• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام
اگه امکانش هست یک برنامه نصب کنید تا ارسال اولین پست تو همه صفحه ها دیده بشه ولازم نباشه ما برای دیدن اولین پست به صفحه اول برگردیم :گل:

سلام پریسای عزیز
امکانش هست منتها باید بررسی بشه چون نیاز نیست که برای همه بخش ها و تاپیک ها چنین تنظیمی فعال باشه.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
باسلام به همه :1:

آقای ادمین گرامی :giggle: میشه این رنگ کاربرای ویژه رو یه رنگ دیگه بکنین ...:17:

یه جوری میشه ادم آخه :89:

سلام
نمیشه رنگ ها با هم به گونه انتخاب شدن که سنخیت داشته باشن.

Maryam

متخصص بخش ادبیات

با سلام

پیشنهاد می کنم برای بعضی از بخش ها انجمن های متفرقه ایجاد بشه یا صفحه ی اصلی بخش باز باشه برای اینطور مطالب.

الآن این تاپیک در بخش نکات خانه داری ایجاد شده در حالیکه مختص بخش آشپزی هست:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=46113

یا مثلا جایی برای این تاپیک در بخش پزشکی وجود نداره و به ناچار در اخبار پزشکی قرار گرفته:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=45632

سلام بارون عزیز
پیشنهاد خوبی هست منتها یک مشکل وجود داره، ما شروع به انجام این کار برای چند تالار کردیم، منتها متوجه شدیم که بودن بخش هایی مثل متفرقه و یا باز بودن بخش های اصلی باعث میشه تعدادی از کاربران بی حوصلگی به خرج بدند و تاپیک های خودشون رو فقط در این بخش ها که به نوعی همه نوع موضوعی رو شامل میشه ارسال کنند.

در صورت موافقت ادمین عزیز، خوب میشه اگه مدیرای عزیزمون بخش هاشونو بررسی کنن و بگن به چه بخش های جدیدی نیاز هست. :گل:

این امکان همیشه برای مدیران ما فعال بوده و هر زمان مدیران در رابطه با تغییر بخش بندی و یا ویرایش میتونند با ادمین در ارتباط باشند.

ZahRa-Gh

متخصص بخش
سایز عکسا تو پستامون بزرگه اگه ریسایز کننده نصب کنین خیلی خوب میشه:5:

zohrejOon

کاربر ويژه
سلام.
یه پیشنهاد کوچولو اما سازنده دارم.
ایجاد بخش اخبار که زیرشاخه های اون اخبار عمومی،فرهنگی،بین الملل ،اجتماعی و...باشه!!
اینطوری هم کار کاربر برای گذاشتن یه خبر زودتر راه میوفته و هی نمیخواد این تالار به اون تالار کنه...
هم اینکه اخبار منسجمتر میشه.
انجمن های بزرگ هم بخش اخبار دارند.مثلا پاتوق یو و انجمن دانلود ها!!
اگه بذارین خییییییلی خوب میشه.
لطفا!!:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام.
ایجاد بخش اخبار که زیرشاخه های اون اخبار عمومی،فرهنگی،بین الملل ،اجتماعی و...باشه!!
اینطوری هم کار کاربر برای گذاشتن یه خبر زودتر راه میوفته و هی نمیخواد این تالار به اون تالار کنه...
با ایجاد تالار اخبار ممکنه برای انجمن مشکل ایجاد شه
به همین دلیل تا الان این تالار زده نشده و احتمالا هم ایجاد نخواهد شد.
موفق باشید

zohrejOon

کاربر ويژه

با ایجاد تالار اخبار ممکنه برای انجمن مشکل ایجاد شه
به همین دلیل تا الان این تالار زده نشده و احتمالا هم ایجاد نخواهد شد.
موفق باشید

اما بیشتر انجمن ها دارن!!
مشکلی هم براشون پیش نیومده!!
لطفا روش فکر کنین:گل:
ممنون:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
اما بیشتر انجمن ها دارن!!
مشکلی هم براشون پیش نیومده!!
لطفا روش فکر کنین:گل:
ممنون:گل:
درست میفرمایید ولی اینو هم باید در نظر گرفت که ایران انجمن با بیشتر انجمن ها فرق داره.
به هر حال ممنون از پیشنهادتون و ادمین ها اینو میبینن و تصمیمی گیری خواهند کرد.
موفق باشید.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام.

سلام زهره عزیز
توی پیام خصوصی هم بطور کامل براتون توضیح دادم علت گسترده نبودن بخش اخبار رو در ایران انجمن
به دلیل اینکه بخش اخبار در ایران انجمن محدود هست ما تعداد بیشماری زیر بخش و زیر شاخه در تالارها ایجاد کردیم.
زمینه فعالیت ایران انجمن بیشتر در حیطه علمی و آموزشی هست.

سیاوش عشق

کاربر ويژه
باسلام به همه

آقای ادمین گرامی میشه این رنگ کاربرای ویژه رو یه رنگ دیگه بکنین ...

یه جوری میشه ادم آخه
منم باهاش موافقم
یه رنگ امیدبخش تر یا حداقل زیباتر اگه باشه خیلی خوبه
این رنگ چطوره؟
...........................
کاربر ویژه
همکار سابق
مدیر
مدیر ارشد
ناظم
مدیر کل

Silver Star

مدير ارشد تالار
سلام به دوستان گل و گلاب:12:
میگم یه چیزی، بعضی از دوستان از جمله خودم، عکس ها رو قبل از گذاشتن در انجمن مارک ایران انجمن میزنیم.
پیشنهادم این هست که مسئولین عزیز سایت یه آرمی، مارکی چیزی طراحی کنن و در اختیار ما بذارن تا از این به بعد همه ی عکس ها یه مارک واحد داشته باشن:12:
ممنون:19:

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
سلام

دو تا درخواست کوچیک از مدیر و ناظمها دارم. ارسالهایی که در تالار مربوط به عکسها انجام میشه،بعضی وقتها خیلی دیر تایید میشن.حتی بیشتر از 24 ساعت.کمی زودتر بررسی و تایید کنید. مورد دوم هم اینکه اگه موضوعی تایید نمیشه یا به بایگانی منتقل میشه یا هر اتفاقی که باعث میشه نشون داده نشه،براش می افته.به ارسال کننده پیغام بدید که علت چی بوده.به طور مثال من دیروز موضوعی در تالار عکسهای متفرقه ارسال کردم.الان نمیدونم به چه دلیلی تایید نشده

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم باهاش موافقم
یه رنگ امیدبخش تر یا حداقل زیباتر اگه باشه خیلی خوبه
این رنگ چطوره؟
...........................
کاربر ویژه
همکار سابق
مدیر
مدیر ارشد
ناظم
مدیر کل
معمولا همیشه بین انتخاب رنگ ها مشکلات خیلی هست چون سلیقه ها تفاوت دارن
رنگ ها طوری در نظر گرفته شده که به عنوان کاربر ها یه جورایی مربوط باشه

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
دو تا درخواست کوچیک از مدیر و ناظمها دارم. ارسالهایی که در تالار مربوط به عکسها انجام میشه،بعضی وقتها خیلی دیر تایید میشن.حتی بیشتر از 24 ساعت.کمی زودتر بررسی و تایید کنید. مورد دوم هم اینکه اگه موضوعی تایید نمیشه یا به بایگانی منتقل میشه یا هر اتفاقی که باعث میشه نشون داده نشه،براش می افته.به ارسال کننده پیغام بدید که علت چی بوده.به طور مثال من دیروز موضوعی در تالار عکسهای متفرقه ارسال کردم.الان نمیدونم به چه دلیلی تایید نشده
در مورد دیر تایید شدن باید بگم در این دوره زمانی بیشتر ناظم ها کمتر به سایت میان و گرفتار هستن و مطمئنا به فکر حل این مشکل خواهیم بود
مورد دوم هم افرادی که تاپیک رو تایید میکنند و یا به بایگانی منتقل میکنند موظف هستند دلیل رو به عنوان پست دوم تاپیک بگن
برای مثال با توجه به این بند از قانون ایران انجمن موضوع به بایگانی منتقل شد
اگر همچین کاری نکردن خطا محسوب میشه

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام به دوستان گل و گلاب:12:
میگم یه چیزی، بعضی از دوستان از جمله خودم، عکس ها رو قبل از گذاشتن در انجمن مارک ایران انجمن میزنیم.
پیشنهادم این هست که مسئولین عزیز سایت یه آرمی، مارکی چیزی طراحی کنن و در اختیار ما بذارن تا از این به بعد همه ی عکس ها یه مارک واحد داشته باشن:12:
ممنون:19:

این هم تاپیکش توسط خودت ایجاد شد:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

در مورد دیر تایید شدن باید بگم در این دوره زمانی بیشتر ناظم ها کمتر به سایت میان و گرفتار هستن و مطمئنا به فکر حل این مشکل خواهیم بود
مورد دوم هم افرادی که تاپیک رو تایید میکنند و یا به بایگانی منتقل میکنند موظف هستند دلیل رو به عنوان پست دوم تاپیک بگن
برای مثال با توجه به این بند از قانون ایران انجمن موضوع به بایگانی منتقل شد
اگر همچین کاری نکردن خطا محسوب میشه

در مورد تأیید پست ها که بیشترینش رو من دارم انجام میدم، در صورت حضورم سعی بر اینه که سریع تأیید بشن. یعنی در اولویت ها هستن. منتها گاهی حضور ندارم و نداریم یا حجم کارها زیادن.:1:
برای درخواست در مورد تاپیک هایی که نیاز به تأیید فوری دارن از این تاپیک استفاده کنید:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=44173

در مورد پست هایی که سرنوشتشون نامشخصه حق با شاهد عزیز هست امین جان. چون کاربران ویژه به بایگانی دسترسی ندارن و متوجه نمی شن که به چه دلیل تاپیکشون بایگانی شده. در پست دوم دلیل قید میشه اما وقتی بایگانی میشن این دوستان نمی تونن مشاهده کنن.
در حال حاضر اگر چاره ای یافت نشه، تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که بعد از اعلام بایگانی در پست، کمی صبر کنیم تا کاربران ویژه تاپیک هاشونو ببین. منتها این مشکل میشه. احتمالش خیلی زیاده که اینها گم و فراموش بشن!

با این حال من شخصاً سعی می کنم این فاصله رو بین اعلام و انتقال ایجاد کنم.:گل: البته در مواردی که دلیل روشنه، لزومی نیست. مثلاً همه می دونیم که محتوای سیاسی یا غیراخلاقی تاپیک باعث بایگانی اون میشه!

آخرین ویرایش:

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که بعد از اعلام بایگانی در پست، کمی صبر کنیم تا کاربران ویژه تاپیک هاشونو ببین. منتها این مشکل میشه. احتمالش خیلی زیاده که اینها گم و فراموش بشن!
ممکنه توی اون مدتی که تاپیک قابل دسترسی هست،ارسال کننده موضوع در انجمن حضور نداشته باشه.پیشنهاد من اینه که از طریق پیام خصوصی علت به ارسال کننده موضوع گفته بشه

baroon

متخصص بخش ادبیات
ممکنه توی اون مدتی که تاپیک قابل دسترسی هست،ارسال کننده موضوع در انجمن حضور نداشته باشه.پیشنهاد من اینه که از طریق پیام خصوصی علت به ارسال کننده موضوع گفته بشه

واقعاً چنین امکانی وجود نداره شاهد عزیز
:48:. گاهی ساعت ها مدیریت این تاپیک ها طول می کشه!

Silver Star

مدير ارشد تالار

در مورد تأیید پست ها که بیشترینش رو من دارم انجام میدم، در صورت حضورم سعی بر اینه که سریع تأیید بشن. یعنی در اولویت ها هستن. منتها گاهی حضور ندارم و نداریم یا حجم کارها زیادن.:1:
برای درخواست در مورد تاپیک هایی که نیاز به تأیید فوری دارن از این تاپیک استفاده کنید:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=44173

در مورد پست هایی که سرنوشتشون نامشخصه حق با شاهد عزیز هست امین جان. چون کاربران ویژه به بایگانی دسترسی ندارن و متوجه نمی شن که به چه دلیل تاپیکشون بایگانی شده. در پست دوم دلیل قید میشه اما وقتی بایگانی میشن این دوستان نمی تونن مشاهده کنن.
در حال حاضر اگر چاره ای یافت نشه، تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که بعد از اعلام بایگانی در پست، کمی صبر کنیم تا کاربران ویژه تاپیک هاشونو ببین. منتها این مشکل میشه. احتمالش خیلی زیاده که اینها گم و فراموش بشن!

با این حال من شخصاً سعی می کنم این فاصله رو بین اعلام و انتقال ایجاد کنم.:گل: البته در مواردی که دلیل روشنه، لزومی نیست. مثلاً همه می دونیم که محتوای سیاسی یا غیراخلاقی تاپیک باعث بایگانی اون میشه!

ميگم يه فكري، يه تاپيك بزنيم هر پستي كه منتقل ميشه بايگاني رو اونجا هم اعلام كنيم كه كاربراي ويژه هم بتونن ببينن:1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا