میخواستم بگم.... بقیه شو شما بگید:نیش:
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , January 8 #8 خوب عزیز دلم اینم یه وضعیه دیگه... الانم وضیعت سفیده آقا یوسف گل
M maksemos متخصص بخش خودرو 2011 , January 8 #9 .......................همون دیگه چرا سفیده... چرا سبز یا آبی یا صورتی نیست؟؟:فکر:
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , January 8 #10 نه ببین عزیز دلم کلا سه نوع رنگ داریم برای اعلام وضعیت: 1. سفید:عاری از هرگونه خطر 2. زرد: احتیاط گردد 3. قرمز: وضعیت بحرانی است حالا جیگر باید یکی از اینا باشه کدوم یکی؟
نه ببین عزیز دلم کلا سه نوع رنگ داریم برای اعلام وضعیت: 1. سفید:عاری از هرگونه خطر 2. زرد: احتیاط گردد 3. قرمز: وضعیت بحرانی است حالا جیگر باید یکی از اینا باشه کدوم یکی؟
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , January 8 #12 ميخواست بگم باهات موافقم.زرد قناري.شايدم زرد مايل به پرتغالي.:خنده2::خنده2::خنده2:
M melika متخصص بخش زبان انگلیسی 2011 , January 9 #14 مي خواستم بگم فردا روز خاصي . يه روز كه تو زندگي آدم كه مي تونه به خودش ثابت كنه مي تونه ... مي تونه كه ...
مي خواستم بگم فردا روز خاصي . يه روز كه تو زندگي آدم كه مي تونه به خودش ثابت كنه مي تونه ... مي تونه كه ...
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , January 9 #15 میبینم که به خاطر این جمله زیبا و پرمعنی , از ملیکای:گل: تشکر کنم.
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , January 9 #16 ميخواستم بگم... زیباترین حکمت دوستی ، به یاد هم بودن است ، نه در کنار هم بودن . . .
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , January 9 #17 میخواستم بگم , واقعا خسته ام ولی نمی توانم این مکان با ارزش را ترک کنم.
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , January 9 #19 ميخواستم بگم آقا هوشنگ خونديم يه بار... همون يه بار بسه...