• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام
چندوقتیه که یه انتقادی نسبت به این سایت دارم
من عضو قدیمی این سایت هستم ولی ازیه نظرواقعاازسایت راضی نیستم وشوق منوبرای فعالیت میگیره
اونم اینکه غیرازدرجه هایی که برای مدیریت دادین
برای کاربرای دیگه فقط سه تادرجه دادین
اینکه درجه برای مدیرهاباشه که معلومه اون هیچ
ولی الان منی که مثلا
20تاپست زدم باکاربری بنام مثلا M I R A که نزدیک5000تاپست زده درجمون یکیه
یعنی هردومون کاربرویژه هستیم
خواستم بگم ایااین بنظرتون باعث نمیشه که شوق کاربراازبین بره

بنظرمن اگرمیشه درجه هایی مانندکاربرفعال،نیمه فعال و...باشه

2.موضوع دوم اینکه اوتارجدیداتوی پستهانمایش داده نمیشه وهمین امضاها
چرا؟

3.وقتی ماتاپیک عکسی که میزنیم مثلامیخوایم چندتاپست بشه اینطورنمیشه
چون که مااولین پست و که میزنیم بایدمدیرتائیدکنه تابشه بقیه روزد واونم بایدچندروزصبرکنیم فکرنمیکنیداحتیاجی به تائیدمدیرنیست ومدیربخش بایدبعداززدن تاپیک نظارت داشته باشه

خب اگرتائیدم کنه ماعکسی غیراخلاقی باشه بعدازتائیدم میتونیم بزاریم پس لزومی به این نیست که اول تائیدبشه وبعدنمایشه داده بشه
بلکه اول نمایش وبعدتصحیح یا...
من مثلاالان حوصله دارم عکس های گربه بزارم ولی وقتی اولین پستی که میدم دیه نمیتونم ادامه بدم تامدیرمحترم بخش هروقت،وقت کردن بیان تائیدکنندوبعدمابتونیم ادامه بدیم

چیزی که برام جالبه
من اوایل یه تاپیک عکس زدم تازه بعداز7ماه چندروزپیش تائیدیش اومده برام
واقعاخنده داربود

سلام هستی جان:گل:
جدیدا گروه کاربر حرفه ای و کاربر متخصص به درجات کاربری اضافه شده فکر کنم این مشکل شما رو حل می کنه.

در مورد سوال دومتون باید بگم که شما رو مخفی کردن در پایین پست ها کلیک کردین که نمی تونین امضا و آواتار رو ببینین روی نمایش مشخصات کلیک کنید مشکلتون حل میشه

Untitle00d.png

در مورد سوال سومتون باید بگم در بخش هایی مثل گالری عکس یا آرایشی بهداشتی فایل های پیوست و پست های بعدی هم نیاز به تایید دارند.و بهتر است که پست ها اول تایید بشن بعد قابل نمایش برای همه باشن.
معمولا هم یکی از مدیران کل، مدیر فنی و ناظم ها درانجمن حضور دارند اگر تاپیکی زدید می تونید بهشون اطلاع بدید که تایید کنند.
این تاپیکی هم که گفتید فکر نکنم چنین چیزی امکان داشته باشه میشه بگید چه تاپیکی بود؟
ممنون از توجهتون:گل:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد

تاپیک به بخش پیشنهادات و انتقادات منتقل شد

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
سلام
چندوقتیه که یه انتقادی نسبت به این سایت دارم

سلام
موضوع 1و 3 که گفتید شاید خیلی ها این انتقاد رو داشتند نسبت به انجمن.از جمله خودِ من!ولی پاسخ انتقاد رو آدمین سابق شرح دادند(در تاپیکی توی بخش مدیریتی)
ولی هیچ وقت واضح و صریح این موضوع برای عموم جواب داده نشد. پس بذارید من براتون توضیحش بدم.
هر مجموعه ای برای خودش چارچوب و خط مشی قرار میده و طبق همون پیش میره.
نمیشه گفت اون چارچوب و قوانین درست هستند یا غلط! مهم اینه که سیاست و روند کار اون مجموعه همینه.
نتیجه:
ایرانجمن روند کاریش همینه و طبق قوانین خودش پیش میره.
مثلا همیشه قوانین تاپیک عکس همینطور بوده و فک میکنم همیشه بمونه!چون اینطور خواسته شده.
شما باید خودتون رو تطبیق بدید با انجمن.نمونه بارز میخواید؟خودم رو مثال میزنم!!همون طور که من خودم رو تطبیق دادم.
امیدوارم منظورم رو واضح گفته باشم.
با همه این تفاسیر همیشه آرزوی موفقیت رو برای انجمن داشتم و دارم
با امید به اینکه روزی ایرانجمن رو آزاد ببینم.

нαѕту

کاربر ويژه
دریاجان بابت اینکه گفتیدکاربرحرفه ای و متخصص اضافه شده بله عزیزم من موقع انتقادخودم اینارودیم که زدم
منظوربنده درجه نسبت به رتبه بندیه نه اینکه متخصص تویه چیزی باشی ظاهراشماکلا متوجه عقایدبنده نشدید:خنده1:ومدیرمحترم هم همینطوری لایک کردن
یک باردیه بخونین تامتوجه بشین

دوم اینکه بابت امضاو...وقتی تغییری ایجادشده توسایت بایداطلاع رسانی بشه بنظرت درست نیست:شاد2:

وبازهم سوال سوم بنده که متوجه نشدید

بله گلم میدونم کدوم بخشهابهتره که اول تائیدبشن
ولی شماروچه حساب تائیدمیکنین
مثلابنده یه تاپیک زدم که عسکشوشماتائیدکردین خب پستیهای بعدیش نیازی به تائیدشمانیست ادامه پیدامیکنه خب اگرمن بخوام خلاف قوانین عمل کنم توپستهای بعدی هم میتونم پس این قانون واقعاقانونی جدیدومختص همینجاست و اینکه بنظرمن قانونی هست که اجراشدن یانشدنش اصلالزومی نداره (البته باحترام)
وامادرمورداینکه شمامیگیدمدیرهاهستن اطلاع رسانی کنیدتائیدکنن
نه عزیزم نیستن شایدم تازگیهامیرسن
چون من وقتی تاپیکوزدم یکیش یادوتاش فرداش وبقیش هفته بعدتائیدشدن

درمورداون تاپیک هم چندتاازپستای خالکوبی بوداگراشتباه نکنم بازم خاطرم نیست ولی من اومدم دیدم نوشته تائیدیه همچین چیزی
:ایرانجمن:

ولی بازم میگم انتقاداصلی من درمورددرجه هاهست که متاسفانه متوجه منظوربنده نشدید

нαѕту

کاربر ويژه
سلام
موضوع 1و 3 که گفتید شاید خیلی ها این انتقاد رو داشتند نسبت به انجمن.از جمله خودِ من!ولی پاسخ انتقاد رو آدمین سابق شرح دادند(در تاپیکی توی بخش مدیریتی)
ولی هیچ وقت واضح و صریح این موضوع برای عموم جواب داده نشد. پس بذارید من براتون توضیحش بدم.
هر مجموعه ای برای خودش چارچوب و خط مشی قرار میده و طبق همون پیش میره.
نمیشه گفت اون چارچوب و قوانین درست هستند یا غلط! مهم اینه که سیاست و روند کار اون مجموعه همینه.
نتیجه:
ایرانجمن روند کاریش همینه و طبق قوانین خودش پیش میره.
مثلا همیشه قوانین تاپیک عکس همینطور بوده و فک میکنم همیشه بمونه!چون اینطور خواسته شده.
شما باید خودتون رو تطبیق بدید با انجمن.نمونه بارز میخواید؟خودم رو مثال میزنم!!همون طور که من خودم رو تطبیق دادم.
امیدوارم منظورم رو واضح گفته باشم.
با همه این تفاسیر همیشه آرزوی موفقیت رو برای انجمن داشتم و دارم
با امید به اینکه روزی ایرانجمن رو آزاد ببینم.

بله متوجه عرایض شماشدم
منتهابنده اگردقت کنیدعنوان تاپیک وزدم انتقادیا
پیشنهاد

من نگفتم قانونشونوتغییربدن
من نظری دادم روحساب اینکه هرانجمنی هرقانونی هم که داشته باشه نظرکاربرش براش مهمه

چون اگرکاربرنباشه انجمنی وجودنداره ویابرعکس
پس پیشنهادبنده رو میتونین بطوردیگه ای جواب بدین

ویااینکه همین اولش اعلام کنیدنظرکاربرهامهم نیست
:خنده1:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
دریاجان بابت اینکه گفتیدکاربرحرفه ای و متخصص اضافه شده بله عزیزم من موقع انتقادخودم اینارودیم که زدم
منظوربنده درجه نسبت به رتبه بندیه نه اینکه متخصص تویه چیزی باشی ظاهراشماکلا متوجه عقایدبنده نشدید:خنده1:ومدیرمحترم هم همینطوری لایک کردن
یک باردیه بخونین تامتوجه بشین

دوم اینکه بابت امضاو...وقتی تغییری ایجادشده توسایت بایداطلاع رسانی بشه بنظرت درست نیست:شاد2:

وبازهم سوال سوم بنده که متوجه نشدید

بله گلم میدونم کدوم بخشهابهتره که اول تائیدبشن
ولی شماروچه حساب تائیدمیکنین
مثلابنده یه تاپیک زدم که عسکشوشماتائیدکردین خب پستیهای بعدیش نیازی به تائیدشمانیست ادامه پیدامیکنه خب اگرمن بخوام خلاف قوانین عمل کنم توپستهای بعدی هم میتونم پس این قانون واقعاقانونی جدیدومختص همینجاست و اینکه بنظرمن قانونی هست که اجراشدن یانشدنش اصلالزومی نداره (البته باحترام)
وامادرمورداینکه شمامیگیدمدیرهاهستن اطلاع رسانی کنیدتائیدکنن
نه عزیزم نیستن شایدم تازگیهامیرسن
چون من وقتی تاپیکوزدم یکیش یادوتاش فرداش وبقیش هفته بعدتائیدشدن

درمورداون تاپیک هم چندتاازپستای خالکوبی بوداگراشتباه نکنم بازم خاطرم نیست ولی من اومدم دیدم نوشته تائیدیه همچین چیزی
:ایرانجمن:

ولی بازم میگم انتقاداصلی من درمورددرجه هاهست که متاسفانه متوجه منظوربنده نشدید

من کاملا متوجه منظور شما شدم ببینید درجه کاربری کاربر حرفه ای هم بر اساس تعداد ارسال هست و نیاز به تخصص نداره که ایجاد شده و قراره به زودی فعال بشه:گل:

در مورد سوال سومتون باید بگم در بخش هایی مثل گالری عکس یا آرایشی بهداشتی فایل های پیوست و
پست های بعدی هم نیاز به تایید دارند.و بهتر است که پست ها اول تایید بشن بعد قابل نمایش برای همه باشن.

شما برای مثال در این تاپیک عکس پیوست کنید ببینید نیاز به تایید داره یا نه!!!!
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=81154

تاپیکی هم از شما با موضوع خالکوبی پیدا نکردم ولی بعید می دونم تایید بعد از 7 ماه !!! اگه تونستید از روی همون پیغام لینک تاپیک رو بدید تا بررسی بشه:گل:
نظرات کاربران هم در این انجمن مهم است اگر نبود مطمئن باشید پاسخی هم دریافت نمی کردید:احترام:
موفق باشید:گل:

t92

متخصص بخش
1. به جای تبلیغات تصویری از تبلیغات متنی استفاده شود چون:
- بارگذاری صفحه سریعتر انجام می شود.
- در نتایج جستجو تاثیر دارد
- ظاهر سایت به هم نمیخورد.​
2. مدیریت وبسایت حد الامکان عوض نشود. مدیر کل سایت یک نفر باشه (علی احمد زاده) ما بقی دوستان در پیشبرد محتوا فعال باشند بیشتر از این می ارزه که معاون، ناظم، و...‌! باشند.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
می خواستم پیشنهاد بدم جای گزینه ی مخفی کردن/نمایش مشخصات رو پائینِ پست ها تغییر بدین لطفاً!:122:
گاهی وقتی ادم میخواد تشکر بزنه اشتباهی روی اون کلیک میکنه:قاطی:

سلام
حذف شد.
موفق باشید

aliwinter

Banned
اقا چرا همه چی به زبان انگلیسی شده
اخه چرا اینقدر این قالب تغییر میدین هم مارو گیج میکنیین
همه خودتون
:عصبانی::عصبانی::حرص::حرص:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

زبان فارسی انجمن در بخشی از جاها به صورت دیفالت و انگلیسی برگشت خورده! انشالله به زودی رفع خواهد شد.

اقا چرا همه چی به زبان انگلیسی شده
اخه چرا اینقدر این قالب تغییر میدین هم مارو گیج میکنیین
همه خودتون

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
باعرض سلام واحترام خدمت مدیرکل ومعاونین محترم:گل:
ببخشید یه پیشنهاد دارم:توی بخش متفرقه خانواده من هرموقع میخوام یه مطلب بذارم نیازبه تایید مسئولان رده بالاداره..واینجوری خیلی سخته چون یه مطلب شاید چندتاپست پشت سرهم داشته باشه وما وقتی یه پست ارسال میکنم باید صبرکنم تاتید بشه وبعد پست بعدی رو بذاریم که بازهمین داستان تکرارمیشه...
اگه ممکنه برای مدیران این تایید کردن نباشه خیلی راحتره چون من به شخصه بعدیادم میره بقیه پستهاروبذارم:خجالت2:
اگه زحمتی نیست میشه رسیدگی کنید:گل:ممنونم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
باعرض سلام واحترام خدمت مدیرکل ومعاونین محترم:گل:
ببخشید یه پیشنهاد دارم:توی بخش متفرقه خانواده من هرموقع میخوام یه مطلب بذارم نیازبه تایید مسئولان رده بالاداره..واینجوری خیلی سخته چون یه مطلب شاید چندتاپست پشت سرهم داشته باشه وما وقتی یه پست ارسال میکنم باید صبرکنم تاتید بشه وبعد پست بعدی رو بذاریم که بازهمین داستان تکرارمیشه...
اگه ممکنه برای مدیران این تایید کردن نباشه خیلی راحتره چون من به شخصه بعدیادم میره بقیه پستهاروبذارم:خجالت2:
اگه زحمتی نیست میشه رسیدگی کنید:گل:ممنونم

سلام
این مورد از مواردی هست که در صورت امکان در ورژن جدید انجمن رفع خواهد شد.
البته برای مدیران سایت.
موف باشید

B a R a N

مدير ارشد تالار
درود بر مدیران محترم
با توجه به لیست دانلود های موسیقی مجاز و اطلاعیه بخش موسیقی
ایا قرار دادن متن موسیقی یا تکست اهنگ های مجاز در بخش دانلود موسقی به تنهایی مشکلی نداره
مثلا فقط قرار دادن ::متن آهنگ حس غریب از احسان خواجه امیری:: یا باید همراه دانلود اهنگ باشه

اگر راهنمایی کنید ممنون میشم :گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
در قسمت رسانه صوتی باید هم موسیقی باشه، چون رسانه صوتی هست نام این بخش.
متن خالی متاسفانه نمیشه، اما اگر متن با موسیقی باشه مشکلی نیست.
موفق باشید :گل:

درود بر مدیران محترم
با توجه به لیست دانلود های موسیقی مجاز و اطلاعیه بخش موسیقی
ایا قرار دادن متن موسیقی یا تکست اهنگ های مجاز در بخش دانلود موسقی به تنهایی مشکلی نداره
مثلا فقط قرار دادن ::متن آهنگ حس غریب از احسان خواجه امیری:: یا باید همراه دانلود اهنگ باشه

اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

B a R a N

مدير ارشد تالار
درود بر شما
ببخشید در اکثر مقالات تخصصی پزشکی که می زارم این ارور که برای کاراکتر ها نوشتاری هست می یاد

• The text that you have entered is too long (39090 characters). Please shorten it to 30000 characters long.

و یا وقتی می خوام حجم 56Mb رو اپلود کنم ارور میده در بخش موسیقی بی کلام
اگر امکان داره تعداد کاراکتر ها و حجم اپلود رو زیاد کنید (البته اگر مشکل فضای هاست نداشته باشید برای اپلود حجم بالا)

ممنون

t92

متخصص بخش
اضافه شدن دکمه ی "نمی پسندم" در کنار دکمه "می پسندم"

اگه به نظرتان بد نباشه دکمه "نپسندیدن" مطلب نیز در کنار دکمه ی "پسندیدن" مطلب قرار داده شود.

Mahdi Askari

مدير فنی
درود بر شما
ببخشید در اکثر مقالات تخصصی پزشکی که می زارم این ارور که برای کاراکتر ها نوشتاری هست می یاد

• The text that you have entered is too long (39090 characters). Please shorten it to 30000 characters long.

و یا وقتی می خوام حجم 56Mb رو اپلود کنم ارور میده در بخش موسیقی بی کلام
اگر امکان داره تعداد کاراکتر ها و حجم اپلود رو زیاد کنید (البته اگر مشکل فضای هاست نداشته باشید برای اپلود حجم بالا)

ممنون

تعداد کاراکتر ها رو ادمین خودش باید تصمیم بگیره ولی حجم فایل رو میتونید با win rar به چند قسمت تبدیل کنید و بعد همه پارت ها رو آپلود کنید
حداکثر حجم هر پارت هم 10 مگ باشه چون حداکثر میزان آپلود 10 مگ هست :گل:

B a R a N

مدير ارشد تالار
تعداد کاراکتر ها رو ادمین خودش باید تصمیم بگیره ولی حجم فایل رو میتونید با win rar به چند قسمت تبدیل کنید و بعد همه پارت ها رو آپلود کنید
حداکثر حجم هر پارت هم 10 مگ باشه چون حداکثر میزان آپلود 10 مگ هست :گل:

بله حق با شماست
ولی من باید هر کدوم از البوم های بی کلام رو که 15 یا 20 تا ترک هستن رو باز کنم و هر کدوم رو به 5 تا 5 تا تبدیل کنم بعد اپ کنم
خیلی سخت نیست
هر اهنگ هم 5 الی 8 دقیقه هستش با کیفیت 320 که معلوم سنگین!!

آخرین ویرایش:

B a R a N

مدير ارشد تالار
11.JPG12.JPG

درود بر شما

واقعا امکان نداره حجم اپلود فایل ها رو افزایش بدین !!
چون واقعا سخت شده اپلود بعضی اهنگ ها

ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا