• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
جالبه جي اف اس در هر آپديت سرما را داره بيشتر ميكنه! روند افزايش بارش هاي شمال شرق هم خدا را شكر از ظهر آغاز شده!دماي ناحيه NINO 3.4 هم در حال افزايش هست و در كل همه چيز مهياست تا هفته اي خاطره انگيز واسه نيمه شمالي رقم بخوره!

سلام هادی جان
با این جملت یه دفعه یاد پیش بینی 60سانت برف برای برف اسفند پارسال افتادم که چند روز قبلش خیلی محکم سر حرفت وایستادی و گفتی
امیدوارم این دفعه هم همینطور باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

من عکسها رو نمی بینم ولی در خصوص شدت سرما و تداوم اون اصلا شک نکنید!!!!!!!!!!!!!!!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

alirezamousavi

New member
به نظر میاد اون بارش های افقانستان داره میاد روی شمال شرق ایران
ایا درسته؟

14020218_2_2712.gif

hasan1

کاربر ويژه
متاسفانه گویا بارش های ecm تضعیف شده! :ناراحت:

من حدسم اینه که وضعیت mjo تغییر محسوسی داشته.

ALL_emean_phase_full.gif

هادی...

New member
کاهش دمای اردبیل جزء شدیدترین کاهش ها خواهد بود.

فورکا برای هفته آینده دمای حداکثر 11- ودمای حداقل 18- پیش بینی کرده

utp14g8mgbyihqv73jae.png

samann

کاربر ويژه
نروژ هم کم کردن بارشو ...................
nao و ao هم نزولی شدن امروز.................
همونطور که انتظار داشتیم...........
من به روز چهارشنبه امید دارم که روند اپدیتها بهتر بشه:گل:
شاد باشید و سرافراز

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اخطاریه شماره 1 و پیش آگاهی شماره 2 شرایط نامساعد جوی

50.gif

تاریخ : یکشنبه ششم بهمن 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

40 نظر

[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]اطلاعیه فوری

[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]با سلام خدمت دوستان عزیز و پوزش بابت تاخیر در آپدیت وب سایت هوای مشهد

مطابق با آخرین نقشه های هواشناسی با آغاز ماه فوریه به دلیل وقوع پدیده گرمایش لایه استراتوسفر جو ما شاهد گسترش و نفوذ ورتکس قطبی به فلات ایران خواهیم که این پدیده منجر به نفوذ هوای بسیار سرد قطبی به سمت عرضهای پایینی نیمکره شمالی در دو بخش ایالات متحده امریکا و ایران خواهد گردید. این پدیده منجر به افزایش دما در عرضهای بالای جغرافیایی نیمکره شمالی و کاهش محسوس دما در عرضهای میانه و پایینی نیمکره شمالی خواهد گردید.
الگو و روند نقشه ها به نحویست که پایان پدیده مذکور در حال حاضر نا مشخص بوده و حداقل به مدت 4 هفته با هوای بسیار سردی در سطح کشور و خصوصا نیمه شرقی کشور و استانهای خراسان شمالی- رضوی و جنوبی مواجه خواهیم بود!
بنابراین شایسته است که ارگانهای ذیربط در زمان باقیمانده تا پدیده مذکور ضمن تقویت زیرساخت های اقتصادی - اجتماعی نسبت به اطلاع رسانی صحیح و به موقع درجهت صرفه جویی در مصرف گاز و آماده سازی و آموزش افکار عمومی از طریق رسانه های جمعی اقدام لازم مبذول فرمایند تا از بروز مشکلات و پیامدهای احتمالی- انسانی بعدی جلوگیری بعمل آید.

نقشه آنومالی دمای سطح زمین اول الی 28 فوریه 2014

[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]
cwrca2xl358kldzusk4.png

در خصوص کمیت و کیفیت بارش حاصل از سامانه مذکور انشاء الله تا ظهر فردا اطلاعات جامعی در اختیار عزیزان قرار خواهد گرفت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا