• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
تشکر کرده: 4,577

جالبه ؟ نه؟
خوب که چی؟
توهم بلدی بزنی تو ذوق آدم.

..::آبی دل::..

متخصص بخش
به !! امید مرد پرسپولیسی روزگار:دوست: چه طوری سالار!! خوبی رفیق ؟؟:بغل:
قربون دستت، استاد مثل این که رفت... شما اگه میشه یه کم شادی برای ما بفرست:نیش: اوناها کجا مریم خانوم نشسته اونور ترش !! اونجا افتاده:نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
آیدا اومد خوش اومد :دست:

به افتخار ورود آیدای عزیز شیرنی پارچه ای همه مهمون من :بدجنس:

بفرمایید نوش جون ... :گل: :گل: :گل:

cupcake,cute,pastel,food,plush,sweet-705678fdef00514276e224a06d08692e_h.jpg

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
آیدا جون خوش اومدی جات بدجور خالی بود بدجوررررررررررررررررررررررررررررررررررررر

AliJoOJoO

کاربر ويژه
دوستان خوبم يه خبري رو كه شايد بايد زودتر از اين ميدادم رو ميخوام به اين طريق بدم :

با كمك آرش عزيز الان دو روزي هست كه سيستم سئو كردن لينكها رو روي انجمن نصب كرديم ، به همين دليل لينكهاي قديم انجمن از بين رفتن و الان لينكهاي جديدي روي صفحات و بخش هاي مختلف انجمن نشسته ان .
اين به اين معني هست كه گوگل و بقيه ي موتورهاي جستجو كه لينكهاي قديمي مارو ايندكس كرده بودن الان لينكهاي قديممون غير فعالند و در نتيجه آمار ورودي كاربرانمون طي اين يك هفته مياد پايين .
چطور كه از ديشب شروع كرد به پايين اومدن ولي بعد از سپري شدن اين يك هفته آمار وردي حالت سعودي خواهد داشت و تعداد مهمانهاي انجمن هم بيبشتر از سابق ميشه .

سرعت ايندكس صفحتمون هم به شدت خوب ميشه و مطالب بعد از دو ساعت ميرن توي موتورهاي جستجو و ثبت ميشن .

همگي موفق باشيد

rahnama

پدر ایران انجمن
خوشحالم. اینقدر شادی ما اضافه داریم که باید به انجمنهای دیگر صادر کنیم.
آقا واسه توصف
خانوم شلوغش نکن شادی زیاده , به همه می رسه.

AliJoOJoO

کاربر ويژه
مشغول راه اندازي و تكميل بازي هاي آنلاين فروم هستم .
حدود 15 روزي طول خواهد كشيد ... درصورتي كه بازي كنيد احتمال از بين رفتن ركوردها و بازيهاتون وجود داره و تقريباً حتمي هست ، دوستان بعدا گله نكنند.

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
با سلام خدمت همه بينندگان محترم
مي خواستم خدمتتون عرض كنم كه ...والا فكر كنم بار اول اينجا پست ميدم جو گرفتم !!!
عزيزان به علت مشكل در خط مبارك اينترنتم وقتي سپاس مي زنم موقتا ثبت مي شه اما وقتي بعدا باز مي كنم نيست ! تازه اغلب دكمه سپاس را ميزنم اما همونموقع هم حتي ثبت نمي شه . اين چند روز كار به جايي رسيده كه حتي در باز كردن صفحات سايت هم مشكل دارم و صفحات نيمه لود مي شه برام .
گاهي به سختي يك پست مي زنم .
اينه كه گفتم بگم كه علت اينكه سپاس هاي زيادي در خدمتتون نيستم و اينكه نمي تونم پست بزنم يا حتي پست هاتون را بخونم همينه ...
به هر حال همينجا از همه پستهاي ارساليتون پيشاپيش و پساپيش تشكر مي كنم و اميدوارم به زودي بتونم كلي پست بزنم ( قبل اينكه آقا هوشنگ جلو بزنه !!! بر و بچ يه چند تا مطلب بدون منبع ارسال كنن !!! خيلي مخلصم آقا هوشنگ !!!!!!!!)

rahnama

پدر ایران انجمن
خیلی دوست داشتم در تهران و یا هر جائی که تعداد عزیزان بیشتر هستند آنان را دور هم جمع کنم و ضیافت نهاری در بهترین رستورانها برگزار نمایم.
آیا قبل از رفتن به این آرزو می رسم؟
منتظر پیشنهاد عزیزان هستم.

همه عزیزان فقط برایم سپاس زده اند . پیشنهاد گم شد؟

Maryam

متخصص بخش ادبیات
تهران خیلی خوبه ... نزدیک هم هست...راضی به زحمت نیستیم آقا هوشنگ ... :گل:

دستتون درد نکنه ... :ایول:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
خب من فقط تهران باشه میتونم بیام اونم پارک ملت :نیش:

بچه ها خب پاشید بیاید تهران دیگه ... الان خیلی هواش خوب شده ... :50:

بالا