بله مریم خانم هم گفتن ولی من چه طوری یک البوم بی کلام رو تک تک تاپیک بزنم !!
الان در این اینجا یکی از ترک ها که mp3 هست به دلیل محدودیت نشد اپلود کنم
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=82305&p=438798&viewfull=1#post438798
درضمن واقعا من این بند ها رو متوجه نشدم
[HIGHLIGHT]
ارسال آلبوم خوانندگان در این بخش مجاز نبوده و کابران تنها مجاز به ارسال تک آهنگ های خوانندگان می باشند.[/HIGHLIGHT]
خوب با فرمایش شما بنده باید تک تک یعنی هر کدام از این ترک های این البوم را در تاپیک مجزا بزنم!!
مجموعه ایی فوق العاده زیبا و شنیدنی با ساز ویلون با عنوان Twin Violin
به نظر شما ایا جالب!!
البته جسارت نباشه ولی خود شما اینو زدید
دانلود آلبوم پاییز طلایی اثری از فریبرز لاچینی
خانم مریم گفتن چون من احسان خواجه امیری رو تک تک نزدم تایید نکردن
ایا بهتر نیست تمام اهنگ های یک البوم کنار هم باشه !! و جدا جدا اپلود بشه !! یکی می یاد سرج می کنه البوم احسان خواجه امیری بعد می بینه چه خوب اون شعری که میخواد رو می تونه تنها اپلود کنه
شاید اسم شعر رو ندونه ولی میزنه "البوم عاشقانه های احسان خواجه امیری" !!
اینو می گم چون خیلی از کسانی که می شناسم این طوری سرج می کنن
[HIGHLIGHT]
ارسال موسیقی های بیکلامی که دارای مجوز های رسمی وزارت ارشاد نیستند در بخش موسیقی بی کلام مجاز نمی باشد.[/HIGHLIGHT]
درباره این تو ایران چند تا البوم بی کلام می توانید پیدا کنید که ایرانی باشن
حتی رسانه ملی هم خودش از همین البوم های خارجی استفاده می کنه یک نمونه برنامه به خانه بر میگردیم از شبکه 5 سیما (البته من 2 سال پیش میدیدم الان رو نمیدونم)
ولی درباره البوم خواننده های ایرانی حق باشماست !!
[HIGHLIGHT]
ارسال موسیقی های بیکلام مربوط به آهنگ های غیر ایرانی در این بخش مجاز نمیباشد.[/HIGHLIGHT]
باز بر میگرده به صحبت بالا
[HIGHLIGHT]
ارسال آلبوم نوازندگان در این بخش مجاز نبوده و کابران تنها مجاز به ارسال تک آهنگ های نوازندگان می باشند.[/HIGHLIGHT]
باز هم واقعا من اینو درک نمی کنم یعنی من یک البوم می خوام بزنم باید تاپیک جدا برای هر اهنگ بزنم یا منظورتون همین طوری هست که دارم میزنم !!!
ببخشید انقدر سوال پرسیدم چون یکم برای من گنگ هست اینها