• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
باسلام به همه عزیزان.من چند روزی نبودم والان هم تهران هستم .فردا به قزوین برمی گردم. دلم برای همه شما عزیزان تنگ شده.الان هم منزل دخترم هستم و با لب تاپ مینویسم که کمی برایم سخت است.به هرحال عزیزانی با اس ام اس و پیام خصوصی و پیامهای عمومی در پروفایل من را شرمنده کردند. از تک تک شما عزیزان تشکر میکنم. همگی موفق هستید موفقتر باشید.

rahnama

پدر ایران انجمن
وقتی می نوشتم , از دیدن نوشته هایم خجالت می کشیدم. بسیار بد خط بودم . دوستی داشتم که خط زیبائی داشت.مشکلم را با او در میان گذاشتم. گفت:
وقتی تابلوهای سر در مغازه ها را می بینی و یا در روزنامه خط ریبائی را دیدی در ذهنت بنویس و تمرین کن و همانی را که در ذهن کشیده ای چون نقاشی روی کاغذ پیاده کن.
مدتها این حرکت را انجام دادم و اکنون هم همین حرکت را انجام می دهم.
اکنون خط زیبائی دارم . وقتی نوشته ای را می نویسم تحسین میکنند.
دوست دارم روی نوشته آبی بیشتر تمرکز نمائید.

:گل:​

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام به همگي دوستان گلم
منم يه مدته سرم شلوغه و احتمالا خيلي خيلي شلوغ تر هم ميشه
ولي سعي ميكنم حتما بيام هميشه

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به درخواست اقا هوشنگ چند تايپيك موجود در بايگاني در رابطه با سيگار به بخش گفتگوي آزاد منتقل شد .
ولي نميدونم پست ايشون اين وسط گه جزو انتقالي ها بود چي شد و چرا محو شده .
در هر حال بحث خوب در اين رابطه ميتونه در گفتگوي آزاد دنبال بشه .
از اشتباه پيش آمده معذرت ميخوام .

t92

متخصص بخش
پست ایشون بدرخواست صاحب تاپیک از تاپیک جدا شده و به بایگانی فرستاده شده بود.اگرچه سرشار از اطلاعات مفید و علمی بود.
با این حال تصمیم این رو داشتم که این پستهای زیبا رو توی یه تاپیک جدا با عنوانی که خود خانمی بگن جمع کنم.
با تشکر از توجه آقا هوشنگ.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

ولي نميدونم پست ايشون اين وسط گه جزو انتقالي ها بود چي شد و چرا محو شده .

متاسفانه پستها قابل انتقال نيستند و من الان حدور 15 دقيقه اي هست سر اين موضوع دارم تلاش ميكنم .
پستها بعد از انتقال به اين تايپيك محو ميشند و همچنين تايپيك از كار ميفته، خوشبختانه تونستم پست آقا هوشنگ رو پيدا كنم .
ميذارم اين پست ايجا باشه .

..::آبی دل::..

متخصص بخش
در بخش اسپمها این مطلب را دیدم . و تعجب کردم چرا این مطلب به این خوبی به این بخش منتقل شده ؟ مگر واقعیت نیست. مگر بعضی جوانها متاسفانه آلوده این مسئله و در نهایت قلیان نیستند؟
در اینجا مضرات آن بخوبی نوشته شده است.
سلام و عرض ارادت و ادب خدمت آقا هوشنگ عزیز و گلم
اجازه بدین در این مورد من توضیح بدم!
در هر محیطی هر چیز متناسب با اون محیط ارزشمنده ...به عنوان مثال یه کشیش در بین مسیحی ها مرتبه و مقام بالایی داره و براش ارزش قائلند ولی همون کشیش در بین مسلمون ها یا مارکسیست ها یا هر کسی با عقاید متفاوت ارزش خودش رو از دست میده ...
یا یه جور دیگه بگم اگه من برم توی همین انجمن خودمون مخالف با قوانین انجمن بحث سیاسی بکنم نباید انتظار تشکر و قدر دانی ادمین رو داشته باشم بلعکس شاید با این که حرف درستی هم میزنم بن بشم ! و مطمئنم استاد عزیزم شنیدن که میگن هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!

من یه تاپیک زدم در رابطه با احساسات خودم وقتی سیگار میکشم و توی عنوان تاپیک نوشتم که فقط سیگاری ها بیان تو و باز هم توی پست اول توضیح دادم که فقط یکی مثل خودم ، خودم رو درک میکنه...
ولی متاسفانه با طرز برخوردی مواجه شدم که از کرده خودم پشیمون شدم نه این که چون در مورد سیگار نوشتم.نه!اگه هزار بار دیگه بمیرم و به دنیا بیام باز هم در مورد سیگار مینویسم! از این ناراحت شدم که عزیزانی رو دیدم که فقط عقاید خودشون رو درک میکنند و هنوز چیزی به عنوان درک اعتقاد متقابل رو نفهمیدن ... خیلی خوب میشد اگه به هم احترام میزاشتیم ... من خیلی رک میگم که توی زندگیم با این که دین و عقایدم بر خلاف اطرافیانم بوده به هیچ دین و راه روشی توهین نکردم قسم میخورم عقاید هیچ کس رو به سخره نگرفتم ... همه رو برادر و خواهر خطاب کردم و دونستم... شخصیت کسی رو لگد مال نکردم ... در مورد چیزی که تجربه نکردم اظهار نظر نکردم ...

ولی اعتراف میکنم اشتباهم این بود که همیشه امید داشتم متقابل به احترامی که میذارم برام احترام قائل بشن!

باز هم میگم پشیمونم از این که اون تاپیک رو زدم اما نه برای این که در مورد سیگار نوشتم ...پشیمون برای این که باعث شدم چهره های پشت پرده رو بشناسم ... همون چهره های قبل برام خیلی دلنشین تر بودن...

به قول نیچه ما خدا رو کشتیم ...هممون خداهای خودمون رو کشتیم !

درد ناگفته ی دل بود و متاسفم اگه کسی رو ناراحت کردم!
موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بچه ها متاسفانه تايپيك با مشكل فني مواجه شده .
صفحه ي 50 ام به نمايش در نمياد پستهاي بايگاني رو تماما به جاي خودشون برگردونم تا ببينم تايپيك درست ميشه يا نه .
از بابت پيام هايي كه در اثر اختلال براي بعضي از دوستان چند باره فرستاده شد معذرت ميخوام .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
محمد جان در مورد اين تايپيك قبل از اينكه ايجادش كني خودت يادت هست كه نطر من رو پرسيدي .
يادت هست جوابي رو كه بهت دادم و پيشبيني چه اتفاقي رو كردم ، اون پيشبيني دقيقاً اتفاق افتاد و اين رو جز منو شما كس ديگه اي نمدونه .
اون حرف و اون پيشبيني با توجه به شناخت كلي من از اعضا بود .
دوست داشتم به اون پيشبيني بيشتر توجه ميكردي .
_____
اما براي اينكه دوست دارم اين بحث در اينجا ادامه پيدا كنه ميخوام نظر خودم رو هم در مورد حرفهات بگم .
نظر كلي من رو خودت در اين مورد ميدوني .
يه مشكل بزرگي توي جامعه ما هست اينه كه به معتاد به سيگاري ميگن اين بيماره !
و يا اينكه يه سيگاري تايپيك براي خودش بزنه همه ميرزن نصيحتش ميكنن .
يا از همون اول محكومش ميكنن .
خب هركي كه ميگه معتادا بيمارن بفرماييد چند مليون بهتون بيمار ميديم شما هر دوكتري هر متخصصي هر دارويي و درموني لازم دارين بيارين اينهارو درمون كنين ما هم لذت ببريم و خوشحال باشيم از اين اتفاق .
پس چرا بعد از اينكه درمون ميشن 99 درصدشون دوباره بر ميكگردن به روال سابق ؟!
مشكل درست همينجاست .
هيچ كس نميگه كسي كه انقدر اراده داره انقدر موفق هست انقدر بالا فكر و خوش فكر هست چرا داره سيگار ميكشه ؟!
مريضه ؟!
چرا درمون نميشه ؟!
ميدوني چرا چون به احساساتش گوش نميدن . متوجه نيستن كسي كه سيگار ميكشه احساسش اينو دوست داره . لذت ميبره از سيگار كشيدن .
براي لذتش تايپيك ميزنه نديد از روي عنوان تايپيك ميگن تايپيك بيهوده است . نميان يه كلمه بخونند يا سعي كنند احساسات خوبي رو كه يه سيگاري ميگه با كشيدن سيگار بهش دست ميده درك كنند .
كه اگر درك كنند اونوقت ميتونند راه چاره پيدا كنند .
سيگار مضره سرطان زاست كشنده است ، هزاران سم و درد داره اين رو نه تو نه من نميتونيم ردش كنيم و بگيم اينطور نيست .
كسي كه به بدنش ضرر و آسيب برسونه خدا هم ازش راضي نيست .
اينها واقعيت هستند نه تو نه من نه هيچ فرد ديگه اي نميتونه حتي ذره ترين ايرادي به اين حرفها بگيره . اين رو 95 درصد خود افراد سيگاري هم به راحتي ميدونند كه كشيدن سيگار براي بدنشون از كشنده ترين سم هاست .
ولي به نظرتون دوستان چرا يك سيگاري با اينكه همه ي اينهارو ميدونه ولي باز هم سيگار ميكشه و از عشقش به لذت سيگار حرف ميزنه و بقيه نميتونن حتي لحظه اي اين عشق رو درك كنند .

ميخوام اين نتيجه گيري رو بكنم در اخر كه كشيدن سيگار يك بيماري نيست هركسي معتقده كه بيماري هست بياد درمون قطعي كنه .
moz-screenshot.png
كشيدن سيگار يه نوع علاقه است يه نوع عشقه براي از بين بردن يا كم كردن اين عشق مضر بايد اول اين عشق رو درك كرد از زبون يه عاشق شنيد دلايلش رو شنيد و خوند و سعي كرد اونهارو درك كردن .

اين كه بگيم شماها مرض دارين شما ها كم اراده هستين كم فهمتر از افراد غير سيگاري هستيد تو زندگيتون مشكل داشتيد از اشتباه ترين نتيجه گيريهاست .
براي اين نتيجه گيري اشتباه دارويي كه تجويز ميشه همون اثر خنثي و يا منفي رو خواهد داشت كه شاهدش هستيم .

سلام و عرض ارادت و ادب خدمت آقا هوشنگ عزیز و گلم
اجازه بدین در این مورد من توضیح بدم!
در هر محیطی هر چیز متناسب با اون محیط ارزشمنده ...به عنوان مثال یه کشیش در بین مسیحی ها مرتبه و مقام بالایی داره و براش ارزش قائلند ولی همون کشیش در بین مسلمون ها یا مارکسیست ها یا هر کسی با عقاید متفاوت ارزش خودش رو از دست میده ...
یا یه جور دیگه بگم اگه من برم توی همین انجمن خودمون مخالف با قوانین انجمن بحث سیاسی بکنم نباید انتظار تشکر و قدر دانی ادمین رو داشته باشم بلعکس شاید با این که حرف درستی هم میزنم بن بشم ! و مطمئنم استاد عزیزم شنیدن که میگن هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!

من یه تاپیک زدم در رابطه با احساسات خودم وقتی سیگار میکشم و توی عنوان تاپیک نوشتم که فقط سیگاری ها بیان تو و باز هم توی پست اول توضیح دادم که فقط یکی مثل خودم ، خودم رو درک میکنه...
ولی متاسفانه با طرز برخوردی مواجه شدم که از کرده خودم پشیمون شدم نه این که چون در مورد سیگار نوشتم.نه!اگه هزار بار دیگه بمیرم و به دنیا بیام باز هم در مورد سیگار مینویسم! از این ناراحت شدم که عزیزانی رو دیدم که فقط عقاید خودشون رو درک میکنند و هنوز چیزی به عنوان درک اعتقاد متقابل رو نفهمیدن ... خیلی خوب میشد اگه به هم احترام میزاشتیم ... من خیلی رک میگم که توی زندگیم با این که دین و عقایدم بر خلاف اطرافیانم بوده به هیچ دین و راه روشی توهین نکردم قسم میخورم عقاید هیچ کس رو به سخره نگرفتم ... همه رو برادر و خواهر خطاب کردم و دونستم... شخصیت کسی رو لگد مال نکردم ... در مورد چیزی که تجربه نکردم اظهار نظر نکردم ...

ولی اعتراف میکنم اشتباهم این بود که همیشه امید داشتم متقابل به احترامی که میذارم برام احترام قائل بشن!

باز هم میگم پشیمونم از این که اون تاپیک رو زدم اما نه برای این که در مورد سیگار نوشتم ...پشیمون برای این که باعث شدم چهره های پشت پرده رو بشناسم ... همون چهره های قبل برام خیلی دلنشین تر بودن...

به قول نیچه ما خدا رو کشتیم ...هممون خداهای خودمون رو کشتیم !

درد ناگفته ی دل بود و متاسفم اگه کسی رو ناراحت کردم!
موفق باشید

متخصص بخش
علی جان بحث رو ادامه میدیم قبوله مرد!
آره یادمه چی گفتی،گفتی: میکشنت مرد! اگه یادت باشه منم گفتم: ما جونمون رو برای سیگارمون میدیم مرد!

من جاهای دیگه ای هم از این تاپیک ها زدم ...میدونم کم هوادار میشه ... میدونم شاید سالی یه کاربر جذب کنه ...برای همین انتظار شور عظیمی از طرفداران سیگار رو نداشتم ولی تنها چیزی که هیج جا ندیدم این بود که بدون توجه به عنوان بیان و تو رو به چشم یه روانی نفهم کم عقل ببینن که داره جوون های مردم رو معتاد میکنه ! بیان و به جای تو تصمیم بگرین و با خودشون فکر کنن از تو بیشتر میفهمن!

و اما در مورد بینش مردم که میگی باید بگم:
تا کی میخوایم بینشمون همین که هست بمونه ! اگه بخوایم بینش رو عوض کنیم باید چی کار کنیم؟؟
به نظر من زدن همین تاپیک شاید بینش یه نفر رو عوض کنه همین برای من خدا تا میارزه ... اگه من و تو نیایم و سعی در تغییر عقاید نداشته باشیم نباید از بقیه هم انتظار داشت یه شبه خواب ببینن و عقیدشون عوض بشه...
من خیلی دلم میخواد کسی که به من میگه با سیگار کشیدنم هوا رو آلوده میکنم بفهمه که به اندازه اون من هم از این هوا سهم دارم و با سهم خودم هر کاری دلم بخواد میکنم!
من خیلی دلم میخواد همه بفهمن که فقط برای زندگی خودشون میتونن تصمیم بگیرن و ...
و هزار تا چیز دیگه...
برای همین این تاپیک رو ادامه میدم! و میرم توی همه ی انجمن ها تاپیکش رو میزنم و از این به بعد با خودم عهد میکنم هر چی بشه پاش واستم!

بازم ممنون که بحث رو ادامه دادی مرد...

rahnama

پدر ایران انجمن
در رابطه با مطلب آقا محمد :گل: میخواهم توضیح کوچکی بدهم:
من اصلا در رابطه با مطلب شما در مورد سیگار در جریان نبودم و نیستم . مطلب مضرات سیگار را دیدم که توسط خانمی عزیز نوشته شده و در تایپیک اسپم است . خواهش کردم این مورد که در رابطه با خودم هم صدق میکند عیان شود و افراد چون من هم با خواندن آن شاید برایش کمکی باشد.

:گل:

آخرین ویرایش:

احساسّ

کاربر ويژه
سلام دوستان عزيز .. دوستتان دارم از دل ,, وشما هميشه مقيم در دلم .. وكليد دلم در وسط دريا يعني شما نميتوانيد برويد تا دل ديگر ..

شما خوبيد ؟؟

دلم برايتان تنگ شده .. فراوان رو دوستتان دارم ..

