• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

Maryam

متخصص بخش ادبیات

امین جان بی نهایت ممنونم پسر گل:شاد:. خوشحالم که رقم با شما بودن هام داره بیش تر و بیش تر میشه.:شاد:
یادش بخیر چقدر ازین نوع تبریکات شیرین داشتیم.:شاد:
این پست رو من اتفاقی دیدم. اونم به دلیل امتیاز دستی ای که داوود عزیز برای پست بالاییم داده بود.:نیش2: خلاصه ببخش که دیر اومدم.

ممنونم از همه تون:13::39:

بارونم با کمی تاخیر تبریک کوچک منو هم پذیرا باش :بغل:
یه دنیا ممنونم برای ثانیه ثانیه وقتی که در اختیار ما میگذاری دوست خوبم :گل:
امیدوارم همیشه سلامت باشی و لبخند همراه همیشگی گونه هات باشه :14:

baroon

متخصص بخش ادبیات

ممنونم گل مریم:8: این همه محبّت رو نمی دونم چه جوابی بدم.:بغل:
در کنار شما بودن افتخاره. به قول پدرجانمون انجمن، دانشگاه ماست.:8:
:دوست:

دوستای من تبریک نگید. از همه تون ممنونم. به زحمت نیوفتید.:گل:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی

امین جان بی نهایت ممنونم پسر گل:شاد:. خوشحالم که رقم با شما بودن هام داره بیش تر و بیش تر میشه.:شاد:
یادش بخیر چقدر ازین نوع تبریکات شیرین داشتیم.:شاد:
این پست رو من اتفاقی دیدم. اونم به دلیل امتیاز دستی ای که داوود عزیز برای پست بالاییم داده بود.:نیش2: خلاصه ببخش که دیر اومدم.

ممنونم از همه تون:13::39:

علی یه فکری واسه این امتیازا بکن وگرنه باید واسه همه دستی بفرستم از این به بعد :9::نیش:

الان هر کی رو میزنم میگه قبلا بهش امتیاز دادی ، باید به بقیه امتیاز بدی :فکر:

آقا هر کی بهش امتیاز ندادم بگه پرش کنم امتیاز بینم این سیستم تا کی میخواد اینو بهونه کنه :9::نیش:

liliput

کاربر ويژه
تقصیرمانیست که بروی حرفهایمان نمی مانیم!چراکه بروی زمینی زندگی میکنیم که هرروز خودش رادور میزند....

parisa

متخصص بخش
پاسخ : دانلود كتاب معرفی قطعات سخت افزاری کامپيوتر

سسلام ببخشید اگه اینو این جا مینویسم شاید یه نوع اسپم محسوب بشه ولی نتونستم اینو ننویسم خواستم بگم راستش روزاول که اومدم این انجمن ازبرخوردهایی که با من شد اصلا خوشم نیومد ولی من عاشق بخش کتاب وکتابخونی هستم وکلی دانلود تو سیستمم ذخیره هست باید اعتراف کنم این شاید اولین انجمن نباشه ولی میتونم بگم جزوبهترین انجمنهایی هست که بخش کتابخونی همه لینک ها سالم وبه طورکل معرکه هست اینجا خواستم ازمدیراین انجمن وهمین طورادمین که این مدیرکه واقعا لیاقتش بیست بیست هست تشکرکنم هرچی بگم ازاین بخش کمه سرفرصت به بقیه بخشها هم سرمیزنم که فکرکنم اونام مثل همین جا باشه تشکرتشکرتشکررررررررررررررررررررررررررر:گل:

liliput

کاربر ويژه
موشی درخانه صاحب مزرعه ، تله موشى دید! به مرغ وگوسفندو گاو خبر داد.همه گفتند:تله موش مشكل توست به ما ربطی ندارد!ماري در تله افتاد و زن مزرعه دار را گزید! ازمرغ برایش غذا درست كردند! گوسفند رابراي عیادت كنندگان سربریدند! گاو رابراي مراسم ترحیم كشتند! ودراین مدت موش از سوراخ دیوار نگاه می كرد و به مشكلی كه به دیگران ربطى نداشت فكر می كرد !!

maksemos

متخصص بخش خودرو
پاسخ : دانلود كتاب معرفی قطعات سخت افزاری کامپيوتر

سسلام ببخشید اگه اینو این جا مینویسم شاید یه نوع اسپم محسوب بشه ولی نتونستم اینو ننویسم خواستم بگم راستش روزاول که اومدم این انجمن ازبرخوردهایی که با من شد اصلا خوشم نیومد ولی من عاشق بخش کتاب وکتابخونی هستم وکلی دانلود تو سیستمم ذخیره هست باید اعتراف کنم این شاید اولین انجمن نباشه ولی میتونم بگم جزوبهترین انجمنهایی هست که بخش کتابخونی همه لینک ها سالم وبه طورکل معرکه هست اینجا خواستم ازمدیراین انجمن وهمین طورادمین که این مدیرکه واقعا لیاقتش بیست بیست هست تشکرکنم هرچی بگم ازاین بخش کمه سرفرصت به بقیه بخشها هم سرمیزنم که فکرکنم اونام مثل همین جا باشه تشکرتشکرتشکررررررررررررررررررررررررررر:گل:

جا داره از این فرصت استفاده کنم و یه تشکر ویژه از بارون و فاطمه عزیز داشته باشیم :گل: :شاد:

alik

متخصص بخش
سلامـــــــــــــــــــــ به همگی
دلم واسه همگیتون تنگ شده بـــــــــود :)

rahnama

پدر ایران انجمن
بارون :گل: 5,110پست با ارزشتان را تبریک عرض میکنم.:گل:هزاران شاخه.
زنگ تفریح:

ادمین : راهنما جان تا الان چیزی نگفتم بخاطر سن و شوخ طبعی تان بوده. چقدر :گل: پخش میکنی و تا الان هم دیناری نداده ای.
من : اجازه آقا: چشم .این ماه از حقوق بازنشستگیم پول :گل: ها را پرداخت میکنم. خواهش میکنم آبروی منو نبر.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
پاسخ : عکسهای کوچولوهای ایران انجمن

:قاطی: من مهلا می خواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:قاطی::گریه:میترا تو با من چی کار کردی؟:نیش::خنده2:

mahdad_mtp

کاربر ويژه

میترا خانم خدا حفظش کنه براتون
مهلا جون واقعاً خوردنی هستن!
گیرش بیارم میخورمش!:دوست::دوست::دوست::دوست::دوست::دوست::دوست:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار

خیلی بانمکه:بغل:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار