• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

همه ايراني هاي ايران انجمن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در سفری که به کرمان داشتیم، در منطقه ای به اسم کوه پایه بعد از طی مسافتی غارهایی با انسان هایی که در اونجا زندگی میکردند دیدم که برای شخص من تعجب آور و جالب بود. منتها منطقه ای بکر و دست نخورده حساب نمیشه، و من خودم شخصا چنین منطقه ای رو ندیده ام اما از اطلاعاتی و گفته هایی که شنیده انم شاید بشه چنین مناطقی رو در قسمت های جنوب کشور و مناطقی مانند سیستان و بلوچستان و کلاً مناطقی که به جهت پیشرفت کم هنوز تکنولوژی درشون ورود چندانی نداشته پیدا کرد!

rahnama

پدر ایران انجمن
در کویر سمنان نزدیک دامغان روستاهای شیمی و کوه زر و... داردکه جمعیت بسیار کمی را تشکیل می دهند و افرادی هستند که شهرهای نزدیک به خود را نیز ندیده اند. ضمنا کلاته هائی هستند که چند خانواده با هم زندگی میکنند .غذایشان محصولات بدست آمده از شیر است.به یکی از خانه ها رفتم . آب را جوشانده و شکر اضافه کرده بودند و مانند آبگوشت نان را درآن نرم میکردند و میخوردند. افراد مسن چه زن و چه مرد در سنین بالائی بودند.بسیار مهمان نواز و دوست داشتنی بودند.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
دیروز رفته بودیم منطقه کردان کرج.بهتره بگم روستای کردان.یه جای دنج و تقریبا" بکر.

پیست اسب سواری و موتور سواریش از آخرین باری که دیدم خیلی زیباتر و بهتر شده...فکر کنم اخرین بار اولای تابستون بود که رفته بودیم.

جاتون خالی اسب سواری کردیم خیلی خوش گذشت.

به همه کسایی که نزدیک کرج یا تهران یا قزوینن توصیه میکنم حتما" برید و ببینید.جای خیلی توپیه.البته هنوزم باید رسیدگی بشه.

اما خود روستا طبیعت خیلی قشنگی داره.حتی توو این فصل که هوا سرده استقبال خیلی خوبی شده بود ازش.

ویلا های اجاره ای هم داره و همچنین سوئیت های خیلی شیک که رو به طبیعت هستن اکثرا"...

kordan1.jpg

kordan2.jpg

kordan3.jpg

این روستا تابستونا خیلی سرسبزه و واقعا" جای خیلی قشنگیه.من که حسابی لذت میبرم وقتی میریم اینجا.اما تا به حال پیش نیومده بود تا ته روستا بریم بالا...جاده خیلی زیبایی داره مثل جاده چالوسه.انتهای روستا هم میخوره به یه سری باغ های خیلی خوشگل.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
این منطقه ای که امروز براتون مینویسم یه دهکده ورزشی که بهش میگن دهکده ورزشی 4 باغ...

دقیقا" بعد از عوارضی کرج - قزوین،بعد از پل کردان،4 باغ هستش که توو ادامه مسیر میرسیم به دهکده ورزشی 4 باغ

جمعه،90/8/27 اینجا بودیم.واقعا" جای خیلی قشنگی هست.هم واسه تفریح، هم گردش،ورزش و کلا" هم تفرجگاهه و هم جای خیلی تووپیه...مثلا" از امکانات ورزشی میتونم بگم زمین گلف- مسیر دوچرخه سواری-اسکی- استخر و سونا- بازی فوتبال دستی و دارت- مانژ- زمین تنیس- والیبال و بسکتبال- مسیر سوارکاری-بیلیارد و اسکونر داره...

یه سری چیزای دیگه هم داشت مثل رستوران های خیلی شیک وقشنگ - بوفه- سوئیت- سالن جشن- سالن کنفرانس و مجتمع مسکونی و کلا" واسه اقامت چند هفته ای من پیشنهاد میکنم کسایی که نزدیکن یا دوست دارن برن حتما" ببینن از نزدیک.اما خب مطمئنا" توو فصل بهار و تابستون یه چیز دیگه است و خیلی بیشتر خوش میگذره...

جای همگی خالی ، ما رفتیم اسکی...درسته خیلی پیشرفته نیست اما همین که میتونستیم راحت و بدون هیچ دغدغه ای(از لحاظ مسائل مجردی و ...) اسکی کنیم خوشحال بودیم.

هنوز جا داره تا به یه پیست عالی تبدیل بشه اما همینشم غنیمت بود.به من که خیلی خوش گذشت.

اینم از مسیر خیلی قشنگش

آخرین ویرایش:

سلام دوستان عزیز و گرامی

منم دوست دارم شهر عزیزمو که مطمنم کلی طرفدار داره بهتون معرفی کنم مطمنا تا بگم
شیرازی هستم یاد تخت جمشید و پاسارگاد و کلا اهل استان فارس و در نزدیکی حلیج همیشه پارس زندگی میکنم .

شهرمو خیلی خیلی دوست دارم و الانم همینجا تو شیراز زندگی میکنم .

مطمنا از شهر من اطلاعاتی دارید و من کمکتون میکنم تا بهتر شهر منو که تقریبا میشه گفت جهانی هست بشناسید
و هر پرسشی هم داشتید به من بگید تا بهتون جواب بدم در مورد شهرم ...

:گل:
و اینک شیراز ...
شهر خوبان و شهر دروازه تمدن های قدیمی ایران ....

شهر شیراز در بخش مرکزی استان فارس و در ارتفاع ۱۴۸۶ متری از سطح دریا و در منطقهٔ کوهستانی زاگرس واقع شده
و آب و هوای معتدلی دارد.
و البته اب و هوای خیلی خشک

این شهر از سمت غرب به کوه ‌دراک، از سمت شمال به کوه‌های بمو، سبزپوشان، ‌چهل‌مقام و باباکوهی (از رشته کوه‌های زاگرس) محدود شده و در منطقه‌ای به‌وسعت ۱۲۶۸ کیلومتر مربع گسترده شده‌است.

شهر شیراز برطبق آخرین تقسیمات اداری به ۹ منطقهٔ مستقل شهری تقسیم شده و مساحتی بالغ بر ۱۷۸٫۸۹۱ کیلومتر مربع دارد.

نام شیراز در کتاب‌ها و اسناد تاریخی، تحت نام‌های مختلفی نظیر «تیرازیس»، «شیرازیس» و «شیراز» به ثبت رسیده‌است.

محل اولیهٔ این شهر در محل قلعهٔ ابونصر بوده‌است.

شهر شیراز در پیش از اسلام قلعه‌ای بوده که قدمت آن به دوران ساسانی و پیش‌تر بازمی‌گردد.

این شهر در دوران بنی‌امیه به محل فعلی منتقل می‌شود و به بهای اضمحلال استخر -پایتخت قدیمی استان فارس- رونق می‌گیرد.

شیراز در دوران صفاریان، بوییان و زندیه، پایتخت ایران بوده‌است.

کارخانجات الکترونیکی متعددی در شیراز وجود دارد.

این شهر از دیرباز به واسطهٔ مرکزیت نسبی‌اش در منطقهٔ زاگرس جنوبی و واقع‌شدن در یک منطقهٔ به نسبت حاصل‌خیز، محلی طبیعی برای مبادلات محلی کالا بین کشاورزان، یکجانشینان و عشایر بوده‌است.

همچنین شیراز در مسیر راه‌های تجاری داخل ایران به بنادر جنوب مانند بندر بوشهر قرار گرفته که این نقش با احداث شبکهٔ راه‌آهن به بنادر دیگر ایران کمرنگ‌تر شده‌است.

شیراز دارای جاذبه‌های جهانگردی فراوانی است و به‌عنوان شهر شعر، شراب و گل شناخته شده‌است.

این شهر آرامگاه شاعرانی همچون حافظ و سعدی را در خود جای داده و به سبب جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، مذهبی و طبیعی فراوان، همواره گردشگران بسیاری را به‌سوی خود فرا می‌خواند.

Click here to view the original image of 600x418px and 149KB.
1_8804120473_L600.jpg

21_8804120473_L600.jpg

10_8612290087_L600.jpg

شكوفه هاي شيراز در ارديبهشت

Click here to view the original image of 600x418px and 111KB.
9_8707161363_L600.jpg

وجه تسمیه شهر شيراز

نام شهر شیراز برگرفته از نام قلعه‌ای در اطراف شیراز کنونی در محل قصر ابونصر است.

آنگونه که پیدا است در هنگام بنای شهر نام این قلعه بر شهر شیراز نهاده شده‌است.

در کاوش‌های باستان‌شناسی در
تخت جمشید، به سرپرستی جورج کامرون در سال ۱۳۱۴ خورشیدی به پیدایش خشت‌نبشته‌هایی عیلامی انجامید که بر روی چند فقره از آن‌ها به قلعه‌ای بنام «تیرازیس» یا «شیرازیس» اشاره شده‌است.

همچنین مهرهایی مربوط به اواخر
ساسانی و اوایل اسلام، در محل قصر ابونصر یافت شده‌است که حاوی نام «شیراز» می‌باشند.

ابن حوقل، جغرافی‌دان مسلمان قرن چهارم هجری، وجه تسمیه شیراز را شباهت این سرزمین به اندرون شیر می‌داند؛ چرا که به قول او عموماً خواربار نواحی دیگر بدان‌جا حمل می‌شد و از آن‌جا چیزی به جایی نمی‌بردند.

براساس تحقیقات تدسکو شیراز به معنای مرکز انگور خوب است.
هرچند این نظر توسط محققین دیگر مانند بنونیست و هنینگ رد شده‌است.

8_8802090614_L600.jpg

بازار فرش فروش ها در شيراز

چاووش

متخصص بخش ادبیات
سلام

امروز جمعه است تازه رسیدیم خونه حتما می پرسید از کجا؟
مهمونی نه راستش چند روز پیش که داشتم تو اینتر نت دنبال جاهای دیدنی استان خودمون میگشتم یهویی چشمم خورد به اسم یه روستایی
حدود سی کیلومتر اون طرفتر از شهرستان اسکو نمیدونم دوستان اسمشو شنیدن یا نه (روستای مجارنشین) البته به زبان خودشون (میرزا علی نشین) جاتون خالی چه طبیعت زیبایی داشت البته درسته که یه مقدار از نظر آبادانی زیاد خوب نیست مخصوصا به اصطلاح خود اهالی اون منطقه از پل به بعدش که مناظر دیدنی و گردشگریش زیباست جاده خاکی هم که بطرف سد در حال ساخت میره دیگه بدتر راستش پدر ماشینم در اومد تا برسیم اونجا تو وسطهای جاده سنگی کوتاهی هم که داشت پنجر شد و با کمک یکی از اهال اونجا بلاخره تونستم ماشینو از اونجا بیرون بکشم بهر حال به خستگی راه پر پیچ و خمش می ارزید چند تا عکس از جاهای مختلفش گرفتنم اینجا براتون میذارم امیدوارم از دیدنش لذت ببرید
پایین عکس هم در مورد این روستا توضیحاتی میدم

DSC01207.JPGDSC01208.JPGDSC01209.JPGDSC01212.JPGDSC01213.JPGDSC01214.JPGDSC01215.JPGDSC01216.JPGDSC01217.JPGDSC01218.JPGDSC01219.JPGDSC01220.JPGDSC01220.JPG

عکسهای دیگه ای هم هست که در ادامه میذارمشون

چاووش

متخصص بخش ادبیات
خب اینم بقیه عکسا

DSC01221.JPGDSC01221.JPGDSC01222.JPGDSC01223.JPGDSC01224.JPGDSC01225.JPGDSC01228.JPGDSC01227.JPGDSC01229.JPGDSC01231.JPGDSC01230.JPGDSC01232.JPGDSC01233.JPG

شغل بیشتر اهالی این منطقه دامپروری و کشاورزی هست مهمترین محصولاتش هم اول از همه گردو های خوشمزه ای داره که مقداری بهمون هدیه دادند که عکسا شو گذاشتم واقعا درجه یک بعدشم گل محمدی (گل سرخ) و سیب زمینی ...

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
این هتل زمینی به مساحت 5000 متر و زیربنا 8500 متر را بخود اختصاص داده است. یکی از شاخص های هتل آریان نور موقعیت جغرافیایی آن است. این هتل در میانه دریا و جنگل قرار گرفته است در نتیجه گردشگران این توفیق را می یابند تا ساعات دلپذیری را گاه در کنار دریای شور انگیز خرر و گاه در میانه جنگل، آنجا که درختان برافراشته اش سر بر آسمان آبی این دیار می ستانند سپری نمایند

jkhjkhk-small.jpg
ffrth-small.jpg
dfkljklgkgfdf-small.jpg
fhjkhub-small.jpg

پیوست ها

• gghgf-small.jpg
    gghgf-small.jpg
    5.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
سد خاکی الیمالات در مسیر جاده نور به چمستان در دل جنگل بعدازعبور ازجاده خاکی بمسافت 4 کیلومتر به منطقه توریستی سد الیمالات خواهید رسید و دارای امکانات رفاهی ازجمله مکان نصب چادر ،الاچیق و سوپر مارکت ، رستوران و قایق سواری ، سوئیت برای اسکان شب وماهیگیری میتوانید اوقات فراغت خود را پر نمائید.

161692_vfkioFsd.jpg
161692_3K0thpu7.jpg
161692_yHkg5vLO.JPG
161692_qkdHLLVo.JPG
52264_1290759116.jpg
161692_L3cmaTzK.JPG
161692_E2yaDzBV.JPG

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
باید بگم این عکسهایی که میذارم خودم هم رفتم و خیلی زیبا ودیدنی هستن:39:

بالا