• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
ارائه گزارش به صورت خصوصی برای هر عمل مدیریتی غیر قابل انجام هست و فوق العاده وقت گیر.
مدیران عزیز موظف به ارائه ی دلیل در پست دوم تاپیک منتقل شده هستند. این پست قابل نمایش به همه ی مدیران انجمن هست و کاربرانی که نیاز به دانستن دلیل انتقال دارند کافی هست با یکی از مدیران انجمن مطرح نمایند.

behamin

کاربر ويژه
سلام خسته نباشید ..:گل:
ببخشید اگر یه سوال داشته باشم درمورد موسیقی...باید از کدوم یکی از مدیر های سایت سوال بپرسم؟
مرسی
:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام خسته نباشید ..:گل:
ببخشید اگر یه سوال داشته باشم درمورد موسیقی...باید از کدوم یکی از مدیر های سایت سوال بپرسم؟
مرسی

این بخش در حال حاضر مدیر نداره
برای سوالتون میتونید به مدیر فنی ، ناظم و یا مدیر کل انجمن مراجعه کنید

Alireza92

کاربر ويژه
با سلام وخسته نباشید. با اجازه ادمین عزیز و باقی مدیران این انجمن، میخواستم بگم:
این انجمن در همه چیز بی نظیر هست. اما یک مشکلی هست. میخواستم اگر امکانش هست، قسمت مذهبی هم ایجاد کنید. و اگر شاخه بندیش به شرح زیر باشه بهتره:

انجمن مذهبی:

عقاید

خداشناسی
خودشناسی
دین شناسی
جهان شناسی
راهنما شناسی

سایر موارد

علوم قرآنی

مفاهیم کلی قرآن
مهارت های قرآنی
ترجمه و تفسیر
سایر موارد

اخلاق و عرفان

اخلاق
عرفان
مکتب های عرفانی و اخلاقی
آسمانیان

احکام و تربیت قرآنی

احکام کلی قرآن
اجکام پوشش و حجاب
ازدواج و خانواده
نوجوانان و جوانان
سایر موارد

--------------------
البته این نظر بنده بود. با تشکر.

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام وخسته نباشید. با اجازه ادمین عزیز و باقی مدیران این انجمن، میخواستم بگم:
این انجمن در همه چیز بی نظیر هست. اما یک مشکلی هست. میخواستم اگر امکانش هست، قسمت مذهبی هم ایجاد کنید. و اگر شاخه بندیش به شرح زیر باشه بهتره:

انجمن مذهبی:

عقاید

خداشناسی
خودشناسی
دین شناسی
جهان شناسی
راهنما شناسی

سایر موارد

علوم قرآنی

مفاهیم کلی قرآن
مهارت های قرآنی
ترجمه و تفسیر
سایر موارد

اخلاق و عرفان

اخلاق
عرفان
مکتب های عرفانی و اخلاقی
آسمانیان

احکام و تربیت قرآنی

احکام کلی قرآن
اجکام پوشش و حجاب
ازدواج و خانواده
نوجوانان و جوانان
سایر موارد

--------------------
البته این نظر بنده بود. با تشکر.

سلام
ممنون بابت پیشنهاد و زحمتی که برای ارائه بخش ها کشیدید.
علیرضا عزیز این پیشنهاد چندین بار توسط دوستان مختلف داده شده که در همین تاپیک هم موجود هست.
این نوع مباحث به جهت حساسیتشون نیاز به تلاش کارشناسانه دارند. پاسخ گویی به شبهات و سوالات و یا اختلاف نظر های پیش آمده بین دوستان نیاز به پاسخگویی کارشناسانه که مورد قبول عموم باشه رو دارند.
ما در ایران انجمن صلاحیت لازم برای این کار رو نداریم، به همین جهت این نوع فعالیت رو به سایت هایی که توانایی لازم رو دارند و متخصص این زمینه هستند میسپاریم.
موفق باشید

مهری

کاربر ويژه
سلام این پیشنهاد رو از خیلی وقته می خوام بگم می دونم خیلی از دوستان گفتند ولی منم دوباره میگم حیفه این انجمن ماست که بخش مذهبی نداره و مطالب ویا
عکسهای مذهبی رو در متفرقه قرار میگیره فکر کنم این بخش انقدر مهم هست که براش جایی باز بشه. اگه اجازه بدید من خودم این بخشو کمک میکنم که راه اندازی
بشه . در ضمن انتقاد دیگه ای که دارم راجبه نظم انجمنه که توش پست های تکراری زیاد موجوده ویا پست هایی که مربوط به بخشی نمیشن تو بخش نامربوط قرار گرفتند که اینا بی نظمی به و جود اورده. با تشکر از شما ادمین عزیز.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام

توضیح راه اندازی تالار در پست قبلی من موجود هست مهری خانم. به طور کلی به دلیل موارد متعدد فعلاً هیچ نوع تالاری در انجمن اضافه نخواهد شد.
در رابطه با نظم تا حدودی حق باشماست، منتها خودتون هم شاهد هستید حجم کارهای جاری انجمن بسیار زیاد شده و نیاز هست همگی عزیزان در این رابطه کمک کنند.
از شما و همگی دوستان هم میخوام که در مواردی که بی نظمی مشاهده میکنند، مثل تاپیک های تکراری یا بخش های نامناسب حتماً در خود اون تاپیک ها طی یک پست اعلام کنید تا مدیران اقدام کنند.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درود
اگه میشه بی زحمت سایز عکس شخصی و آواتار رو دو برابر کنید
ممنون

با سلام
سایز عکس شخصی به 250*500 تغییر کرد. این تغییر برای کاربران ویژه و بالاتر انجام شد.
امکان تغییر سایز آواتار موجود نیست و بر حسب نیاز این سایز اننخاب شده.

موفق باشید

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام بر مسئولین عزیز و سخت کوش :احترام::1:

خب اول از همه اینکه من هر چی گشتم دیدم تاپیکی برای درخواست افزودن بخش موجود نبود و این شد که اینجا درخواستمو مطرح می کنم ...
:خجالت:

بنده درخواست افزودن دو بخش به تالار زبان را خواستار بیدم ... :2: آیا امکانش هست ؟ :5:

در اصل میخوام بخش others رو توسعه بدم و یه جورایی تاپیک هاشو تفکیک کنم و یه سری رو در این دو بخش جدید بگنجانم ...
:34:

نام بخش اول درخواستیم اینه : News :23:

توضیح در مورد این بخش : خب در این بخش قراره تاپیک هایی که جنبه اخبار و ارائه اطلاعات دارن قرار بگیره . مثل تاپیک تاریخچه زبان انگلیسی ، هنر جادویی برش کاغذ ( The Magic Art of Paper Cutting ) و ...

نام بخش دوم درخواستی ام هم اینه : دانستنی ها

توضیح در مورد این بخش : خب در این بخش قراره تاپیک هایی از قبیل بیوگرافی پیامبران و اشخاص مهم ، خواص میوه ها ، قوانین لیمن و ... قرار بگیره ...

با تشکر از توجهتون !!! :گل:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
با سلام خدمت سروران بلند پایه عرض شود بنده پیشنهادی دارم اگر مورد قبول واقع بشه البته.

و اما پیشنهاد :
همگی دوستان عزیز کم و بیش با کلمه (زوم) که در این انجمن راه اندازی شده و سئوالاتی در مورد یکی از عزیزان مطرح میشه که دوستان و گرامیان دیگر جواب میدهند . آشنایی دارند.
پیشنهاد من اینه که این بخش به چند روز بعد از تاپیک صندلی داغ موکول بشه .دلیلش هم اینه که شخصی که سئوالات صندلی داغ رو جواب داده کم و بیش شخصیت خود و خلقیات خودش رو به دیگران شناسانده .پس با این حساب دوستان با توجه به جوابهای ایشون بهتر با شخصیتش آشنا شدند و نبستا راحت میتوانند جواب سئوالاتی که در تاپیک زوم قرار داده میشه رو جواب بدهند .

با تشکر...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام بر مسئولین عزیز و سخت کوش :احترام::1:

خب اول از همه اینکه من هر چی گشتم دیدم تاپیکی برای درخواست افزودن بخش موجود نبود و این شد که اینجا درخواستمو مطرح می کنم ...
:خجالت:

بنده درخواست افزودن دو بخش به تالار زبان را خواستار بیدم ... :2: آیا امکانش هست ؟ :5:

در اصل میخوام بخش others رو توسعه بدم و یه جورایی تاپیک هاشو تفکیک کنم و یه سری رو در این دو بخش جدید بگنجانم ...
:34:

نام بخش اول درخواستیم اینه : News :23:

توضیح در مورد این بخش : خب در این بخش قراره تاپیک هایی که جنبه اخبار و ارائه اطلاعات دارن قرار بگیره . مثل تاپیک تاریخچه زبان انگلیسی ، هنر جادویی برش کاغذ ( The Magic Art of Paper Cutting ) و ...

نام بخش دوم درخواستی ام هم اینه : دانستنی ها

توضیح در مورد این بخش : خب در این بخش قراره تاپیک هایی از قبیل بیوگرافی پیامبران و اشخاص مهم ، خواص میوه ها ، قوانین لیمن و ... قرار بگیره ...

با تشکر از توجهتون !!! :گل:

با سلام
دو بخش درخواستیتون اضافه شد:
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=386
لطفاً چک کنید و اگر موردی بود اطلاع بدید.

موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام خدمت سروران بلند پایه عرض شود بنده پیشنهادی دارم اگر مورد قبول واقع بشه البته.

و اما پیشنهاد :
همگی دوستان عزیز کم و بیش با کلمه (زوم) که در این انجمن راه اندازی شده و سئوالاتی در مورد یکی از عزیزان مطرح میشه که دوستان و گرامیان دیگر جواب میدهند . آشنایی دارند.
پیشنهاد من اینه که این بخش به چند روز بعد از تاپیک صندلی داغ موکول بشه .دلیلش هم اینه که شخصی که سئوالات صندلی داغ رو جواب داده کم و بیش شخصیت خود و خلقیات خودش رو به دیگران شناسانده .پس با این حساب دوستان با توجه به جوابهای ایشون بهتر با شخصیتش آشنا شدند و نبستا راحت میتوانند جواب سئوالاتی که در تاپیک زوم قرار داده میشه رو جواب بدهند .

با تشکر...

با سلام
از مدیر این بخش کامیار عزیز میخوام که پیشنهاد شمارو بررسی و نتیجه رو اعلام کنند.
[MENTION=5343]KAMYAR[/MENTION]
لینک درخواست شما برای ایشون ارسال شد.

موفق باشید

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام
با احترام به مدیران بخش ادبیات ...
میخواستم یه انتقادی کنم...
چرا واسه شعرای ما یه تایپیک تولد نمیزنید... لااقل اینجوری یه بهانه ای میشه که یه جهشی به گذشته کنیم و برامون یادآوری بشه...
اینجوری لااقل اسمهاشون رو و یا حتی یه بیتی از شعرهاشون رو یادمون می مونه...
البته برای بخشهای دیگه هم میشه این کار رو کرد...
راستش امروز از صبح منتظر بودم برای سهراب یه تاپیک تولد بزنن ولی دیدم هیچ اتفاق نیافتاد ... ناراحت شدم...
همین دیگه...

و منتظر جواب مدیران هستم...

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام
با احترام به مدیران بخش ادبیات ...
میخواستم یه انتقادی کنم...
چرا واسه شعرای ما یه تایپیک تولد نمیزنید... لااقل اینجوری یه بهانه ای میشه که یه جهشی به گذشته کنیم و برامون یادآوری بشه...
اینجوری لااقل اسمهاشون رو و یا حتی یه بیتی از شعرهاشون رو یادمون می مونه...
البته برای بخشهای دیگه هم میشه این کار رو کرد...
راستش امروز از صبح منتظر بودم برای سهراب یه تاپیک تولد بزنن ولی دیدم هیچ عکس المعلی اتفاق نیافتاد ... ناراحت شدم...
همین دیگه...

با سلام و تشکر از انتقادت:1::1:
ولی اینکه ما مدیریم دلیل نمی شه همه تاپیک مهم ها رو ما بزنیم:بله: خود شما می تونستی منتظر نباشی و تاپیک دلخواهت رو ایجاد کنی :5:
راستش رو بخوای من زیاد به تاپیک زدن تولد شاعرا علاقه ندارم.. با اینکه اکثر روزهای تولدشون رو با خبر میشم ولی ترجیح می دم با قرار دادن یک یا تعدادی شعر از اونها در اون روز از اونها یاد کنم نه با یادآوری روز تولدشون.. البته این سلیقه شخصی منه
به نظر من خود شمایی که به یادآوری تولد شعرا علاقمندی بهترین گزینه ای برای استارت این تاپیکها:گل:

Ali

کاربر ويژه
سلام خدمت تمامی دوستان!

بنده طی 8 سال فعالیتم در نت، در انجمن‌های مختلف و مشهوری عضو شده و فعالیت کردم، در بیشتر این انجمن‌ها بخشی بود که کاربران میتوانستند در اون موبایلشون رو انتخاب کنند و موبایل آن‌ها در نمایش مشخصاتشون در تاپیک ها با عکسی نشان داده میشد :گل:

این پیشنهاد رو میکنم چون بسیار کاربر پسند هست

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

با سلام و تشکر از انتقادت:1::1:
ولی اینکه ما مدیریم دلیل نمی شه همه تاپیک مهم ها رو ما بزنیم:بله: خود شما می تونستی منتظر نباشی و تاپیک دلخواهت رو ایجاد کنی :5:
راستش رو بخوای من زیاد به تاپیک زدن تولد شاعرا علاقه ندارم.. با اینکه اکثر روزهای تولدشون رو با خبر میشم ولی ترجیح می دم با قرار دادن یک یا تعدادی شعر از اونها در اون روز از اونها یاد کنم نه با یادآوری روز تولدشون.. البته این سلیقه شخصی منه
به نظر من خود شمایی که به یادآوری تولد شعرا علاقمندی بهترین گزینه ای برای استارت این تاپیکها:گل:

قانع نشدم ....
درسته هرکی یه سلیقه ای د اره...
ولی این حرف ات مثل اینه که تولد یکی باشه و ما به کسی نگیم تولده فلانی هست و بیایم بدون مقدمه با بقیه در مورد حرفهاش و خاطره هاش حرف بزنیم...

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
قانع نشدم ....
درسته هرکی یه سلیقه ای د اره...
ولی این حرف ات مثل اینه که تولد یکی باشه و ما به کسی نگیم تولده فلانی هست و بیایم بدون مقدمه با بقیه در مورد حرفهاش و خاطره هاش حرف بزنیم...

بین تولد بزرگان و شعرا خیلی فرق هست تا تولد اعضای خانواده و دوستان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا