• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
من تازه الان متوجه شدم برنده بهترین آواتار شدم .از همه یعزیزان که در حق من لطف داشتند تشکر می کنم .عکس آواتارم رو هم می شناسید چند باری به دوستان گفتم.عکس دخترم فاطمه سادات در پنج سالگی هست الان ده سالشه .راستی تکلیف من چیه که ایرانسل ندارم با جایزه ام چی کار کنم؟

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
ای جــــــــــــــــــــــــــان:بغل::گل: فائزه خانوم تبریک میگم... انشالا همیشه تو زندگی برنده باشین. فاطمه سادات و فرشته جون رو هم ببوسید:بغل::بغل::گل::گل:... اون کارت شارژ ایرانسل رو هم می تونید به من هدیه کنید:تعجب: :تعجب: :تعجب: چیز ....نه:سوت:منظورم این بود که خوب یادگاری برش دارین :بله::نیش2:

gorg nama

متخصص بخش
اون روز داشتیم تو خیابون میرفتیم هی رفتیم رفتیم رسیدیم سر خیابون بعدش رفتیم اون یکی خیابون بازم هی رفتیم رفتیم رفتیم تا وقتی که :
این دروغا که میگویی راسن؟!

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

توجه توجه ! :داغ::داغ:

اومدم یه سلام رو برسونم به تمامی اهالی ایران انجمن.

این سلام از طرف Reza.M هست ، که گفت بهتون سلام برسونم و گفت که بیادتون هستم.

baroon

متخصص بخش ادبیات

یه سؤالی؟ بچه ها کی پستای آراز رو آورد اینجا؟:نیش: من داشتم مدیریت می کردم:9:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
باررررررررررررررررررررررررون یعنی من تو رو میکشمممممممممممممممممممممممممم:75: :75: :75: نمیتونستی زودتر اینکارو کنی؟ :نیش: من میگم خدایا چرا این انجمن هنگه قاطی کرده :قاطی: نمیتونستی زودتر اینکارو کنی که من اینقدر حرص نخورم؟:گریه: :نیش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

:غش2: مدیرا قاطی شدن!
:تنبیه:
من تازه اومدم پسررر.
:نیش2:
مرسی به هر حال:گل:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سالی 1 بار پست ها منتقل میشن اون 1 بارم باید 2 بار همزمان اینطور بشه:نیش: خواهش میشه:احترام: :نیش:: :گل:

ALI 58

کاربر ويژه
دوستان چه اشکالی داره ما به عنوان دوست عکس و تصویر واقعی خودمون رو تو پروفایلمون داشته باشیم همون کاری که عمو راهنما و آقا محمد(چاوش)انجام دادند خودم هم دارم سعی می کنم عکسی با شرایط سایز و اندازه مناسب هر چه زودتر تو پروفایلم بزارم شما هم سعی کنید انشاالله :احترام:

maksemos

متخصص بخش خودرو
خب خب ببینین براتون چی آودم :بدجنس:

admin 1
425521_Laie_73.gif
maksemos 4

:9: جای آیدا خالی...اگه بود میگفت برو جوجه هیچی نیستی :70:

maksemos

متخصص بخش خودرو
من تازه الان متوجه شدم برنده بهترین آواتار شدم .از همه یعزیزان که در حق من لطف داشتند تشکر می کنم .عکس آواتارم رو هم می شناسید چند باری به دوستان گفتم.عکس دخترم فاطمه سادات در پنج سالگی هست الان ده سالشه .[HIGHLIGHT]راستی تکلیف من چیه که ایرانسل ندارم با جایزه ام چی کار کنم؟[/HIGHLIGHT]

نه نه فائزه خانم این چه کاریه من خودم شارژ دارم
ایییی بابا ااصلا ادم رو شرمنده میکنین هاااا :خجالت:
باشه دستتون درد نکنه :12:

بالا