ترسم آن قوم که بردردکشان میخندند بر سر کار خرابات کنند ایمان را
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 5 #301 ترسم آن قوم که بردردکشان میخندند بر سر کار خرابات کنند ایمان را
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 5 #302 آتش است این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد ...
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , February 6 #303 دلا بسوز که سوز تو کارها بکند نیاز نیم شبی دفع صد بلا بکند
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 6 #304 دریغ و درد که تا این زمان ندانستم که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , February 7 #305 قدّ تو را ز جلوه ی ناز آفریده اند روی مرا ز خاک نیاز آفریده اند
ی یگانه جان متخصص بخش ادبیات 2011 , February 7 #306 دلا داری سر بخشندگی را هوای می خوش ِ بارندگی را دلا خود را به دریا میسپاری عجب جدی گرفتی زندگی را ا ا
دلا داری سر بخشندگی را هوای می خوش ِ بارندگی را دلا خود را به دریا میسپاری عجب جدی گرفتی زندگی را ا ا
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 8 #307 این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل اما فروغ رویش ارکان من گرفته ...
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , February 8 #308 هر روز ز عاشقي و شيرين رايي * من عاشق را پيرهني فرمايي .......................... اي يوسف روزگار ما يعقوبيم * پيراهن تست چشم را بينايي ..........................
هر روز ز عاشقي و شيرين رايي * من عاشق را پيرهني فرمايي .......................... اي يوسف روزگار ما يعقوبيم * پيراهن تست چشم را بينايي ..........................
R Reza متخصص بخش اسکریپت 2011 , February 8 #309 ياد آن روز که در صفحه ی شطرنج دلت شه عشق بودم و با کيش رخت مات شدم:نیش:
H hamedo کاربر ويژه 2011 , February 8 #310 ماه عباد تست و من با لب روزه دار ازين قول و غزل نوشتنم بيم گناه کردنست
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , February 8 #311 تو مو می بینی و مجنون پیچش مو تو ابرو او اشارت های ابرو
H hamedo کاربر ويژه 2011 , February 8 #312 وامداريم سرافکنده ز خجلت در پيش که پس انداختهايم اينهمه وام اي شيراز
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 8 #313 زلف او فتنه و خط آفت و خال است بلا آه از آن روز كه اين هرسه دهد دست بهم
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 8 #314 منم که ديده به ديدار دوست کردم باز چه شکر گويمت اي کار ساز بنده نواز
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 8 #315 ز زلف و روي تو خواهم شبي ومهتابي كه با لب تو حكايت كنم زهر بابي
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 8 #316 یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم صدایم کرد و رفت
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , February 9 #318 لبت شکّر به مستان داد وچشمت می به میخواران منم کز غایت حرمان نه با آنم نه با اینم
R Reza متخصص بخش اسکریپت 2011 , February 9 #319 مرگ من روزی فرا خواهد رسید در بهاری روشن از امواج نور در زمستانی غبار الود و دور یا خزانی خالی از فریادوشور مرگ من روزی فرا خواهد رسید روزی از این تلخ و شیرین روزها روز ژوچی همچو روزان دگر سایه ای ز امروزهاو دیروزها دیدگانم همچو دالانهای تار گونه هایم همچو مرمر های سرد
مرگ من روزی فرا خواهد رسید در بهاری روشن از امواج نور در زمستانی غبار الود و دور یا خزانی خالی از فریادوشور مرگ من روزی فرا خواهد رسید روزی از این تلخ و شیرین روزها روز ژوچی همچو روزان دگر سایه ای ز امروزهاو دیروزها دیدگانم همچو دالانهای تار گونه هایم همچو مرمر های سرد
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , February 9 #320 در کوی نیکنامان ما را گذر ندادند گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را