• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گردهمایی English talking در رید کال

Silver Star

مدير ارشد تالار
پس دوستان عزیز ساعت 5/30 تا 7/30به امید خدا شروع میکنیم:شاد2: موافق ها دست ها بالا:24:

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
دوستانی که الان در ریدکال هستند اینو بدونن که این ریدکال برای انگلیسی صحبت کردن هستش :بله:
این گردهمایی برای همین کار گذاشته شده پس اون رو با ریدکال آزاد اشتباه نگیرید :1:

:گل::احترام:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
:25:
منم از صبح بدو بدو میکنم که کارامو تا 5 تموم کنم
الانم ساعت یه ربع مونده به 6 زودی اومدم که با بچه ها باشم
اونم که :31:

اینم نسرینه ما داریم :46:

:تعجب::تعجب::تعجب:

:91::21:دعا می کنم یه روز قرار ریدکال بذاری واسه جشن تولدت بعد 5 دقه مونده به قرارت دسترسیت به کل دنیا قطع بشه:گریه: بی رحم:گریه: سنگدل:گریه:

آخه این چه جور یوسفیه که ما داریم؟:75:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلااااااااااااااااااااااام بر دوستان جان:بغل::دوست: :تقلید از بارون عزیز و مهربون و شیرین سخنم::خنده2:

با پوزش ها و شرمساری های بسیار بخاطر 2 ماه برگزار نشدن ریدکال زبان ( بدلایل ریخت و پاش شدن زندگیم:تعجب: منتقل شدنم از شهری به شهر دیگر به خاطر تحصیلات تکمیلی:نیش2: و حضور در خوابگاه :حرص::23::35::60::67::73: و در نهایت :86: و اینکه باید حق هم اتاقی بودن رو بجا بیارم و قوانین خوابگاه رو رعایت کنم:64:) همییییییینک اعلام می کنم :

از علاقمندان به شرکت در مکالمات انگلیسی با محیطی شاد و پر از خنده و یادگیری بهتر زبان انگلیسی دعوت به عمل می آوریم تا امروز از ساعت 5 تا 6 عصر در ریدکال زبان انگلیسی ایران انجمن:iranjoman::loveiranjoman:شرکت کنند:ایرانجمن::ایرانجمن::ایرانجمن::ایرانجمن::ایرانجمن::ایرانجمن::ایرانجمن::ایرانجمن:. بدووو :داغ::داغ::داغ:

منتظرتون هستیم:58::گل::گل::گل:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
خواهش میشه این حرفا چیه :83:
با این توضیحاتی که دادی برگزار نکردن ریدکال هم موجهه :18:
من از همین تریبون آمادگی خودم رو برای شرکت در این ریدکال اعلام میکنم :83:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

0mid

متخصص بخش ورزشی
با تشکر از نسرین که میخواد این گردهمایی رو برگزار کنه :گل:

دوستان هرکی میتونه شرکت کنه :بله:
منم سعیمو میکنم که بیام اگه خونه بودم :چشمک:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
:بغل::بغل::بغل:

مرررررررررررررررررررسی از همه دوستای خوبم که تشریف آوردن:بغل::دوست:
از تک تکتون متشکرم مهدی عزیز:گل: فاطمه گلم:گل: سولماز جان:گل: امین عزیزم:گل: امید عزیز:گل: و Mahdi عزیز:گل: که با حضورشون به این ریدکال اعتبار بخشیدن:4:
در آخر از عزیز دلم که همیشه به یادمه و به فکرمه و همیشه دلش با ایران انجمنه میترااااااااااااااااااای گلم:بغل::بغل::دوست: که تماس گرفت و خیلی دوس داشت باشه و صدای بچه ها رو بشنوه سپاسگزاری می کنم و می خوام بهش بگم که این کارش برام خیلی باارزش بود:19:

انشالا ریدکال های بعدی هم به همین پرباری و شادی و شور بااااااااااااشه:58::58:

خووووووووشحااااااااااااالم:84::13::14:
باااااازم مرسی از همتون:گل::گل::گل::گل::گل:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
منم تشکر میکنم از طبقه بالایی :83:

باوجود تمام مشکلاتی که داشت ریدکال رو برگزار کرد حتی برای 1 ساعت و نشون داد برنامه ای که میریزه براش ارزش قائل هست و بعد یکی دو ماه سرد نمیشه :18: :دوست:

از شنیدن صدای تک تک دوستان خیلی خیلی خوشحال شدم :7: :1:

بالا