• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات
سلام
با احترام به مدیران بخش ادبیات ...
میخواستم یه انتقادی کنم...
چرا واسه شعرای ما یه تایپیک تولد نمیزنید... لااقل اینجوری یه بهانه ای میشه که یه جهشی به گذشته کنیم و برامون یادآوری بشه...
اینجوری لااقل اسمهاشون رو و یا حتی یه بیتی از شعرهاشون رو یادمون می مونه...
البته برای بخشهای دیگه هم میشه این کار رو کرد...
راستش امروز از صبح منتظر بودم برای سهراب یه تاپیک تولد بزنن ولی دیدم هیچ اتفاق نیافتاد ... ناراحت شدم...
همین دیگه...

و منتظر جواب مدیران هستم...

درود آیدای گرامی

سپاسگزارم از این انتقاد شما، من هم همسو با دیدگاه فاطمه-ی نازنین هستم.
:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
درود وقت بخیر / یه سوال داشتم. آیا امکان حذف آی دی شخصی از ایران انجمن وجود داره؟؟؟

اگه منظورتون نام کاربری هست
که باید بگم تاجایی که من اطلاع دارم خیر

ولی اگه توضیح خاصی داره حتما باید با ادیمن در میون بذارید:گل:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
نه سیاوش عزیز بر طبق قوانین سایت امکان حذف هیچ نام کاربری در سایت وجود نداره.

موفق باشید

hieva

کاربر ويژه
سلام وخسته نباشید....

ببخشید یه انتقادی دارم....

ممنون میشم یکم روی شکلک های سایت کار کنید......یه کم به روز تر بشه به نظرم بهتره...

ممنونم از زحمات شما.....
:گل:

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
سلام خدمت جناب admin من می خواستم بگم که علی جان به دلیل پا گذاشتن اپراتور نسل سوم رایتل و رقیب جدیدی که برای شرکت های بزرگ ارتباطی ایران هست اگر می شود درتالار تلفن همراه و اپراتورها, اسم شبکه رایتل را اضافه کن

با تشکر

مهری

کاربر ويژه
با سلام وخسته نباشید. یک پیشنهاد داشتم با اجازتون می خواستم بگم اگه ممکنه تاریخ انجمن از میلادی به شمسی تغییر بدید اینجا ایران انجمنه مگه نه پس ایرانی باشید.:گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
متاسفانه چند وقتی هست می بینم برخی دوستان گاهی تاپیک های ادبی رو در بخش دیگری مثلا گپ های خودمونی می زنند. نمی فهمم تاپیک شعر چه ربطی به گپهای خودمونی داره. من از ناظمین عزیز انتظار همکاری دارم.
دوستان ادب دوست اگر انتقادی در مورد بخش ادبیات دارید می تونید در این تاپیک http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=38603&page=3 مطرح کنید تا پیگیری بشه ولی اصلا درست نیست که سکوت کنید ولی تاپیکهاتون را در بخش های دیگر قرار بدید.

@baroon
@Nicol
@0mid
@Mehdi

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام خدمت جناب admin من می خواستم بگم که علی جان به دلیل پا گذاشتن اپراتور نسل سوم رایتل و رقیب جدیدی که برای شرکت های بزرگ ارتباطی ایران هست اگر می شود درتالار تلفن همراه و اپراتورها, اسم شبکه رایتل را اضافه کن

با تشکر

سلام
اشکان جان فعلاً در تالار تلفن همراه بخش های موجود هم به جهت فعالیت کم به نوعی اضافه هستند! در این شرایط بخشی هم به این تالار اضافه بشه خالی خواهند موند.
ولی حتماً پیشنهاد شمارو برای آینده در ذهنم دارم.

موفق باشید

با سلام وخسته نباشید. یک پیشنهاد داشتم با اجازتون می خواستم بگم اگه ممکنه تاریخ انجمن از میلادی به شمسی تغییر بدید اینجا ایران انجمنه مگه نه پس ایرانی باشید.:گل:

سلام
مهری خانم عزیز این موضوع یکی از مباحثی هست که شدیداً بهش علاقمند هستم منتها حدود دو سال پیش که این کار رو برای انجمن انجام دادیم چون برنامه نویسی اون کمی اشکال داشت تمامی تاریخ های انجمن با مشکل مواجه شد و خوشبختانه چون تعداد اعضا در اون زمان کم بودند تونستیم مشکل رو با تغییر دستی رفع کنیم منتها الان کمی سخت تر شده و اعضا خیلی بیشتر شدند پس مجبوریم با احتیاط در این مورد عمل کنیم. پس اگر برنامه نویسی مطمئن برای شمسی سازی تاریخ انجمن پیدا کردیم مطمئناً پیشنهاد شمارو در این مورد عملی خواهیم کرد.

موفق باشید

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
با سلام:گل:

فکر می کنم بهتره یه بخش جدا تو تالار زبان انگلیسی برای مبحث Idiom کنار بگذاریم. چون این مبحث بسیار گسترده و محبوبه و بخش وسیعی از تاپیک های ارسالی تالار زبان رو تشکیل میده. متشکر میشم راجع بهش فکر کنید:احترام::4:

:گل::گل::گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

چه کار خوبی! :دست:
:fatemeh:

متاسفانه چند وقتی هست می بینم برخی دوستان گاهی تاپیک های ادبی رو در بخش دیگری مثلا گپ های خودمونی می زنند. نمی فهمم تاپیک شعر چه ربطی به گپهای خودمونی داره. من از ناظمین عزیز انتظار همکاری دارم.
دوستان ادب دوست اگر انتقادی در مورد بخش ادبیات دارید می تونید در این تاپیک http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=38603&page=3 مطرح کنید تا پیگیری بشه ولی اصلا درست نیست که سکوت کنید ولی تاپیکهاتون را در بخش های دیگر قرار بدید.

@baroon
@Nicol
@0mid
@Mehdi

فاطمه جان موافقم. دغدغه ی بزرگ من همیشه این موضوع بوده و هست امّا به دلیل خدشه دار شدن حس و انگیزه ی دوستامون محتاطانه عمل می کنم و مثل قبل دقیق نیستم روی اعمال این جابه جایی ها. الآن اشتباهات فاحش رو فقط مدیریت می کنم.
اگر همگی تابع نظم باشیم، محتوا و محل قرارگیری تاپیک ها، بدون جابه جایی سرجای مناسبشون پایدارن و دیگه اینکه حجم کار ما کم میشه و میزان فعالیت و دقت ما بالاتر میره و مهم تر از اون دلخودی و ابهام و کنایه و... نمی شنویم. در مورد قوانین اگر نتونیم یک رأی باشیم در جزئیات این مشکلات پیش میاد. پس قانون رو رعایت کنیم و به چارچوب این خانواده ی نمونه اعتماد کنیم. در اصل باید به خودمون ایمان بیاریم چون هدفمون از دور هم بودن مشخصه. یادگیری روابط انسانی عاطفی و حتی کاری! دوستی و احترام و وسعت دانسته هاو... :بله::گل:

صحبت من کلی بود در رابطه با تمام کسانی که دارن قوانین انجمن و حتی دوستی رو زیر پا می ذارن به جهت مدیریت مدیران. مدیرانی که مدیریتشون منطبق با عقل و قانون و دوستیه به قول فاطمه جان اگر انتقادی هست مطرح کنید. اصلاً با شخص ادمین مطرح کنید. هر چند که ما ناظم هستیم و خودمون باید این مشکلات رو حل کنیم ولی طبق همین موضوع بی توجهی به قانون این دوستان قائل به قبول وسعت اختیارات ناظم و یا حتی مدیران بخش ها نیست، این بی اطلاعی برای تعداد انگشت شماری به باور نشسته. وقتی اشتباهی صورت نگرفته ما با آغوش باز می پذیریم که گلایه تون رو به شخص بالاتری ارجاع بدید. به همین سادگی دوستای گل:شاد::گل:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
درود به همگی ...
میخواستم یه پیشنهاد بدم که توی تالار متفرقه ===> کتابخانه الکترونیکی =====> ادبیات
دوتا بخش جدا کتابهای ایرانی و کتابهای خارجی باشه ، اینطوری دسترسی خیلی راحت تر و نظم بیشتری داره...
با سپاس

آخرین ویرایش:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
چیزه... هیچ راهی نیست مثلاً ظرفیت صندوق پیام خصوصی رو 2-3 برابر کنید... حداقل کاربرای ویژه... :34:
به جان بچه فیلسوف سر مسابقات کمرم شکست... هم باید عکسا آرشیو می موند هم باید خالی می شد...:قاطی:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
سلام
یه سر به بخش کدهای جاوا زدم دیدم کل صفحه از بالا تا پایین کد آهنگه رفتم صفحه 2 دیدم باز تا اون ته همینطور
صفحه سوم که رفتم تازه کدهای مختلف رو دیدم! بنظرتون بهتر نیست این همه کد آهنگ رو تو یه موضوع مهم بذارید؟؟

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
میخواستم بگم این همه کارهای خوب خوب برای انجمن انجام دادید . یه قسمت هم بذارید که هرکاربر بتونه یه آهنگ اختصاصی واسه خودش بذاره... من تو انجمنهای دیگه دیدم... این جوری دیگه خیلی عروس میشه...:نیش2:

360درجه

متخصص بخش فیزیک
میخواستم بگم این همه کارهای خوب خوب برای انجمن انجام دادید . یه قسمت هم بذارید که هرکاربر بتونه یه آهنگ اختصاصی واسه خودش بذاره... من تو انجمنهای دیگه دیدم... این جوری دیگه خیلی عروس میشه...

راستش اینم حرفیه آیدا ولی...
فکر نکنم علی از ترس روبرو شدن با سازمان ..... لترینگ این کار رو انجام بده...
در ضمن اینم بگما علی بیچاره گناهی نداره. یهویی دیدی بین این همه انجمن فقط اومدم به این انجمن گیر دادن...:گل:

parisa

متخصص بخش
خسته نباشید وسلام

خواستم پیشنهاد بدم اگه امکانش هست یه گروه کاربری به نام پاسخگو وراهنما ایجاد کنید وآقا مهدی(پلنگ)دراین گروه قراربگیرن چون با کمال حوصله وصبرجوابگو هرسوال درهرزمینه هستند:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
خسته نباشید وسلام

خواستم پیشنهاد بدم اگه امکانش هست یه گروه کاربری به نام پاسخگو وراهنما ایجاد کنید وآقا مهدی(پلنگ)دراین گروه قراربگیرن چون با کمال حوصله وصبرجوابگو هرسوال درهرزمینه هستند:گل:

نه باووووووو :خنده2:
این چه حرفیه؟
وظیفمونه که کسی یک سوال داره و ما بلدیم جواب بدیم:18:

tazeha

کاربر ويژه
خوب من هم نظر دارم ولی نمی دونم چجوری بگم فقط یه مثال می گم که من اگه می خوام چند پست متفاوت از هر عنوان بزارم دو ساعت طول می کشه تا اون تایپیکرو پیدا کنم یا اصلا بی خیال می شم شاید منظورم رو گرفته باشین مسولان محترم :گل::loveiranjoman:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا