سلام
چندوقتیه که یه انتقادی نسبت به این سایت دارم
من عضو قدیمی این سایت هستم ولی ازیه نظرواقعاازسایت راضی نیستم وشوق منوبرای فعالیت میگیره
اونم اینکه غیرازدرجه هایی که برای مدیریت دادین
برای کاربرای دیگه فقط سه تادرجه دادین
اینکه درجه برای مدیرهاباشه که معلومه اون هیچ
ولی الان منی که مثلا20تاپست زدم باکاربری بنام مثلا M I R A که نزدیک5000تاپست زده درجمون یکیه
یعنی هردومون کاربرویژه هستیم
خواستم بگم ایااین بنظرتون باعث نمیشه که شوق کاربراازبین بره
بنظرمن اگرمیشه درجه هایی مانندکاربرفعال،نیمه فعال و...باشه
2.موضوع دوم اینکه اوتارجدیداتوی پستهانمایش داده نمیشه وهمین امضاها
چرا؟
3.وقتی ماتاپیک عکسی که میزنیم مثلامیخوایم چندتاپست بشه اینطورنمیشه
چون که مااولین پست و که میزنیم بایدمدیرتائیدکنه تابشه بقیه روزد واونم بایدچندروزصبرکنیم فکرنمیکنیداحتیاجی به تائیدمدیرنیست ومدیربخش بایدبعداززدن تاپیک نظارت داشته باشه
خب اگرتائیدم کنه ماعکسی غیراخلاقی باشه بعدازتائیدم میتونیم بزاریم پس لزومی به این نیست که اول تائیدبشه وبعدنمایشه داده بشه
بلکه اول نمایش وبعدتصحیح یا...
من مثلاالان حوصله دارم عکس های گربه بزارم ولی وقتی اولین پستی که میدم دیه نمیتونم ادامه بدم تامدیرمحترم بخش هروقت،وقت کردن بیان تائیدکنندوبعدمابتونیم ادامه بدیم
چیزی که برام جالبه
من اوایل یه تاپیک عکس زدم تازه بعداز7ماه چندروزپیش تائیدیش اومده برام
واقعاخنده داربود
سلام هستی جان:گل:
جدیدا گروه کاربر حرفه ای و کاربر متخصص به درجات کاربری اضافه شده فکر کنم این مشکل شما رو حل می کنه.
در مورد سوال دومتون باید بگم که شما رو مخفی کردن در پایین پست ها کلیک کردین که نمی تونین امضا و آواتار رو ببینین روی نمایش مشخصات کلیک کنید مشکلتون حل میشه
در مورد سوال سومتون باید بگم در بخش هایی مثل گالری عکس یا آرایشی بهداشتی فایل های پیوست و پست های بعدی هم نیاز به تایید دارند.و بهتر است که پست ها اول تایید بشن بعد قابل نمایش برای همه باشن.
معمولا هم یکی از مدیران کل، مدیر فنی و ناظم ها درانجمن حضور دارند اگر تاپیکی زدید می تونید بهشون اطلاع بدید که تایید کنند.
این تاپیکی هم که گفتید فکر نکنم چنین چیزی امکان داشته باشه میشه بگید چه تاپیکی بود؟
ممنون از توجهتون:گل: