• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

Maryam

متخصص بخش ادبیات
با یاد آوری آقا هوشنگ همین الان خبر دار شدم که این پست پست هزارمی هست که توی ایران انجمن میزنم ...:بدجنس:

پست هزارمم رو تقدیم میکنم به همه عزیزانی که شبانه روزی برای ایران انجمن زحمت میکشن ...:گل:

ببخشید دیگه اگه ویلا داشتم ویلای کنار دریا تقدیم میکردم ... :خنده2:

rahnama

پدر ایران انجمن
تقاضا از همه عزیزان انجمن:
لطف کنید در رابطه با ارسال مطالب خود حق کپی رایت را حفظ کرده و منبع را معرفی نمایند.چنانچه فردی از این مسئله خطور نماید من به مدت سه روز در انجمن حاظر نخواهم شد.

سه شنبه از ساعت 22 در خدمت عزیزان هستم.
موفقیت سایت و موفقتر شدن تک تک شما آرزوی من است.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
برای هممون دیر یا زود رخ میده.
و اون لحظه بیشترین چیزی که از نگاهمون میباره حسرته.
حسرت لحظه هایی که میتونست با شادی بگذره و با دغدغه های بیهوده گذروندیم.
حسرت اینکه چرا به دیگران و خودمون عشق نورزیدیم.
حسرت اینکه چرا به گنجشکها غذا ندادیم چرا یک ذره مهربونتر نبودیم
چرا درخت رو بغل نکردیم چرا با باد نرقصیدیم ،
چرا همه دغدغمون قضاوت مردم شد
در حالی که اون مردم رو حتی صادقانه دوست هم نداشتیم...
نه اصلا ندیدیم....
این لحظه خاصیه که آدم دوست داره بهش یک فرصت دیگه بدن
که زندگی رو بنوشه
و همه اجزای جهان به نظرش رنگ و بوی دیگه ای پیدا می کنه
و میفهمی که از کنار چقدر زیباییها گذشتی
در این سیاره معلق در بی نهایت
و حتی زیباییشون رو ندیدی
و به احساس آگاهی خودت اکتفا کردی
و به جای شناخت به احساس شناخت
و به جای عشق به خودخواهی
و به جای شادی به نگرانیهای بی فایده بسنده کردی......
این لحظه برا ی هممون رخ میده .....
زندگی کنیم با عشق و خرد
تا در اون لحظه بجای حسرت در مقابل مرگ
و در مقابل ابدیت بی نهایت پایکوبی کنیم

احساسّ

کاربر ويژه
..

سراغ من نميگيرى گل نازم نميشناسى صداى كهنه سازم نميدونى انجا دلم تنگه نميبيني مگه با غصه دم سازم سراغ از من نميگيرى نگير اما فراموشم نكن هرگز ..

..احــســاسّ..

rahnama

پدر ایران انجمن
و اما دلیل غیبت سه روزه من. وقتی شخصی مرتکب اشتباهی می شود و من مسئولیت آن بخش را دارم جرئت مطرح کردن و دلشکستن طرف را ندارم و خودم خودم را تنبیه میکنم. . دورشدن من از انجمن یعنی تنبیه خودم. دوست عزیزی پیام دادند که عزیزی از اعضای انجمن پست هائی زده که از اوست ولی متاسفانه منبع را ذکر نکرده . علی جان را در جریان گذاشتم و مدت سه روز خودم را از حضور در انجمن دور کردم . تنها کاری که میکنم در تایپیک آن عزیز منبع را می نویسم و اگر آن عزیز اعتراض کرد در پیام خصوصی اسم سایت را ذکر خواهم کرد.موفقتر باشید.

AliJoOJoO

کاربر ويژه
دوستان خوبم ، وقتي كاربري خطايي ميكنه ، قبل از اينكه خودش در اين مورد ضرر ببينه ، اين سرپرستان و يا ناظمين هستند كه بايد آثار اين ضربه رو ببينند و مستقيماً مقابل اين اتفاقات هستند ، چون همه در درجه ي اول اين افراد رو مسئول ميدونند ، وقتي شكاتي از بابت كاربري به سرپرست و يا ناظمي ميشه مجبور هست كه برخورد كنه و يا اينكه مثل آقا هوشنگ انقدر بزرگوار باشه كه خودش رو تنبيه كنه تا حركتي كرده باشه .
اينهارو ميخواستم زودتر بگم ولي صبر كردم خود ايشون بيان و بيان كنند و بعد من حرفهامو بزنم .
موقعي كه مطلبي رو از كسي و يا جايي برميداريم بايد نهايت امانت داري رو در حق نويسنده ي مطلب رعايت كنيم و با نوشتن يك جمله ي كوچيك به عنوان نام منبع هم خودمون هم مسئولين سايت و هم نويسنده ي مطلب و در مجموع خود سايت رو از هر گونه مورد منفي دور نگه داريم .

rahnama

پدر ایران انجمن
خداوندا به عظمتت قسمت می دهم این افراد دانا و بزرگوار را بزرگوارتر کن.
موفق را موفقتر
آمین

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزی که فقط می نویسد 5
عزیزی که می نویسد و می خواند 10
عزیزی که می نویسد و می خواند و دکمه سپاس را می زند 15
عزیزی که می نویسد و می خواند و دکمه سپاس را می زند و امتباز می دهد20
گرفتن نمره 20 به این سادگی است.

rahnama

پدر ایران انجمن
رفع خستگی شما عزیزان
آواتار من را ببینید به خوشتیبی من نمره بدهید. می خواهم به همسرم ثابت کنم که خوش تیپم و همسر خوش تیپی گیرش آمده و قدرش را بداند و بیشتر برایش قورمه سبزی و باقلی پلو با گوشت بپزد.
سپاس شما یعنی پخت غذای دلخواه من

rahnama

پدر ایران انجمن
خیلی دوست داشتم در تهران و یا هر جائی که تعداد عزیزان بیشتر هستند آنان را دور هم جمع کنم و ضیافت نهاری در بهترین رستورانها برگزار نمایم.
آیا قبل از رفتن به این آرزو می رسم؟
منتظر پیشنهاد عزیزان هستم.

rahnama

پدر ایران انجمن
با اجازه ادمین عزیز به نفر 200 عضو این انجمن یک کارت شارژ ایرانسل 100000ریالی هدیه داده می شود.
با نظارت ادمین عزیز:گل:

AliJoOJoO

کاربر ويژه
آفا هوشنگ من مخالفم .
راضي به از دست رفتن پولتون براي كسي كه همينطوري مياد تا براي دريافت مطلبي ثبت نام كنه و بعد از دريافت مطلب هم ميذاره ميره پشت سرش رو هم نگاه نميكنه نيستم .:گل:
اين جايزه براي 1000امين كاربر انجمن خوبه :شاد: .

Maryam

متخصص بخش ادبیات
با اجازه منم نظرم رو بگم ...

آهان ممنون از اجازه ای که صادر فرمودید :چشمک:

خب من نظرم اینه که بهتره برای بچه ها یه مسابقه بگذاریم این طوری هم هیجان بین بچه ها بیشتر میشه هم هیجان و هم هیجان :خنده2:

rahnama

پدر ایران انجمن
آفا هوشنگ من مخالفم .
راضي به از دست رفتن پولتون براي كسي كه همينطوري مياد تا براي دريافت مطلبي ثبت نام كنه و بعد از دريافت مطلب هم ميذاره ميره پشت سرش رو هم نگاه نميكنه نيستم .:گل:
اين جايزه براي 1000امين كاربر انجمن خوبه :شاد: .

چشم . موافقم فقط خواهشا جوری برنامه ریزی بشه که فراموش نکنیم. اگر خواستی مبلغ جایزه را بیشتر کنید. ممنونم

rahnama

پدر ایران انجمن
با اجازه منم نظرم رو بگم ...

آهان ممنون از اجازه ای که صادر فرمودید :چشمک:

خب من نظرم اینه که بهتره برای بچه ها یه مسابقه بگذاریم این طوری هم هیجان بین بچه ها بیشتر میشه هم هیجان و هم هیجان :خنده2:

این مسئله جداگانه ای است. برای هر مسابقه ای که در نظر بگیرید , جایزه چشم.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
این مسئله جداگانه ای است. برای هر مسابقه ای که در نظر بگیرید , جایزه چشم.
چشمتون بی بلا ... :احترام:و خیلی خیلی ممنونیم از شما ... :گل:

حالا مسابقه از کجا بیاریم ؟!

______

یه پیشنهاد دیگه هم در مورد این کاربر 1000 داشتم میشه کاری کنیم تا این پست هامون بره بخش مدیریت تا کاربران از این سورپرایز خبردار نشن ... :بدجنس:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
چشمتون بی بلا ... :احترام:و خیلی خیلی ممنونیم از شما ... :گل:

حالا مسابقه از کجا بیاریم ؟!

______

یه پیشنهاد دیگه هم در مورد این کاربر 1000 داشتم میشه کاری کنیم تا این پست هامون بره بخش مدیریت تا کاربران از این سورپرایز خبردار نشن ؟

هر طوری که صلاح باشد.موافقم.

rahnama

پدر ایران انجمن
:شاد::بغل::دست::غش::خنده2:
شادی ها را با هم تقسیم کنیم
در حل مشکلات همدیگر را دریابیم

بالا