بود لرزان شعله شمعی در آغوش نسیم لرزش زلف سمن سای توام آمد به یاد... رهی معیری
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , June 13 #161 بود لرزان شعله شمعی در آغوش نسیم لرزش زلف سمن سای توام آمد به یاد... رهی معیری
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , June 22 #162 بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , July 8 #163 با جور و جفای تو نسازیم، چه سازیم؟ چون زهره و یارا نبود چاره مداراست! "سعدی"
N Narsisa کاربر ويژه 2013 , July 8 #164 با همه عطف دامنت آیدم از صبا عجب کز گذر تو خاک را مشک ختن نمی کند حافظ
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 4 #165 بردرگه دوست هرکه صادق برود تا حشر زخاطرش علایق برود صد ساله نماز عابد صومعه دار قربان سرنیاز عاشق برود
بردرگه دوست هرکه صادق برود تا حشر زخاطرش علایق برود صد ساله نماز عابد صومعه دار قربان سرنیاز عاشق برود
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , September 11 #166 با رقیبان گفته ای خواهی فراموشم کنی سر خوش از این گفته ام چون یادی از من کرده ای یغمای جندقی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , September 11 #167 بگذر از باغ جهان یک سحر ای رشک بهار تا ز گلزار و چمن رسم خزان برخیزد
N Narsisa کاربر ويژه 2013 , September 11 #168 برو ای گدای مسکین و دری دگر طلب کن که هزار بار گفتی و نیامدت جوابی سعدی
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 11 #169 بزرگی سراسر به گفتار نیست دوصد گفته چوننیم کردار نیست به خوان کسان برمنه نان خویش بخور نان خود برسر خوان خیویش
بزرگی سراسر به گفتار نیست دوصد گفته چوننیم کردار نیست به خوان کسان برمنه نان خویش بخور نان خود برسر خوان خیویش
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , October 8 #170 بوی آن گمشده گل را ز چه گلبن خواهم؟ که چو باد از همه سو میدوم و گمراهم
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , October 8 #171 باز آي و قدم به روي چشمم بگذار چون اشک به چشمم آشنا مي آيي!
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , October 22 #172 بی تو ای سرو روان با گل و گلشن چه كنم زلف سنبل چه كشم، عارض سوسن چه كنم [h=3]حافظ
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2014 , April 25 #173 با دو قبله در ره توحید نتوان رفت راست یا رضای دوست باید یا رضای خویشتن
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2014 , April 25 #174 بد خواه کسان هیچ به مقصد نرسد یک بد نکند تا به خودش صد نرسد من نیک تو خواهم و خواهی بد من تو نیک ببینی و به من بد نرسد
بد خواه کسان هیچ به مقصد نرسد یک بد نکند تا به خودش صد نرسد من نیک تو خواهم و خواهی بد من تو نیک ببینی و به من بد نرسد