• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهمترین کار امروزت چی بود ㋡

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سفید کردن همون لباس سفیده که دیروز اشتباها با لباس رنگی ها انداخته بودم تو ماشین و صورتی شده بود! :خنده2:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
منم با کلی خستگی دیروز :139:
کلی امروز خوابیدم و استراحت کردم:شاد:

لارا

کاربر ويژه
مهمترین کار امروزم خرید سبزی اش وپختن اش دوغ برای پسرم بود که از وقتی از بیدار شده مامان اش دوغ

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
غذا درست کردن:تعجب2: که اونم سوخت:سوت:
اومدن به انجمن:8:
آشتی با داداشم:13:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
مهمتــــــــــــــرینش سر و کله زدن با سرعت پایین اینترنتم هست! :73:

hich

کاربر ويژه
چند وقته کارمهم انجام ندادم؟؟؟:122::دی
امروز ب یاد ایام کودکی، حس کنجکاویمو رو برای چند ساعت از کما خارج کردم:دی و یه سر ب انباری زدم:شاد2:
کلی خاطره خاک خورده پیدا کردم:122:
مهمترینش چندتا از بوم های نقاشیم ک کار استادم بود!!:دی
یادش بخیر، زمان راهنمایی(عمرا موفق بشین از زبونم بکشین دقیقا چند سال پیش!!:دست ب کمراخمالو::دی) کلاس نقاشی ثبت نام کرده بودم ک بیشتر با استاد کل کل میکردم تا یاد گرفتن نقاشی!!:دی
یعنی من بهشون سوژه واسه کل کل میدادم و استاد هم بوم منو تکمیل میکردن:دی

امیدوارم هرکجا ک هستن حالشون خوب باشه و سیگار رو بالاخره ترک کرده باشن:شم ب دست:

بعد با خواهرم قرار گذاشتیم اگر عمری باقی بود فردا بریم سینما و ب قول خودش، یه عصر مجردی باهم داشته باشیم:شاد2:
الانم ک در بین سروصدای کر کننده خواهرزاده های عزیزم، درحال فعالیت مثبت!!:دی، در انجمن هستم
163.gif
:دی

شب همگی پراز خوابای رنگی و روزتون پر از نور خدا:گل:

ali.ahvaz

کاربر ويژه
زبان فنی خوندم
خدایا این زبان فنی رو هم یه کاری کن پاس بشم که از شر هرچی زبانه راحت شم ! الاهی آآآآآآآمیییییییییییییننننن!!

بالا