• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مشاهده پیوست 46666مشاهده پیوست 46667

درود بر شما

واقعا امکان نداره حجم اپلود فایل ها رو افزایش بدین !!
چون واقعا سخت شده اپلود بعضی اهنگ ها

ممنون

سلام
ببینید وجود برخی از محدودیت ها به خاطر رعایت سرعت و جلوگیری از فشار بر روی سرور و دیتابیس هست. درست مثل اینکه کسی بخواد 1 کتاب 500 صفحه ای رو در یک روز حفظ کنه! و یا این کار رو در دو روز انجام بده..
در رابطه با محدودیت کاراکتر ها میتونید یک متن رو در دو پست داخل تاپیک ارسال کنید. در رابطه با آهنگ ها هم میتونید به صورت لینک به لینک هر ترک رو جدا پیوست کنید، فکر کنم شما میتونید طبق تنظیمات در هر پست 20 فایل پیوست اضافه کنید.

B a R a N

مدير ارشد تالار
سلام
ببینید وجود برخی از محدودیت ها به خاطر رعایت سرعت و جلوگیری از فشار بر روی سرور و دیتابیس هست. درست مثل اینکه کسی بخواد 1 کتاب 500 صفحه ای رو در یک روز حفظ کنه! و یا این کار رو در دو روز انجام بده..
در رابطه با محدودیت کاراکتر ها میتونید یک متن رو در دو پست داخل تاپیک ارسال کنید. در رابطه با آهنگ ها هم میتونید به صورت لینک به لینک هر ترک رو جدا پیوست کنید، فکر کنم شما میتونید طبق تنظیمات در هر پست 20 فایل پیوست اضافه کنید.

بله در مورد متن حق با شماست
ولی اهنگ اگر به عکس که گذاشتم دقت کنید فقط یک ترک نه کل اهنگ ها
به خاطر همین من دارم جدا جدا پیوست می کنم اهنگ ها رو

حتی در اپلود سنتر هم نشد چون حجمش بالا بود !!!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بله در مورد متن حق با شماست
ولی اهنگ اگر به عکس که گذاشتم دقت کنید فقط یک ترک نه کل اهنگ ها
به خاطر همین من دارم جدا جدا پیوست می کنم اهنگ ها رو

حتی در اپلود سنتر هم نشد چون حجمش بالا بود !!!

بله محدودیت هر فایل پیوست 10 مگابایت هست.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
کسانی که در اپلود سنتر عضو باشن محدوده دارن یا خیر ؟؟
اگر محدودیت تا 15 مگا بایت باشه اون هایی که اپلود نمیشن اونجا اپلود کرد!
نه محدودیت آپلودسنتر 5 مگابایت بیشتر نیست.
البته بر طبق قوانین نیاز هست که آهنگ ها حتماً با فرمت MP3 و به صورت تکی آپلود بشند.

B a R a N

مدير ارشد تالار
نه محدودیت آپلودسنتر 5 مگابایت بیشتر نیست.
البته بر طبق قوانین نیاز هست که آهنگ ها حتماً با فرمت MP3 و به صورت تکی آپلود بشند.

بله مریم خانم هم گفتن ولی من چه طوری یک البوم بی کلام رو تک تک تاپیک بزنم !!

الان در این اینجا یکی از ترک ها که mp3 هست به دلیل محدودیت نشد اپلود کنم

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=82305&p=438798&viewfull=1#post438798

درضمن واقعا من این بند ها رو متوجه نشدم
[HIGHLIGHT]ارسال آلبوم خوانندگان در این بخش مجاز نبوده و کابران تنها مجاز به ارسال تک آهنگ های خوانندگان می باشند.[/HIGHLIGHT]

خوب با فرمایش شما بنده باید تک تک یعنی هر کدام از این ترک های این البوم را در تاپیک مجزا بزنم!!
[h=3] مجموعه ایی فوق العاده زیبا و شنیدنی با ساز ویلون با عنوان Twin Violinبه نظر شما ایا جالب!!
البته جسارت نباشه ولی خود شما اینو زدید
[h=3] دانلود آلبوم پاییز طلایی اثری از فریبرز لاچینی
خانم مریم گفتن چون من احسان خواجه امیری رو تک تک نزدم تایید نکردن
ایا بهتر نیست تمام اهنگ های یک البوم کنار هم باشه !! و جدا جدا اپلود بشه !! یکی می یاد سرج می کنه البوم احسان خواجه امیری بعد می بینه چه خوب اون شعری که میخواد رو می تونه تنها اپلود کنه
شاید اسم شعر رو ندونه ولی میزنه "البوم عاشقانه های احسان خواجه امیری" !!
اینو می گم چون خیلی از کسانی که می شناسم این طوری سرج می کنن

[HIGHLIGHT]ارسال موسیقی های بیکلامی که دارای مجوز های رسمی وزارت ارشاد نیستند در بخش موسیقی بی کلام مجاز نمی باشد.[/HIGHLIGHT]

درباره این تو ایران چند تا البوم بی کلام می توانید پیدا کنید که ایرانی باشن
حتی رسانه ملی هم خودش از همین البوم های خارجی استفاده می کنه یک نمونه برنامه به خانه بر میگردیم از شبکه 5 سیما (البته من 2 سال پیش میدیدم الان رو نمیدونم)
ولی درباره البوم خواننده های ایرانی حق باشماست !!

[HIGHLIGHT]ارسال موسیقی های بیکلام مربوط به آهنگ های غیر ایرانی در این بخش مجاز نمیباشد.[/HIGHLIGHT]

باز بر میگرده به صحبت بالا

[HIGHLIGHT]ارسال آلبوم نوازندگان در این بخش مجاز نبوده و کابران تنها مجاز به ارسال تک آهنگ های نوازندگان می باشند.[/HIGHLIGHT]

باز هم واقعا من اینو درک نمی کنم یعنی من یک البوم می خوام بزنم باید تاپیک جدا برای هر اهنگ بزنم یا منظورتون همین طوری هست که دارم میزنم !!!

ببخشید انقدر سوال پرسیدم چون یکم برای من گنگ هست اینها

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اجازه بدید من یک توضیح کلی در مورد این سیستم عرض کنم خدمتتون تا شاید با واقف شدن کلی بر موضوع شبهاتتون رفع بشه:
بخش صوتی انجمن اینی نیست که الان موجود هست و در واقع این شروع یک طرح هست، طرحی که قرار هست منجر به طراحی و راه اندازی رادیوی صوتی بشه که خوراک اون همین آهنگ های این بخش خواهد بود.
بنابر این اینکه آلبومی به صورت زیپ شده در این بخش قرار بگیره و یا اینکه لینک ها از سایر آپلوسنتر ها قرار بگیرند عملاً هیچ گونه کارایی نخواهد داشت و شاید هم منجر به اختلال در سیستم بشه.
ترک های بالای 10 مگابایت هم اگر محدودیت رو کنار بذاریم باز هم برای ما کارایی نخواهند داشت، چرا که با این سرعت اینترنت کدوم کاربر هست که بتونه در سیستم رادیو یک ترک مثلا 15 مگابایتی رو اجرا کنه، بنابراین بودن ترک های بالای 10 مگابایت هم کارا نیست و حتی خود ترک های 10 مگ هم زیاد به نظر میرسند.
این قوانین تازه نوشته شده اند کمی شبهه درشون هست و نیاز هست که من دوباره بخونمشون، به عنوان مثال منظور از عدم ارسال آلبوم این بوده که فایل ها به صورت تک تک و با فرمت MP3 آپلود بشند. بنابراین شما میتونید هر ترک رو در یک پست داخل همون تاپیک ارسال کنید. یا اینکه همه رو به صورت تک تک در پست اول پیوست کنید اما با فرمت MP3 و به صورت تک به تک.
البته به صورت کلی امکان ارسال آلبوم های خوانندگان نیست و این از بابت رعایت حفظ حقوق کپی رایت هست اما میتونید به صورتی که عرض کردم آلبوم های نوازندگان رو ارسال کنید.
و اما در مورد اون تاپیک من، ببینید این پست قدیمی هست. قبلاً بنده در یک بخشی میتونستم برای دوستان آهنگ قرار بدم و البته این حق برای من بود، با راه اندازی بخش موسیقی جدیداً و آزاد شدن امکان ارسال برای همه و طرح رادیوی صوتی که در آینده خواهد بود من هم تک تک فایل های ارسالیم در گذشته رو به بخش های مربوطه منتقل کردم منتها هنوز باید روشون کار کنم تا منطبقشون کنم با شرایط بخش. به عنوان مثال ترک های ارسالی من باید از حالت زیپ در بیاند و یا آلبوم های ارسالی هم که با قوانین جدید منطبق نیستند حذف بشند.
موفق باشید

بله مریم خانم هم گفتن ولی من چه طوری یک البوم بی کلام رو تک تک تاپیک بزنم !!

