی در مشهد مقدس و دیگر نقاط شاهد بودیم از امیر محسن عزیز بابت عکسهای زیبایی تهیه کرده بودنند تشکر میکنم نمی دونم بینالود سفید شده یا نه اگه این اتقاق افتاده باشه امسال بینالود در مهر ماه رخت سفید بر تن کرده .

مقدار بارش در تربت حیدریه

meteogram.png

مقدار بارش در کاشمر

meteogram.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب خدا رو شکر بارش بسیار خوبی در مشهد مقدس و دیگر نقاط شاهد بودیم از امیر محسن عزیز بابت عکسهای زیبایی تهیه کرده بودنند تشکر میکنم نمی دونم بینالود سفید شده یا نه اگه این اتقاق افتاده باشه امسال بینالود در مهر ماه رخت سفید بر تن کرده .

مقدار بارش در تربت حیدریه

مشاهده پیوست 45098

مقدار بارش در کاشمر

مشاهده پیوست 45099

سلام و درود

خواهش میکنم قربان

انشاء الله عکسهای اختصاصی وب سایت هوای مشهد که عکسهای متفاوتی هستند رو امشب برای اولین بار در اونجا قرار میدم.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من که میدونم دلم طاقت نمیاره تا شب

حالا بذار یک خبر دورش رو الان بدم ، و الباقی ماجرا رو بعد از آپدیتهای امشب:

7 نوامبر 2013

واقعا ناوه باید ناوه باشه = همینطور عمیق گسترده:گل:

eyostwjt6y83ruam9k.jpg

abtinT

کاربر ويژه
من که میدونم دلم طاقت نمیاره تا شب

حالا بذار یک خبر دورش رو الان بدم ، و الباقی ماجرا رو بعد از آپدیتهای امشب:

7 نوامبر 2013

واقعا ناوه باید ناوه باشه = همینطور عمیق گسترده:گل:

eyostwjt6y83ruam9k.jpg

برای ما تهرانی ها خبری نداری ؟

سیبری

کاربر ويژه
18:30
آلودگی 3
سیاه بیشه 5
فریمان 6
قوچان 7
آبعلی 7
اسداباد همدان 7
آلاشت 7
بلده 7
زرینه7
ارومیه 8 (آمار ارومیه مشکوکه هر روز همین ساعت دماش 8 هستش!)
دماوند8
ماسوله8
تکاب 9
نیشابور 9
گلمکان 9
کجور9
آوج 9
خلخال 9
فرودگاه اردبیل 9
کیاسر9

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیرو سوال دوست خوبمون محسن عزیز که تلفنی از من پرسیدند که آیا احتمال سپید پوش شدن بینالود در اثر بارش امروز وجود داره یا نه توجه ایشون رو به مطلب زیر جلب میکنم.

اطلاعات رادیو سوند فرودگاه مشهد در ساعتهای 00 و 12 بوقت UTC :

yq1xsd0jaxyc3w0q7e0i.jpg

t9js23t03mdv921ezag.jpg

اول از همه ارتفاع شهر مشهد از سطح دریا ( ایستگاه فرودگاه) 990 متر هست که برابر میشه با 909 و یا 908 هکتو پاسکال.

مطابق با اطلاعات بالا بدلیل مناسب بودن دمای هوا ( زیر صفر بودن دما) امروز از رنج ارتفاعی بین 2000 تا 2100 متر به بالا شانس بارش برف سنگین وجود داشته چون بارش از نوع بارشها سیستماتیک و مدوام بوده.

شایان ذکر است که بلندترین قله های بینالود بین 3200 تا 3350 متر ارتفاع دارند.
فقط ذکر یک مطلب خیلی مهم ضروری میرسه و اون اینکه بارش برف قطعی و حتمی و اینکه آیا برف هم به زمین نشسته با نه در پرده ای از ابهام هست چون دمای هوا در روزهای اخیر در شمال شرق ایران خیلی بالا بوده و این شامل ارتفاعات هم میشه . پس ممکنه گرم بودن غیر معمول زمین احتمال ذوب برف رو بالا ببره.

ولی از این به بعد و با توجه به این بارش مطلوب پاییزی شرایط کاملا متفاوت خواهد بود و با هر بارشی شانس نشستن برف در ارتفاعات بالا میره.

سال گذشته در تاریخ 22 آذر در حالیکه شهر مشهد در دمای 7+ بالای صفر شاهد بارش سیل آسای باران در حدود 40 میلیمتر بود. از ارتفاع 1600 متر به بالا برف سنگین بارید، به نحویکه در این ارتفاع در حدود 25 سانتیمتر برف به زمین نشسته بود و با افزایش ارتفاع ، ارتفاع برف هم افزایش چشمگیری داشت.

توجه شما رو به عکسهای ذیل جلب میکنم:

نمایی از قله فلسکه در 23 اذر 1391 روز بعد از برف از غرب مشهد:

tpbjbfb42wa2zbi4c9s.jpg

تصاویری از روز بارش در 22 آذر 1391 در ارتفاع حدودا 1600 متری ( مکان دو راهی کلاته آهن _دهبار) بالای شهرک نظام مهندسی ارغوان:

sgl39jgnezbl8yh3z3s5.jpg

4aoobsm33y4wozx2zwlr.jpg

تازه خود شهرک هم بصورت برف ابدار یخ در بهشت سفید پوش شده بوده به ارتفاع 15 سانتیمتر

دره شیشه گران زشک ( چشمه قلقلی در روز جمعه 24 آذر):
0v2g9hpcuq0hmg8rdxao.jpg

بر بلندای قله چمن هم که دیگه ارتفاع برف لازمبه توضیح نیست:

o86ckslcaw5mrbgsis.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه
تبریک به همه ی دوستان و عزیزانی که بارش های مهرماهی رو تجربه کردن و ازش لذت بردن .... :baroon:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هنوز باور دارم که در محدوده ای بین شیروان-فاروج-قوچان-چناران در روز جمعه احتمال بارش برف وجود داره.

ابزم باید صبر کرد ، هنوز هیچکدوم از نقشه ها کامل آپ نشدند.

من هم برم یه مقدار خرید دارم انجام بدم باز در اولین فرصت در خدمت تون هستم.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نیروی هم دریایی هم فقط به سرما اعتقاد داره..البته این نظر منه و ممکنه نظر سایر دوستان چیز دیگه ای باشه...واسه تراز 850 رطوبت خوبی در نظر گرفته شده...تراز 700 هم همین طور..هرچه پیش آید خوش آید...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
امشب واقعا سرده..اگه رطوبت کمتر بشه احتمالا امشب اولین شبی ست ک دمای بجنورد به زیر صفر میره...

xg9vs069vmtxtarw7rcr.jpg

بعد از ارومیه سردترین مرکز استانیم!!!البته به اتفاق:زنجان،همدان و شهرکرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا