تو دوردست امیدی و پای من خسته تو آرزوی بلندی و دست من کوتاه *ج*
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , June 16 #181 تو دوردست امیدی و پای من خسته تو آرزوی بلندی و دست من کوتاه *ج*
L liliput کاربر ويژه 2012 , June 16 #182 جام از کف مدعی گرفتی خون دل عاشقان حرامت ای سکه دلبری بنامت خوبان جهان بجان غلامت ( شاعر : عاشق اصفهانی ) ((چ))
جام از کف مدعی گرفتی خون دل عاشقان حرامت ای سکه دلبری بنامت خوبان جهان بجان غلامت ( شاعر : عاشق اصفهانی ) ((چ))
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , June 17 #183 چاره ی آتش دل می کنم از آب دو چشم غافل از اینکه هوای تو دهد بر بادم * ط *
ز زینب کاربر ويژه 2012 , June 19 #185 خدایا به نور صراحی و جام به آن می که خصم است با ننگ و نام که شادی ما از غم خویش کن زعصیان ما مغفرت بیش کن "ج"
خدایا به نور صراحی و جام به آن می که خصم است با ننگ و نام که شادی ما از غم خویش کن زعصیان ما مغفرت بیش کن "ج"
م مهشید کاربر ويژه 2012 , June 20 #186 جانم بگیر و صحبت جانانه ام ببخش کز جان شکیب هست و ز جانان شکیب نیست /ن/
ز زینب کاربر ويژه 2012 , June 20 #187 نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی سینه مشروح تویی بر در اسرار مرا. "م"
م مهشید کاربر ويژه 2012 , June 20 #188 مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست (( ل))
L liliput کاربر ويژه 2012 , June 20 #189 لیک سرخوش لمید برلب جو بالش غنچه زیر ساعد او لاله شد گرم باده پیمایی میخک آمد به مجلس آرایی * د *
م مهشید کاربر ويژه 2012 , June 20 #190 دانی کدامین مست را برلب توان زد بوسه ها مستی که بوسد دم به دم لبهای خندان تو را / د /
L liliput کاربر ويژه 2012 , June 20 #191 دزدی بوسه عجب دزدی پر منفعتی است که اگر باز ستانند دوچندان گردد خ
L liliput کاربر ويژه 2012 , June 20 #193 یک بوسه از رخت ده و یک بوسه از لبت تا هر دو را چشیده بگویم کدام به! س
ف فرانک کاربر ويژه 2012 , June 20 #194 سالها دل طلب جام جم از ما مي كرد آنچه خود داشت ز بيگانه تمنا مي كرد ک
م مهشید کاربر ويژه 2012 , June 20 #195 کی به دامانش رسد گرد سر کوی دگر هرکه را خاک سر کوی تو دامن گیر شد الف
ف فرانک کاربر ويژه 2012 , June 20 #196 آبروی حسین به كهكشان می ارزد یك موی حسین بر دو جهان می ارزد گفتم كه بگو بهشت را قیمت چیست گفتا كه حسین بیش از آن می ارزد م
آبروی حسین به كهكشان می ارزد یك موی حسین بر دو جهان می ارزد گفتم كه بگو بهشت را قیمت چیست گفتا كه حسین بیش از آن می ارزد م
L liliput کاربر ويژه 2012 , June 20 #197 مرا به صبر وشکیب آن صنم اشارت کرد خبر نداشت که خود هرچه بود غارت کرد چ
ف فرانک کاربر ويژه 2012 , June 20 #198 تا نکردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نا محرم نباشد جای پیغام و سرش د
م مهشید کاربر ويژه 2012 , June 20 #199 چشمت خوش است وبر اثر خواب خوشتر است طمع دهانت از شکر ناب خوشتر است ذ
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , June 27 #200 ذهن ما باغچه است گل در آن بايد كاشت گر نكاری گل من! علف هرز در آن می رويد زحمت كاشتن يک گل سرخ كمتر از زحمت برداشتن هرزگی آن علف است... * ف *
ذهن ما باغچه است گل در آن بايد كاشت گر نكاری گل من! علف هرز در آن می رويد زحمت كاشتن يک گل سرخ كمتر از زحمت برداشتن هرزگی آن علف است... * ف *