• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

havashenas

کاربر ويژه
بااین نقشه ها شمال خوزستان فقط یکی دومیلیمتر بارش خواهدداشت که مطمئنا اینطورنمیشه وشمال خوزستان بارش های بالای50میلیمتری خواهدداشت.

خب البته تا ورود سامانه زمان باقیه اما اینم یادمون نره که نقشه ها دارن بازیمون میدن هفته پیش برام درس عبرت خوبی بود.

سیبری

کاربر ويژه
شمالشرق نشینان خودشون رو برای سوز و سرمای سیبری آماده کنند!

شدت سرما در آپ جدید باز هم بیشتر شد

13112106_2_1512.gif

havashenas

کاربر ويژه
شمالشرق نشینان خودشون رو برای سوز و سرمای سیبری آماده کنند!

شدت سرما در آپ جدید باز هم بیشتر شد

13112106_2_1512.gif

به نظر من این نقشه چندان دقیق نیست به نظرم اگه نقشه ها عوض نشن سرما شدیدتر از اون چیزیه که نقشه ها نشون میدن اونم سرمای خشک که خودم خیلی دوست دارم.

mohammad80

New member
دلیل عدم ورود کامل موج بارشزا به کشور طی روز های آتی و نیز تضعیف نسبی اون پرفشار منحوس سیبری هستش...
که بصورت شدیدی وارد کشور میشه... اگه این پرفشاره عقب تر بود کل بارشها برروی زاگرس مرکزی و غرب کشور متمرکز میشدن!

سیبری

کاربر ويژه
خوب دوستان خودتون رو برای یک هفته استثنایی و سراسر هیجان آماده کنید

از بارش نجومی جنوب غرب گرفته تا سرمای زمهریر شمالشرق
شبتان بخیر و عزتتان مزید:گل:

هادی...

New member
سعیدجان این هوای سرد بیشترتاثیرش روی شمالشرق کشورمون خواهد بود وتومنطقه ما ازاواسط هفته به بعد جریانات جنوبی میشن وبارش هایی هم خواهیم داشت،اگه سرمایی هم داشته باشیم از نوع خشکش نیست،من که برعکس تواصلا از این نوع سرماخوشم نمیاد(مگر قبلش برف سنگین اومده باشه)

76124489189887194018.png

havashenas

کاربر ويژه
سعیدجان این هوای سرد بیشترتاثیرش روی شمالشرق کشورمون خواهد بود وتومنطقه ما ازاواسط هفته به بعد جریانات جنوبی میشن وبارش هایی هم خواهیم داشت،اگه سرمایی هم داشته باشیم از نوع خشکش نیست،من که برعکس تواصلا از این نوع سرماخوشم نمیاد(مگر قبلش برف سنگین اومده باشه)

مشاهده پیوست 46066

منظور منم سرمای خشک شمال شرق بود منطقه ما دمای کمینش بالا میره و دمای بیشینش پایین میاد داداش.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دلیل عدم ورود کامل موج بارشزا به کشور طی روز های آتی و نیز تضعیف نسبی اون پرفشار منحوس سیبری هستش...
که بصورت شدیدی وارد کشور میشه... اگه این پرفشاره عقب تر بود کل بارشها برروی زاگرس مرکزی و غرب کشور متمرکز میشدن!

اشتباهت همینه

اگه این پرفشار نبود ، بارشهای غرب و جنوب غرب کشور هم نابود میشد.

راستی نظرت در مورد اینکه بزودی شاخص های NAO و AO قرار هست منفی بشن و بارشها در کل ایران تعطیل بشن چیه؟

میشه یکبار هم که شده یک نقشه کوچیک بذاری و از روی نقشه خلاف این موضوع رو ثابت کنی !

aliwinter

Banned
درود بر شما
آقای فورکستر من دقیقا متوچه نشدم الان شما در موضع سوالید یا جواب!:خنده2:
به هرحال اگه قراره پرفشار سیبری آخر آذر یه حالی به ما بده ممنون از خوش خبریت دادا

نه یک سوال پرسیدم بعدش خبر خوش دادم میگن خبر خوش اگه حتمالش 50 50 بود بدین دیگه !:زبون:

mohammad80

New member

اشتباهت همینه

راستی نظرت در مورد اینکه بزودی شاخص های NAO و AO قرار هست منفی بشن و بارشها در کل ایران تعطیل بشن چیه؟

میشه یکبار هم که شده یک نقشه کوچیک بذاری و از روی نقشه خلاف این موضوع رو ثابت کنی !

داداش هم اکنون درسته که اون دو شاخص مثبت هستن...همونا باعث شدن تا بارش های شمال وجنوب کشور جابه جا شده!!!!اگر همراه این موجا دو شاخص منفی بودن برف های سنگینی تو شمال و...می بارید...وبرعکس حرفت با منفی شدن اونها شاهد بارش های سنگین وشدید برف وباران تو شمال وشرق کشور خواهیم داشت

• :خنده2:

:خنده2:

• :خنده2:

aliwinter

Banned

اشتباهت همینه

خلافش تا حالا ثابت شده؟:سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

بعد هم این نقشه ای که استفاده کردی فقط بدرد خودت میخوره

جهت اطلاعت ، در تاریخ مذکور آنومالی فشار سطح دریا و موقعیت واقعی فشار سطح دریا اینطوریه چون اون سرما حاصل از یک مرکز کم ارتفاع سردچاله نه پر فشار سیبری:

94321063578543529519.jpg

49288129141716031659.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا