• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
آره این شکلی عشقولانه کجا نگاه می کنن :giggle:
علی تو پیشی دوست داری دیگه با کاربری علی جو جو بیا بالا :نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
قبلنا تو صفحه کاربران آنلاین که میزد مثلا آخرین فعالیت 10 دقیقه پیش به نظر من بهتر بود .
الان همش گیجی ویجی میزنم من :هنگ:

rahnama

پدر ایران انجمن
بله جالب بود هر چند تاثیری که کتاب در دریافت ها داره بسیار قوی تره ولی ارتباط از طریق نت به جهت اینکه شما تقریبا" زنده هم دهنده هستید هم گیرنده جذابیت دیگه ای داره.

:گل: ضمن نهایت احترام به عقیده شما . سالها تجربه مطالعه و تحقیق و تدریس بمن این را نشان داده جمله ا ی که با تاکید گفته شود همان دریافت مطالعه کتاب در رابطه با موضوع است . یک کتاب چند صفخه ای می خوانی و دوستت سئوال میکند در رابطه با چه موضوعی بود ؟ جواب شما این است : کتاب آموزنده است و در کتاب اشاره می کند باید کینه نداشته باشیم و چند کلمه دیگر. و حالا من این حرکت را در قالب تاکیدو طنز و غیره بیان میکنم (مثال شخصی به شخصی گفت )و یا اشاره های (وبلاک آموزش فرهنگ رانندگی) که مطالب من و عزیزان در نهایت در حد یک کتاب است. موفقتر باشی.

:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
و اما مسابقه سوم ایران انجمن:

زیباترین و با معنی ترین مطلب در رابطه با شخصی به شخصی گفت:
1- نوشته های من در مسابقه محسوب نخواهند شد.
2- نوشته های قبلی عزیزان و نوشته های جدید در مسابقه منظور خواهد شد
3- مهلت ارسال از اول شروع تایپیک تا تاریخ 1389/9/30
4- جایزه : با اجازه ادمین عزیز , کارت شارژ 100000ریالی ایرانسل و یا همرا ه اول به انتخاب برنده.

لینک تایپیک شخصی به شخصی گفت :
http://www.iranjoman.com/thread-3280.html

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
و اما مسابقه چهارم ایران انجمن :
منتظر پیشنهادات خوب شما هستیم:گل:

خانمی

کاربر ويژه
:گل: ضمن نهایت احترام به عقیده شما . سالها تجربه مطالعه و تحقیق و تدریس بمن این را نشان داده جمله ا ی که با تاکید گفته شود همان دریافت مطالعه کتاب در رابطه با موضوع است . یک کتاب چند صفخه ای می خوانی و دوستت سئوال میکند در رابطه با چه موضوعی بود ؟ جواب شما این است : کتاب آموزنده است و در کتاب اشاره می کند باید کینه نداشته باشیم و چند کلمه دیگر. و حالا من این حرکت را در قالب تاکیدو طنز و غیره بیان میکنم (مثال شخصی به شخصی گفت )و یا اشاره های (وبلاک آموزش فرهنگ رانندگی) که مطالب من و عزیزان در نهایت در حد یک کتاب است. موفقتر باشی.

سلام بسیار ارادتمندم.

بزرگوار البته تمامی فرمایشات شما بسیار متین.

عرض خواهم کرد.

خانمی

کاربر ويژه
خدمت استاد بزرگوار عرض کنم که اون موضوع که بماند در فرصتی دیگر ولی مطلب راندن و چه خوب راندن ایرانی جماعت شهره ی عام و خاص است چطوری ؟

اینطوریه که در یکی از اتوبانهای کشور المان تصادفی سنگین رخ می دهد و صدها خودرو اسیب می بینند و تنها یک خود رو به سلامت خارج میشود از آنجا که تصادف سنگین

بوده همه کنجکاو میشوند که این راننده ی تر و فرز کیه؟

بله اون راننده کسی نیست جز داش کمون خودمون بله راننده ایرانی بوده است حالا بگید کشور های دیگه ال و بل و جیم و از این حرفا

منبع:شیما پرس ،یعنی دوست شیما پرس

rahnama

پدر ایران انجمن
خدمت استاد بزرگوار عرض کنم که اون موضوع که بماند در فرصتی دیگر ولی مطلب راندن و چه خوب راندن ایرانی جماعت شهره ی عام و خاص است چطوری ؟

اینطوریه که در یکی از اتوبانهای کشور المان تصادفی سنگین رخ می دهد و صدها خودرو اسیب می بینند و تنها یک خود رو به سلامت خارج میشود از آنجا که تصادف سنگین

بوده همه کنجکاو میشوند که این راننده ی تر و فرز کیه؟

بله اون راننده کسی نیست جز داش کمون خودمون بله راننده ایرانی بوده است حالا بگید کشور های دیگه ال و بل و جیم و از این حرفا

منبع:شیما پرس ،یعنی دوست شیما پرس

خانمی گل :
مطلب رانندگی در دبی را بخوان . در رابطه با موضوع مطرح شده شما عزیز من است.
http://www.iranjoman.com/14710-post2.html

خانمی

کاربر ويژه
بله عالی بود استاد من یه پیشنهاد دارم:

چه در ایران چه در کشور هایی که با مشکل لای کشیدن و سرعت بالای نابجا مواجه هستند بهتره مکان هایی باشه که افراد دارای هیجان بالا برن و خودشو رو تخلیه کن

که این کار های عجیب و بسیار عجیب رو نکنند .

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
با نهایت معذرت از عزیزانی که بجای لینک زیر
http://www.iranjoman.com/14640-post444.html
این لینک را ارسال کرده بودم .
http://www.iranjoman.com/14635-post144.html
ببخشید:گل:

حالا يه بار خواستيم معروف بشيم... :تعجب:
زبونم رو مار بگزه كه گفتم...:آه:
آقا هوشنگ اون يه بيت هم پر معني و زيبا بود...:راز:
ديگه اينجوري حال من رو نگيريدا...:اخطار::تعجب::دل شکسته:

rahnama

پدر ایران انجمن
سه هزارمین پستم را با جمله زیر می زنم .
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری.
خدایا سلامتی و موفقیت هر چه بیشتر عزیزان انجمن را از شما خواستارم

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
آقا هوشنگ اين ديگه گفتن نداره...:دل شکسته:
ميخواي دل منو بسوزني ؟ :دل شکسته:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام بر همه عزيزان
به دو دليل اومدم پوزش بطلبم :
يكي اينكه مثل قبل خيلي پست در طول روز ندارم چون به شدت تو يه سري درس و كار افتادم اما سعي مي كنم كارا كه حل شد بيشتر در خدمتتون باشم به خصوص با برنامه هايي كه برا اتاق زبان ريختم
دوم اينكه به خدا دكمه سپاسم مشكل داره و وقتي ميزنم خيلي دير سپاس ثبت مي شه دفعه بعد كه آخرين ارسال ها را مي خونم ميبينم سپاس هام نيستن اينه كه ديكه سپاس نمي زنم خيلي تصادفي ميزنم ببينم ثبت مي شه اگه مي شه بعد باقي مي مونه
تو اين مورد پوزشم را شديد بپذيريد تا اينترنتم درست شه حدس ميزنم چون دايال آپه اينطوري مي شه
خيلي گليد خيلي ماهيد يه دنيا مرسي كه پورش مرا پذيرفتيد:شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
فکر می کنیم همیشه حق با ما است. فکر میکنیم تمام کارهای که انجام می دهیم درست است. فکر می کنیم از همه بهتریم و ....
بلفی که مورد حضور هست. سگ کوچولوی ما که هدیه دادم به یک دامپزشک. بدون دریافت هیچ مبلغی , چون هر مبلغی از بابت آن ارزش شنیدن یک پارس کردنش را برای من نداشت . (فیلمهای زیادی از پارس کردنش گرفته ام و گوش می دهم و لذت می برم. )از موضوع دور نشوم. فکر میکردم خوب دارم از او نگهداری میکنم . بهترین غذا بهترین جا و بهترین امکانات.
ولی الان در باغی بزرگ زندگی میکند . مبل مخصوص دارد و خدمتکار مخصوص و غذاهای مخصوص و خصوصا دوستانی چون خودش.واکسنهایش به موقع زده می شود و تحت مراقبت شدید . خانمم بعضی وقتها که من یادش هستم بمن می گوید. هوشنگ این را هم فرستادیم خونه بخت . با چشمان اشک آلود هر دو لبخندی می زنیم. می شود با یک نقاشی این لبخند توام با اشک را به تابلوی باارزش و جاودانی ماندگار کرد.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
first-snow.jpg
واااای من عاشق چنین حال و هوایی هستم
مخصوصا صبح زود که به قول گقتنی هوا گرگ و میش هست ، و هنوز هوا کاملا روشن نشده
این موقع وقتی برف بیاد خیلی زیباست و به آدم آرامش میده
آقا هوشنگ عکس های زیبایی بود ، دستتون درد نکنه :گل:

بالا