[FONT=Vazir] ماجرای من و معشوق مرا پایان نیست هر چه آغاز ندارد نپذیرد انجام * خ *
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , February 7 #81 ماجرای من و معشوق مرا پایان نیست هر چه آغاز ندارد نپذیرد انجام * خ *
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 7 #82 خرم آن روز کزین منزل ویران بروم راحت جان طلبم و از پی جانان بروم گر چه دانم که به جایی نبرد راه غریب من به بوی سر آن زلف پریشان بروم ن
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم راحت جان طلبم و از پی جانان بروم گر چه دانم که به جایی نبرد راه غریب من به بوی سر آن زلف پریشان بروم ن
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 8 #83 نمیدانم چرا امشب واژه هایم خیس شده اند؟مثل آسمانی که امشب می بارد و اینک باران بر لبه ی پنجره احساسم می نشیند و چشمانم را نوازش می دهد تا شاید از لحظه های دلتنگی گذر کنم !!! ی
نمیدانم چرا امشب واژه هایم خیس شده اند؟مثل آسمانی که امشب می بارد و اینک باران بر لبه ی پنجره احساسم می نشیند و چشمانم را نوازش می دهد تا شاید از لحظه های دلتنگی گذر کنم !!! ی
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 8 #84 یاری اندر کس نمی بینیم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد و
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , February 9 #85 واعظان کین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند * گ *
A afson.ma کاربر ويژه 2012 , February 9 #86 گفتم که خطا کردي و تدبير نه اين بود ...... گفتا چه توان کرد که تقدير چنين بود حافظ ص
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 9 #87 صلاح کار کجا و من خراب کجا ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا ه
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 9 #89 رفتم مرا ببخش و مگو او وفا نداشت راهی به جز گریز برایم نمانده است د
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , February 9 #90 دلم امید فراوان به وصل روی تو داشت ولی اجل به ره عمر رهزن املست * ب *
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 9 #91 به روی برگ زندگی دو خط زرد می کشم و چشم عاشق تو را که گریه کرد می کشم تو رفتی و بدون تو کسی نگفت با خودش که من بدون چشم تو چقدر درد میکشم ش
به روی برگ زندگی دو خط زرد می کشم و چشم عاشق تو را که گریه کرد می کشم تو رفتی و بدون تو کسی نگفت با خودش که من بدون چشم تو چقدر درد میکشم ش
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , February 11 #92 شنيدم عاشقان را مینوازى مگر من زآن ميان بيرونم اى دوست نظامی ((م))
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , February 11 #93 من که هر آنچه داشتم اوّل ره گذاشتم حال برای چون تویی اگر که لایقم بگو یا به زوال می روم یا به کمال می رسم یکسره کن کار مرا بگو که عاشقم بگو * ک *
من که هر آنچه داشتم اوّل ره گذاشتم حال برای چون تویی اگر که لایقم بگو یا به زوال می روم یا به کمال می رسم یکسره کن کار مرا بگو که عاشقم بگو * ک *
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 11 #94 کسی را دل مگر از سنگ باشد که بگذارد کسی دلتنگ باشد صابر همدانی ف
پانته آ متخصص بخش 2012 , February 12 #95 فیض انعام ترا بی خود نکردم باز گو سهم خود با مستحق فیض قسمت می کنم شهریار با ب لطفا
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 12 #96 بی مزد بود و منت هر خدمتی که کردم یارب مباد کس را مخدوم بی عنایت ش
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , February 13 #97 شبی به تاک تن تشنه ام گل افشاندی بهشت بشکفد اکنون زهر جوانه ی من بیژن سمندر ((ع))
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 21 #99 صبح است ساقیا قدحی پر شراب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن پ
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , February 29 #100 پیله ات را بگشا... تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی... سهراب سپهری ((ک))