• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:ناراحت::ناراحت:

Bojnourd

[h=2]Current conditionsObserved at: Bojnourd

+17 °C
w315.gif
4 m/s

As of 28/02 14:30
Past observations

Clear
Feels Like: +17°
Barometer: 1015.0 hPa
Dewpoint: -11°
Humidity: 12.3%
Visibility: 10 km

محمد بجنورد

کاربر ويژه
استاد درود

حالا این پربارشی مناطق مذکور؛ارتباطی با بارش شمالشرق داره؟؟؟همون قضیه ای ک دیشب گفتید؟؟{پربارشی اون مناطق از شمالشرق ایران شروع میشه و...}همون؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد درود

حالا این پربارشی مناطق مذکور؛ارتباطی با بارش شمالشرق داره؟؟؟همون قضیه ای ک دیشب گفتید؟؟{پربارشی اون مناطق از شمالشرق ایران شروع میشه و...}همون؟؟

درود محمد جان

منظورتون رو دقیقا متوجه نشدم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه

درود محمد جان

منظورتون رو دقیقا متوجه نشدم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

:خنده1:،حق میدم بهتون!!آخه خودمم متوجه نشدم چی گفتم!!!

دیشب که با شما داشتم صحبت می کردم؛به مسئله ای اشاره کردید که پربارشی افغانستان و پاکستان و در کل شبه قاره ی هند در سال گذشته؛مساوی با بارش در شمالشرق بوده..آیا این نقشه ای که گذاشتید به همون مسئله دیشب مربوطه؟؟یادمه گفتید ک بارش های اون مناطق از شمالشرق ایران شروع میشه..امیدوارم منظورمو رسونده باشم..

محمد بجنورد

کاربر ويژه
وضع هوای ماسوله

هوای حاضر ساعت: 15:35

D_35_XL.png
2° c
تگرگ

جهت باد: شمالی​
arrow1.gif
هوای حاضر | جمعه 09 اسفند

سرعت باد: ۱ متر بر ثانیه, ۳ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۱۰۰

دید افقی: ۴۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۱۰.۵ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۴° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱° c

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
:خنده1:،حق میدم بهتون!!آخه خودمم متوجه نشدم چی گفتم!!!

دیشب که با شما داشتم صحبت می کردم؛به مسئله ای اشاره کردید که پربارشی افغانستان و پاکستان و در کل شبه قاره ی هند در سال گذشته؛مساوی با بارش در شمالشرق بوده..آیا این نقشه ای که گذاشتید به همون مسئله دیشب مربوطه؟؟یادمه گفتید ک بارش های اون مناطق از شمالشرق ایران شروع میشه..امیدوارم منظورمو رسونده باشم..

آهان از اون لحاظ !

امسال واقعا شرایط اقلیم دچار نوسانات عجیب و غیر مترقبه ای شده و آرزو میکنم که روزهای خوبی در انتظار تمام ایران باشه.

DR WHO

کاربر ويژه
اين مدل هاى پيش بينى بلند مدت بر اساس نوسانات شاخصهاى پيوند از دور و وضعيت خورشيد و جت استريم ها مدام تغيير مى كنند اما به اميد خدا از١٤ اسفند الگويى كلاسيك ( تلفيق سودانى با مديترانه اى + شيب فشار مناسب + ك از پايين و پ از بالا در يه كلام هركول ) شكل خواهد گرفت و انشالله بارانهاى دم اسبى خواهيم داشت .

image.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بنظر من با توجه به تاوایی مثبتی که در تراز 700 دیده میشه؛بارش ها بیشتر از اینی خواهد بود ک نقشه ها نشون میدن..خدایا یه بارش خوب بفرست و ما رو ضایع نکن!!!:زبون::گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
والا سیدجان با وجود استاد ماهری چون استاد امیرمحسن من چی بگم؟؟؟؟!!!:خجالت2::خجالت2:

بنظر من شرایط برای وقوع بارش های خوب در بینالود مهیاست و اگر خدا بخواد بعد از کوه های بینالود نوبت مشهد میشه...یادمه قبلا یکی از استاد گفتند ک بارش خوب روی بینالود=بارش خوب در مشهد..به هر حال امیدوارم ک بارش خوب و غیرمنتظره ای در مشهد رخ بده...

البته اینو هم بگم که شرایط در مشهد برای وقوع بارش خوب مهیا نیست اصلا!!آرزوی قلبیم اینه که مشهد بارش خوبی داشته باشه..در نقشه ی بالا هم روی مشهد تاوایی منفی وجود داره متاسفانه..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا