baroon
متخصص بخش ادبیات
سلام بارونی من شیفت شبتو عوض کردی؟:گل:
سلااااااااام به میترای نازنین خودمان.:شاد:
نه گلم. فقط دیشب خلف وعده کردم! :15:
هستممم:19:
سلام بارونی من شیفت شبتو عوض کردی؟:گل:
امین جان بی نهایت ممنونم پسر گل:شاد:. خوشحالم که رقم با شما بودن هام داره بیش تر و بیش تر میشه.:شاد:
یادش بخیر چقدر ازین نوع تبریکات شیرین داشتیم.:شاد:
این پست رو من اتفاقی دیدم. اونم به دلیل امتیاز دستی ای که داوود عزیز برای پست بالاییم داده بود.:نیش2: خلاصه ببخش که دیر اومدم.
ممنونم از همه تون:13::39:
امین جان بی نهایت ممنونم پسر گل:شاد:. خوشحالم که رقم با شما بودن هام داره بیش تر و بیش تر میشه.:شاد:
یادش بخیر چقدر ازین نوع تبریکات شیرین داشتیم.:شاد:
این پست رو من اتفاقی دیدم. اونم به دلیل امتیاز دستی ای که داوود عزیز برای پست بالاییم داده بود.:نیش2: خلاصه ببخش که دیر اومدم.
ممنونم از همه تون:13::39:
سسلام ببخشید اگه اینو این جا مینویسم شاید یه نوع اسپم محسوب بشه ولی نتونستم اینو ننویسم خواستم بگم راستش روزاول که اومدم این انجمن ازبرخوردهایی که با من شد اصلا خوشم نیومد ولی من عاشق بخش کتاب وکتابخونی هستم وکلی دانلود تو سیستمم ذخیره هست باید اعتراف کنم این شاید اولین انجمن نباشه ولی میتونم بگم جزوبهترین انجمنهایی هست که بخش کتابخونی همه لینک ها سالم وبه طورکل معرکه هست اینجا خواستم ازمدیراین انجمن وهمین طورادمین که این مدیرکه واقعا لیاقتش بیست بیست هست تشکرکنم هرچی بگم ازاین بخش کمه سرفرصت به بقیه بخشها هم سرمیزنم که فکرکنم اونام مثل همین جا باشه تشکرتشکرتشکررررررررررررررررررررررررررر:گل:
گیرش بیارم اولین گازو خودم میزنم:بدجنس:
:تنبیه:
گیرش نمیاری:بدجنس: به هیشکی نمی دمش... مال خودمه :بغل: