تا با خود دوري ارچه هستي با من*اي بس دوري كه از تو باشد با من .......................... در من نرسي تا نشوي يكتا من *اندر ره عشق يا تو باشي يا من ..........................
زاهد بودي ترانه گويت كردم *خاموش بدي فسانه گويت كردم .......................... اندر عالم نه نام بودت نه نشان* نشاندمت و نشانه گويت كردم ..........................
رويت بينم بدر من آن را دانم*وانجا كه تويي صدر من آن را دانم .......................... وانشب كه ترا ببينم اي رونق عيد * از عمر شب قدر من آن را دانم ..........................
تو شاه دل مني و شاهي مي كن * نوشت بادا ظلم سپاهي مي كن .......................... بركف داري شراب و جامي كه مپرس * آن را بده و تو هرچه خواهي مي كن ..........................
ني گفت كه پا من به گل بود بسي * ناگاه بريدند سرم در هوسي ..........................
نه زخم گران بخوردم از دست كسي * معذورم دار اگر بنالم نفسي ..........................
دوش از سر عاشقي و از مشتاقي * مي كردم التماس مي از ساقي ..........................
چون جاه و جمال خويش بنمود به من * من نيست شدم بماند ساقي ساقي ..........................