• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

0mid

متخصص بخش ورزشی
يه چيزي بگم؟

آرش معاونت سايت اصلا بهت نمياد :نیش::نیش:

معلومه ديگه وقتي علي كه آبدارچي انجمن بود بشه ادمين اصلي ديگه از بقيه چه انتظاري ميره :نیش:

t92

متخصص بخش
يه چيزي بگم؟

آرش اصلا بهت نمياد :نیش::نیش:
دادا نمی شه که با بچه کوچولو هرطوری حرف می زنی با بزرگترا هم اینطوری حرف بزنی.
بیا بغل بابا . . .امید=:نی نی:
(چرا هی ویرایش می کنی؟نترس کاریت ندارم:50:)

0mid

متخصص بخش ورزشی
دادا نمی شه که با بچه کوچولو هرطوری حرف می زنی با بزرگترا هم اینطوری حرف بزنی.
بیا بغل بابا . . .امید=:نی نی:
(چرا هی ویرایش می کنی؟نترس کاریت ندارم:50:)

خوبه اينجا من از هركي كوچيكتر باشم از توي نيم وجبي بزرگترم :نیش:

ويرايش كردم كه باحال تر بشه :نیش:

t92

متخصص بخش
خوبه اينجا من از هركي كوچيكتر باشم از توي نيم وجبي بزرگترم :نیش:

ويرايش كردم كه باحال تر بشه :نیش:

تقصیر من نیست تو مال عهد عتیق هستی زیاد گنده هستی.
89.gif

عیبی نداره ویرایش کن.من کاریت ندارم . . .
89.gif
(چقدر هم کیف می کنی "باحال تر شه"):تعجب::سوت:

rahnama

پدر ایران انجمن
ادمین عزیز از اینکه باعث جمع شدن همه عزیزان شده ای واقعا ممنونم. و کار با شما بعنوان ادمین سایت نهایت افتخار من است.:گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
89.gif

عیبی نداره ویرایش کن.من کاریت ندارم . . .
89.gif
(چقدر هم کیف می کنی "باحال تر شه"):تعجب::سوت:

من 4 سال ازت بزرگترم بچه جان عتيقه هم خودتي :نیش:

آره خيلي كيف ميكنم:شاد::نیش:

احساسّ

کاربر ويژه
89.gif

درست آقا آرش ..ههه

ببخشيد اميد من شوخي ميكنم ..

باشى ..

توانستم ميشكم آهن كه دور دستم گذاشت , در جو باران ونسيم هوا سرد,.. بساحل دريا رسيدم ..بر شن احساس من نوشتم ..باد بآن گرفت تا ساحل اميد ,, دوست دارم نور آفتاب وصداي دريا وباران ,, من عاشق باران او مثل بچه كه به مرا لبميخنده , در نيم شب نگاه ميكنم تا ماه آسمان ولبميخندم وزير دريا ميبرگردم ,,وهمه احساس ها با من ,, وبآن ميگذارم بايين خاك دريا ,, وانتظار ميكشم فردا به اميد تازه .. واحساس زيبا وقشنگى ..

..احــســاسّ..

0mid

متخصص بخش ورزشی
همه آره تو هم آره؟ :ناراحت:

از تو ديگه انتظار نداشتم

البته منم شوخي كردم :نیش::نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
Vay ba che zahmati man toonestam in goftegooye azad ro peyda konam.bebakhshid man ba gooshi omadam.payamhaye khoshgeletoon ro khoondam vali natoonestam javabhatoon ro bedam.bebakhshid farda barmigardam javab midam.
Haaaay kakoo man alan too ye dahatam dastrasi be net nadaram.daram ba gooshin zire noore fanoos in namaro minevisam. Nazemine mohtaram eyb nagiran fingilish neveshtam.:nish:hamin ro ham neveshtam kheyliye:bazam nish:

rahnama

پدر ایران انجمن
امشب چه گلستانی است اینجا
:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خب به امید خدا علی هم ان شالله فردا میاد
علی جان خوشحال شدیم پیغامتو خوندیم دیگه چیکار کنیم ایراد فینگلیشی هم نمی گیریم :giggle:
منتظرتیم جات خیلی خالیه :گل:

احساسّ

کاربر ويژه
حتى اگر تو دور شدي خاهى ماند در چشمم وگوشتم فرشته .. دلت سفيد .. وزمين تو شكر .. ودوستت دارم بيشتر ..
وقتي با هم رفتيم در آسمان شب ,, باران بود آبي مثل نور آسمان .. گفتم : كجا مرا خاهى گرفت ؟ ..
گفت : تا آبشار ودرختها ورود سرد وتا طبيعت كه تو بآن دوست دارى , كسى مثل او بايد كه در چشمم مي گذارم وكه به او را فراموش نميكنم , برگردد وگفت : بخدا نميتوانم بتو را فراموش ميكنم ,, زيرا حتى اگر تو دور شدى خاهى ماند در چشمم و گوشتم فرشته ,,
گفتم : چه عجب ,, روز تو رفتى گفتم مثل اين كلمات ,, بمن گفت : دوست داشتن از تو تحصيل كردم ..
گفتم : ولي من وفا از تو تحصيل كردم ,, برايش لبخندم ,, واو برايم لبخنده ..

..احــســاسّ..

shika hime

متخصص بخش جانوران
دلت را خانه ی ما کن، مُصفّا کردنش با من

به ما درد خود افشا کن، مداوا کردنش با من

بیاور قطره ی اشکی که من هستم خریدارش

بیاور قطره ی اخلاص، دریا کردنش با من

به ما گو حاجت خود را، اجابت می کنم آنی

طلب کن هر چه میخواهی، مهیّا کردنش با من

بیا قبل ازوقوع مرگ، روشن کن حسابت را

بیاور نیک و بد را جمع، مِنها کردنش با من

اگر گم کرده ای ای دل، کلید استجابت را

بیا یک لحظه با ما باش، پیدا کردنش با من

اگر عمری گنه کردی مشو نومید از رحمت

تو توبه نامه را بنویس امضا کردنش با من

http://minerals.gps.caltech.edu/brazil/pictures/Shuster-pictures/Manaus/Sun%20Cloud.jpg

rahnama

پدر ایران انجمن
واقعا سمیه جان در جائی اشاره به اعتیاد کردند . درست بود. طاقت نیاوردم در تهران بمانم داود به تهران نرسیده من در قزوین بودم و خدمت شما.
پس چرا میگفتم افتخار من اینه که به چیزی معتاد نمیشم؟(سئوال از خودم)
نمیدونم منو ببخش (خطاب به خودم)
حیف پدر مادرت خدا رحمتشان کنه فوت شدند و الا میگفتم پسرتان معتاد شده (خطاب به خودم)
واقعا دوستتان دارم.

rahnama

پدر ایران انجمن
علی جان پیشنهادی داشتم :
با توجه به اینکه با مدیریت پرقدرت خود توانسته ای این سایت را به این موفقیت برسانی تقاضا دارم با احترام زیادی که برای داداش قائلم تا مدتی ادمین بودن سایت را مجددا بعهده بگیرید . خصوصا اینکه بیشتر اساتید انجمن ایرانیان در اینجا حضور دارند و عاشقانه همکاری عالی داشته اند. و بتوانیم صمیمیت انجمن ایرانیان را در اینجا تجدید کنیم.
در حد پیشنهاد بود.

AliJoOJoO

کاربر ويژه
آقا هوشنگ شما بزرگ و سرور مايين .

علی جان پیشنهادی داشتم :
با توجه به اینکه با مدیریت پرقدرت خود توانسته ای این سایت را به این موفقیت برسانی تقاضا دارم با احترام زیادی که برای داداش قائلم تا مدتی ادمین بودن سایت را مجددا بعهده بگیرید . خصوصا اینکه بیشتر اساتید انجمن ایرانیان در اینجا حضور دارند و عاشقانه همکاری عالی داشته اند. و بتوانیم صمیمیت انجمن ایرانیان را در اینجا تجدید کنیم.
در حد پیشنهاد بود.

بالا