هرگز گمان مبر که زخیال تو غافلم گر مانده ام خموش خدا داند و دلم
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2013 , May 9 #421 هرگز گمان مبر که زخیال تو غافلم گر مانده ام خموش خدا داند و دلم
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , May 9 #422 من بدین خوبی و زیبایی ندیدم روی را وین دلاویزی و دلبندی نباشد موی را
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2013 , May 9 #423 از گلوي خود بريدن وقت حاجت همت است ورنه هر كس وقت سيري پيش سگ نان افكند
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 9 #424 دل زنده میشود به امید وفای یار جان رقص میکند به سماع کلام دوست سعدی آخرین ویرایش: 2013 , May 9
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 9 #426 درد بیماری و اندوه غریبی مشکل است وای مسکینی که هم بیمار باشد هم غریب آخرین ویرایش: 2013 , May 11
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , May 11 #427 مشاعره به مناسبت تولد دریا بی گناهی كم گناهی نيست در ديوان عشق يوسـف از دامـان پاك خـود به زنـدان رفته است... صائب تبريزی
مشاعره به مناسبت تولد دریا بی گناهی كم گناهی نيست در ديوان عشق يوسـف از دامـان پاك خـود به زنـدان رفته است... صائب تبريزی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 11 #428 تا کي غم آن خورم که دارم يا نه وين عمر به خوشدلي گذارم يا نه پرکن قدح باده که معلومم نيست کاين دم که فرو برم برآرم يا نه خیام
تا کي غم آن خورم که دارم يا نه وين عمر به خوشدلي گذارم يا نه پرکن قدح باده که معلومم نيست کاين دم که فرو برم برآرم يا نه خیام
س سیبری کاربر ويژه 2013 , May 11 #429 هرگز نمیرد آن که دلش زنده شد به عشق ثبت است در جریده عالم دوام ما
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 11 #430 از بار گنه شد تن مسکینم پست یا رب چه شود اگر مرا گیری دست؟ گر در عملم آنچه تو را «شاید» نیست اندر «کَرَمت» آنچه مرا باید هست ابوسعید ابوالخیر
از بار گنه شد تن مسکینم پست یا رب چه شود اگر مرا گیری دست؟ گر در عملم آنچه تو را «شاید» نیست اندر «کَرَمت» آنچه مرا باید هست ابوسعید ابوالخیر
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , May 11 #431 تو را با اشک پروردم ندانستیّ و باکی نیستنداند تلخی رنج پدر را هیچ فرزندی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 11 #432 یوسف ما ز تهیدستی خلق آگاه است به چه امید به بازار رساند خود را؟
س سیبری کاربر ويژه 2013 , May 11 #433 ای دوست شکر بهتر یا آنکه شکر سازد خوبی قمر بهتر یا آنکه قمر سازد
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 11 #434 دل من محکمه ایست که به من میگوید: همه را دوست بدار، به همه خوبی کن، و اگر بد دیدی، دل به دریای محبت بزن و بخشش کن . .
دل من محکمه ایست که به من میگوید: همه را دوست بدار، به همه خوبی کن، و اگر بد دیدی، دل به دریای محبت بزن و بخشش کن . .
س سیبری کاربر ويژه 2013 , May 11 #435 نالم ز دل چو نای من اندر حصار نای پستی گرفت همت من زین بلند جای
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , May 11 #436 یکشب دلی به مسلخ خونم کشید و رفت دیوانه ای به داغ جنونم کشید و رفت...
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 11 #437 تلخی لحن من از تلخی کام است مرنج خون به دل دارم و از دست غمم حوصله نیست
D Darya متخصص بخش گفتگوی آزاد 2013 , May 11 #438 تا مرا عشق تو تعلیم سخن گفتن داد خلق را ورد زبان مدحت و تحسین من است
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 11 #439 تو دیگه رفتی از اینجا، اگرچه زود اگرچه دیر خوشم با عطر یادِ تو، تو این اتاقکِ دلگیر ...
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 11 #440 تا نشانی باشد از اسرار پنهان بهشت آشكارا رحمتی از عالم بالاست زن محمد حنیفه نژاد