می رسد زمانی که وقت عاشقی دلداگی ست آن زمان هر دل فقط یک بار عاشق میشود.
ز زینب کاربر ويژه 2012 , April 15 #121 می رسد زمانی که وقت عاشقی دلداگی ست آن زمان هر دل فقط یک بار عاشق میشود.
A afson.ma کاربر ويژه 2012 , April 15 #122 زینب جان با چی شروع بشه؟ من با د شروع میکنم ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد ...... چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد حافظ لطفا با خ
زینب جان با چی شروع بشه؟ من با د شروع میکنم ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد ...... چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد حافظ لطفا با خ
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , May 1 #123 خطّی که کشید، دور او دايره شد هی راست زد و چپ… همه سو دايره شد در نقطه ی مرکزی خودش بود ولی می گشت و دوباره جستجو، دايره شد دال
خطّی که کشید، دور او دايره شد هی راست زد و چپ… همه سو دايره شد در نقطه ی مرکزی خودش بود ولی می گشت و دوباره جستجو، دايره شد دال
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , May 1 #124 دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد ط بده:تعجب2:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , May 1 #125 طاق کسری شد خراب و بیستون برجای ماند زان که او را عشق پاک کوهکن بنیاد بود * ل*
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , May 9 #127 زان شبی که وعده کردی روز وصل روز و شب را می شمارم روز و شب ((پ))
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , May 9 #129 فاش ميگويم و از گفته خود دلشادم بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم (ع)
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , May 9 #131 شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان چ
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , May 9 #132 چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.......................... د بده
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , May 9 #133 دوستت دارم تکه کلام تو بود من بی جهت به آن تکیه کردم!! ح بده
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , May 9 #134 حتم دارم که شهیدان تو برمیخیزند کمترین معجزه چشم تو رستاخیز است ر بده
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , May 9 #135 روزی که گشاینددرباغ بهشت مسئول گزینش وپذیرش زهراست ز بدهپیشاپیش روز مامانا و خانومای گل مبارک :گل:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , May 9 #136 زندگی گرمی دلهای به هم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , May 9 #138 نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم ديگراكنون با جوانان ناز كن با ما چرا گ
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , May 9 #139 گر بدانی حال من گریان شوی بی اختیار ای که منع گریه بی اختیارم میکنی وحشی بافقی خ بده
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , May 9 #140 خدمت دیرین ما بین ورنه در آغاز عشق هر که را بینی دم از مهر و وفایی میزن ه