الان در این اینجا یکی از ترک ها که mp3 هست به دلیل محدودیت نشد اپلود کنم

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=82305&p=438798&viewfull=1#post438798

درضمن واقعا من این بند ها رو متوجه نشدم
[HIGHLIGHT]ارسال آلبوم خوانندگان در این بخش مجاز نبوده و کابران تنها مجاز به ارسال تک آهنگ های خوانندگان می باشند.[/HIGHLIGHT]

خوب با فرمایش شما بنده باید تک تک یعنی هر کدام از این ترک های این البوم را در تاپیک مجزا بزنم!!
مجموعه ایی فوق العاده زیبا و شنیدنی با ساز ویلون با عنوان Twin Violin

به نظر شما ایا جالب!!
البته جسارت نباشه ولی خود شما اینو زدید
دانلود آلبوم پاییز طلایی اثری از فریبرز لاچینی

خانم مریم گفتن چون من احسان خواجه امیری رو تک تک نزدم تایید نکردن
ایا بهتر نیست تمام اهنگ های یک البوم کنار هم باشه !! و جدا جدا اپلود بشه !! یکی می یاد سرج می کنه البوم احسان خواجه امیری بعد می بینه چه خوب اون شعری که میخواد رو می تونه تنها اپلود کنه
شاید اسم شعر رو ندونه ولی میزنه "البوم عاشقانه های احسان خواجه امیری" !!
اینو می گم چون خیلی از کسانی که می شناسم این طوری سرج می کنن

[HIGHLIGHT]ارسال موسیقی های بیکلامی که دارای مجوز های رسمی وزارت ارشاد نیستند در بخش موسیقی بی کلام مجاز نمی باشد.[/HIGHLIGHT]

درباره این تو ایران چند تا البوم بی کلام می توانید پیدا کنید که ایرانی باشن
حتی رسانه ملی هم خودش از همین البوم های خارجی استفاده می کنه یک نمونه برنامه به خانه بر میگردیم از شبکه 5 سیما (البته من 2 سال پیش میدیدم الان رو نمیدونم)
ولی درباره البوم خواننده های ایرانی حق باشماست !!

[HIGHLIGHT]ارسال موسیقی های بیکلام مربوط به آهنگ های غیر ایرانی در این بخش مجاز نمیباشد.[/HIGHLIGHT]

باز بر میگرده به صحبت بالا

[HIGHLIGHT]ارسال آلبوم نوازندگان در این بخش مجاز نبوده و کابران تنها مجاز به ارسال تک آهنگ های نوازندگان می باشند.[/HIGHLIGHT]

باز هم واقعا من اینو درک نمی کنم یعنی من یک البوم می خوام بزنم باید تاپیک جدا برای هر اهنگ بزنم یا منظورتون همین طوری هست که دارم میزنم !!!

ببخشید انقدر سوال پرسیدم چون یکم برای من گنگ هست اینها

B a R a N

مدير ارشد تالار
اجازه بدید من یک توضیح کلی در مورد این سیستم عرض کنم خدمتتون تا شاید با واقف شدن کلی بر موضوع شبهاتتون رفع بشه:
بخش صوتی انجمن اینی نیست که الان موجود هست و در واقع این شروع یک طرح هست، طرحی که قرار هست منجر به طراحی و راه اندازی رادیوی صوتی بشه که خوراک اون همین آهنگ های این بخش خواهد بود.
بنابر این اینکه آلبومی به صورت زیپ شده در این بخش قرار بگیره و یا اینکه لینک ها از سایر آپلوسنتر ها قرار بگیرند عملاً هیچ گونه کارایی نخواهد داشت و شاید هم منجر به اختلال در سیستم بشه.
ترک های بالای 10 مگابایت هم اگر محدودیت رو کنار بذاریم باز هم برای ما کارایی نخواهند داشت، چرا که با این سرعت اینترنت کدوم کاربر هست که بتونه در سیستم رادیو یک ترک مثلا 15 مگابایتی رو اجرا کنه، بنابراین بودن ترک های بالای 10 مگابایت هم کارا نیست و حتی خود ترک های 10 مگ هم زیاد به نظر میرسند.
این قوانین تازه نوشته شده اند کمی شبهه درشون هست و نیاز هست که من دوباره بخونمشون، به عنوان مثال منظور از عدم ارسال آلبوم این بوده که فایل ها به صورت تک تک و با فرمت MP3 آپلود بشند. بنابراین شما میتونید هر ترک رو در یک پست داخل همون تاپیک ارسال کنید. یا اینکه همه رو به صورت تک تک در پست اول پیوست کنید اما با فرمت MP3 و به صورت تک به تک.
البته به صورت کلی امکان ارسال آلبوم های خوانندگان نیست و این از بابت رعایت حفظ حقوق کپی رایت هست اما میتونید به صورتی که عرض کردم آلبوم های نوازندگان رو ارسال کنید.
و اما در مورد اون تاپیک من، ببینید این پست قدیمی هست. قبلاً بنده در یک بخشی میتونستم برای دوستان آهنگ قرار بدم و البته این حق برای من بود، با راه اندازی بخش موسیقی جدیداً و آزاد شدن امکان ارسال برای همه و طرح رادیوی صورتی که رد آینده خواهد بود من هم تک تک فایل های ارسالیم در گذشته رو به بخش های مربوطه منتقل کردم منتها هنوز باید روشون کار کنم تا منطبقشون کنم با شرایط بخش. به عنوان مثال ترک های ارسالی من باید از حالت زیپ در بیاند و یا آلبوم های ارسالی حذف بشند.
موفق باشید

فکر کنم با گفتن اینها کاملا مشخص شد
اگر اجازه بدهید من اون البوم ها رو میتونم تک تک اپلود کنم!! من مشکلی ندارم !!

ممنونم بابت پاسخ :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فکر کنم با گفتن اینها کاملا مشخص شد
اگر اجازه بدهید من اون البوم ها رو میتونم تک تک اپلود کنم!! من مشکلی ندارم !!

ممنونم بابت پاسخ :گل:
نه مشکلی نیست. تشکر از شما.
با توجه به حساسیت من قصد اینکه مدیری برای اداره ی این بخش تعیین کنیم رو نداشتم. منتها فعالیت و توجه خوب شما به این بخش نظر بنده رو عوض کرد!
بنابراین اگر علاقمند به مدیریت این بخش بودید بهم اطلاع بدید تا ابزار مدیریتی شما در این بخش فعال بشه.
موفق باشید

B a R a N

مدير ارشد تالار
نه مشکلی نیست. تشکر از شما.
با توجه به حساسیت من قصد اینکه مدیری برای اداره ی این بخش تعیین کنیم رو نداشتم. منتها فعالیت و توجه خوب شما به این بخش نظر بنده رو عوض کرد!
بنابراین اگر علاقمند به مدیریت این بخش بودید بهم اطلاع بدید تا ابزار مدیریتی شما در این بخش فعال بشه.
موفق باشید

ممنون از اعتماد شما
ولی بعد از مدیریت درسایت خودم و سایت های دیگه دوست دارم درحال حاضر فقط کاربر عادی باشم
و 2 ماه تا کنکور مونده که درس هم دارم

باز هم تشکر تا جایی که از دستم بر می یاد حتما اونجا رو مرتب می کنم البته جسارت نباشه در مقابل بزرگانی که اینجا هستن من هیچی بلد نیستم

:گل:

B a R a N

مدير ارشد تالار
با سلام

یک پیشنهاد داشتم خدمت مریم خانم
در اصلاع رسانی قسمت موسیقی یک بند دیگه اضافه کنن که البوم های جدید از خواننده ها را قرار دهند مگر شعری باشه که دوستان درخواست داره باشن

ولی در قالب البوم مثلا البوم چیه؟؟ که چند تا اهنگ هاشو خودم گذاشتم تایید نشه مگر فقط اسم اهنگ باشه

منظورم در کل این هست که البوم قبل از سال 90 تایید نشن ولی تک اهنگی که اسم البوم نوشته نشده باشه تایید بشن
(خیلی بد گفتم فک کنم:خجالت2:)

اگر موافق بودید اضافه بشه این بند نیز

t92

متخصص بخش
صفحه اول انجمن سنگین هست و باعث دیر لود شدن و از دست رفتن حجم زیاد به هنگام لود و ........ میشه.
گالری و ..... که ضروری نیستن میشه در صفحات جانبی قرار بگیرند.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام

یک پیشنهاد داشتم خدمت مریم خانم
در اصلاع رسانی قسمت موسیقی یک بند دیگه اضافه کنن که البوم های جدید از خواننده ها را قرار دهند مگر شعری باشه که دوستان درخواست داره باشن

ولی در قالب البوم مثلا البوم چیه؟؟ که چند تا اهنگ هاشو خودم گذاشتم تایید نشه مگر فقط اسم اهنگ باشه

منظورم در کل این هست که البوم قبل از سال 90 تایید نشن ولی تک اهنگی که اسم البوم نوشته نشده باشه تایید بشن
(خیلی بد گفتم فک کنم:خجالت2:)

اگر موافق بودید اضافه بشه این بند نیز

واقعیتش من متوجه نشدم! :خنده1:
منتها برای رعایت حق کپی رایت ما تصمیم داشتیم احتمالاً اجازه ی انتشار آلبوم های قدیمی تر از سال خاصی رو بدیم.
حالا نمیدونم که نظر شما هم همین بود یا نه.

صفحه اول انجمن سنگین هست و باعث دیر لود شدن و از دست رفتن حجم زیاد به هنگام لود و ........ میشه.
گالری و ..... که ضروری نیستن میشه در صفحات جانبی قرار بگیرند.
بله، انشالله تا آخر این ماه قصد این هست که چند مورد از بنر های تبلیغاتی رو در صفحه اول کمتر کنیم.

B a R a N

مدير ارشد تالار
واقعیتش من متوجه نشدم! :خنده1:
منتها برای رعایت حق کپی رایت ما تصمیم داشتیم احتمالاً اجازه ی انتشار آلبوم های قدیمی تر از سال خاصی رو بدیم.
حالا نمیدونم که نظر شما هم همین بود یا نه.

:خجالت2: بله ولی اسم اهنگ باشه بهتر
مثلا به جای دانلود "اهنگ اکسیزن از بابک جهانبخش از البوم اکسیزن "
فقط نوشته بشه "دانلود اهنگ اکسیزن از بابک جهانبخش"

چون چند تا انجمن رو دیدم البوم های قدیمی رو گذاشتن و زود شی لتر شدن

مرسی :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
:خجالت2: بله ولی اسم اهنگ باشه بهتر
مثلا به جای دانلود "اهنگ اکسیزن از بابک جهانبخش از البوم اکسیزن "
فقط نوشته بشه "دانلود اهنگ اکسیزن از بابک جهانبخش"

چون چند تا انجمن رو دیدم البوم های قدیمی رو گذاشتن و زود شی لتر شدن

مرسی :گل:
بله اصولیش هم همین هست.

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
پیشنهاد میکنم کمک کنید این عنوان کاربری من که بالای اواتارم زیر نام کاربریمه فعال شه:خنده1:

t92

متخصص بخش
@admin
- لینک برگشت به بالای صفحه در فوتر صفحه اضافه بشه
- پست اول مطالبی مثل مسابقات و... که دارای قانون مختص به تاپیک هستند در همه صفحات نمایش داده بشه بهتر بشه شاید.
- ....

B a R a N

مدير ارشد تالار
باسلام
یک خواهش داشتم اگر امکان داره در بخش موسیقی سنتی زیر بخش های اسم خواننده ها رو همانند قسمت موسیقی پاپ مجاز تفکیک بشه
اگر امکان داره زیر بخشی هم برای دکمه ها جدا زده بشه که خیلی عالی میشه ...
البته اگر صلاح میدونید...

درباره درخواستی که از مریم خانم داشتم هنوز منتظر هستم..
:گل:

B a R a N

مدير ارشد تالار
با سلام
خسته نباشید
اگر امکانیش هست یک بخش یا زیر بخشی برای مدیریت و مطالب مربوط به اون زده بشه
باتشکر :گل:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
لطفا در بخش روانشناسی یه زیر شاخه با عنوان:

کلینیک مشاوره ایران انجمن راه اندازی کنید که خدمات مشاوره ایی در حد توان شروع بشه

ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا