دوستان شرح پريشاني من گوش كنيد داستان غم پنهاني من گوش كنيد
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , September 28 #61 دوستان شرح پريشاني من گوش كنيد داستان غم پنهاني من گوش كنيد
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2010 , September 28 #64 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , September 28 #65 دوش وقت سحر از غصه نجاتم داددند وندر ان ظلمت شب اب حياتم دادند
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2010 , September 28 #66 داغ بر سینه ز تو سینه فکاران هست غرض اینست که در قصد تو یاران هستند
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , September 28 #67 دلا بسوز که سوز تو کارها بکند نياز نيم شبي دفع صد بلا بکند
E eliza متخصص بخش 2010 , September 29 #68 ********* دل ميرود زدستم صاحبدلان خدارا دردا كه راز پنهان خواهد شدآشكارا ************
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2010 , September 29 #69 آمدی جانم بقربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که ما افتاده ایم از پا چرا
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , September 29 #70 آنكه دائم هوس سوختن ما ميكرد كاش مي آمدو از دور تماشا مي كرد ...
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2010 , September 29 #71 دارم دل بیقراری ومایل دوست راهیست میان دل ما ودل دوست
S shika hime متخصص بخش جانوران 2010 , October 4 #72 تو بدم دانی و من بدتر از انم که تو دانی زانکه از باطن بازیگر من هیچ ندانی :نیش:
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2010 , October 5 #73 یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
S shika hime متخصص بخش جانوران 2010 , October 5 #74 دلت را خانه ی ما کن ،مصفا کردنش با من به ما درد دل افشا کن مداوا کردنش با من
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2010 , October 5 #75 نگاه تو تبلور غزل غزل ستاره است کنار حس بودنت، دعا قشنگ می شود
S shika hime متخصص بخش جانوران 2010 , October 5 #76 دیدگانم همچو دالانهای تار گونه هایم همچو مرمر های سنگ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود من تهی خواهم شد از فریاد درد فروغ فرخزاد-دیوار
دیدگانم همچو دالانهای تار گونه هایم همچو مرمر های سنگ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود من تهی خواهم شد از فریاد درد فروغ فرخزاد-دیوار
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2010 , October 5 #77 دیوار مات ،قاب در آغوش ، انتظار دارد مرور عقربه ها کهنه می شود
S shika hime متخصص بخش جانوران 2010 , October 5 #78 دلا تا كي در اين زندان فريب اين و ان بيني يكي زين چاه ظلماني برون شو تا جهان بيني
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2010 , October 5 #79 یک شب تو بی دلیل بی رد و بی نشان از من جدا شدی یکباره ناگهان
آ ..::آبی دل::.. متخصص بخش 2010 , October 6 #80 نمیدانم چه میخواهم خدایا به دنبال چه میگردم شب و روز چه میجوید نگاه خسته ی من چرا افسرده است این قلب پرسوز
نمیدانم چه میخواهم خدایا به دنبال چه میگردم شب و روز چه میجوید نگاه خسته ی من چرا افسرده است این قلب پرسوز