عجيبه سمت ما نه برف نشسته نه برف ميباره !!!
اين برف كه اصفهانى هاى عزيز ميگن داره ميباره كجاس؟ چرا من نميبينم؟!! :ناراحت:
اول از همه سلام به دوستان
دوم تبریک به دوستان اصفهانی بابت برف خوبی که بارید و در حال بارشه کماکان
سوم تبریک به شیرازیها و بوشهری ها و شهرکردی ها ، یاسوجی ها ، و سایر عزیزانی که تا الان در دیارشون بارش داشتند و دارند و امید برای گسترش بارشها به سایر مناطق
خوب من از سر کار بالاخره رسیدم خونه !! حرف برای گفتن زیاده .. از صبح هر وقت فرصت کردم با گوشی سری زدم به اینجا و انجمن های هواشناسی مختلف... بین ساعات 2 تا 3 که فرصت استراحت داشتم رفتم چرخی زدم تو سطح شهر و یه سری عکسم گرفتم ... 3 هم دوباره رفتم سر کار و نشد دیگه بیشتر عکس بگیرم
من امروز هر چی اومدم با گوشی سر زدم دیدم امیرکوروش داره مینویسه اینجا برفی نیومده داره بارون میاد یا اصلا بارش نیست!!
والا چی بگم !!! فکر کنم جدی جدی یا امیرکوروش قرص اکس خورده یا یه جزیره گرمایی دوم هم کشف شد علاوه بر تهران اونم خونه این دادا امیرکوروش!!!
والا شمال و شمال غرب اصفهان که من بودم از 6 صبح تا الان یه لحظه بارون نداشت!! طرفای ظهر آبکی شد ولی باز از عصر دوباره برف خشک داریم ... جز بین ساعت 1:35 تا 2:30 حالا شایدم کمی زودتر یعنی یه چی حدود 40 دقیقه بارش قطع شد اونم تازه من شک دارم قطع شده باشه شمال شهر ، چون من اون موقع جنوب شهر بودم جنوب شهر قطع شد !!! بقیه ساعات تا الا بی وقفه بارش برف داشتیم در ساعاتی درشت بوده گاهی لایت گاهی برفابه در ساعاات اولیه صبح و از 4 عصر تا الانم برف خشک ...
میزان برفم واقعا بالا بود حیف که آب شد به دلیل بالا رفتن دما ... ولی تو مناطقی که خاکی بوده الان شمال شهر بین 12 تا 18 سانتی متر برف نشسته به خوبی ... باغچه حیاط ما که از همون دم صبح سپید شد 20 سانتو رد کرده !!
حالا جالبه امیرکورش تازه عصر اومده میگه عرق برف داره میشینه !! یا اصلا برفی ننشسته !! شک ندارم جزیره گرمایی دوم ایران همین خونه دادا امیرکوروشه و منطقه ی اطراف خونش
البته مخلص امیرجون هستیم