بشما را هرگز فراموش نميكنم ..

اتل متل لالايى .. عزيزان غدير كجايى ..:شاد::نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
من با تمام احساسم احساس می کنم که اگر احساس :گل: در انجمن حاضر باشد, همگی احساس خوبی خواهند داشت.

progress.gif

احساسّ

کاربر ويژه
ما هميشه خوشحال باشيم ,, زيرا اميد در اين دنيا هست .. بايد زندگي ميكنيم همه لحظهاى نور براي ميرسيم تا روزهاى روشن ,, لبميخنديم تا دنيا گريه نكنيم ,, زيرا اليرغم دردها بايد قوي باشيم ,, ميشكيم همه سنگ ونزاع ميكنيم با موج دريا ,, نترسيم از اين دنيا :ترس:,, اين برايتان وبرايم ,, ما هميشه خوشحاليم:نیش: آره حالا نميخواهم هيج كسى اندوهناك ,, بخنديد :نیش:,, ببينيد آنجا در آخر آسمان آنجا اميد مال من ومال تان ,, زودتر هر كاربر برود براي باميدش ميگيرد .. :شاد::نیش:

كسى ديوانه بهتر از كسى اندوهناك ههههههه.. در منظورم ..

متخصص بخش
در رابطه با مطلب آقا محمد :گل: میخواهم توضیح کوچکی بدهم:
من اصلا در رابطه با مطلب شما در مورد سیگار در جریان نبودم و نیستم . مطلب مضرات سیگار را دیدم که توسط خانمی عزیز نوشته شده و در تایپیک اسپم است . خواهش کردم این مورد که در رابطه با خودم هم صدق میکند عیان شود و افراد چون من هم با خواندن آن شاید برایش کمکی باشد.

استاد عزیز و :گل:م:بغل: اول بگم من قصد هیچ جسارتی به شما نداشتم و بدون اغراق میگم احترامی رو که برای شما قائلم برای کم تر کسی قائلم:گل:
من سعی کردم جواب پستتون رو بدم شما نوشته بودید چرا این پست توی بایگانیه منم دلایلش رو گفتم:گل:

نکته ی مهمی که باید عرض کنم :همیشه ما مورد تشویق نخواهیم بود.

همیشه مورد تایید نخواهیم بود .

انکار نمیکنم که از مورد تشویق بودن خوشم میاد اما هیچ وقت نخواستم مورد تشویق باشم!
و موافق گفته ی فیلسوف آلمانیم که میگه "
برای شناکردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است وگرنه هر ماهی مرده ای هم میتواند از طرف جریان آب حرکت کند "

و من هیچ وقت مخالف انتقاد نبودم!اما خوب میشد به جای بی توجهی به قوانین اون تاپیک یه پیام خصوصی ارسال میکردید!

اگر یقین داریم حرکتمون غلطه شهامت داشته باشیم اعتراف کنیم
عین پست من توی همون تاپیک:دوست:
http://www.iranjoman.com/15807-post4.html

گل گفتی غدیر جان:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوستان خوبم واقعاً افتخارم به ايران انجمن هست نه براي نامش نه براي اينكه خيلي انجمن معروفي هست و خيلي بزرگ به خاطر افرادي كه داخلش زندگي ميكنند در كنار هم با هم مخالف موافق دوست غير دوست .
همگي شخصيت هاي بزرگ محترم و انسانهاي واقعي .
البته منم در كنار شما :شاد:
درست نيست من به عنوان ادمين در مورد سات ديگه اي صحبت كنم ولي ميخوام براتون مثال بزنم و بعد از خوندنتون به خاطر احترامي كه قائلم پستم رو ويرايش خواهم كرد :
اينجا يكي از تايپيك هاي انجمن هاي وطن دانلود هست :
جوک از نوع اعتصاب لریش - دانلود رایگان - وطن دانلود
2900 امين سايت برتر جهان و 47 امين سايت برتر ايران بين كل سايتهاي موجود اينترنت .
كاربراني كه اينجا با هم بدين شكل در حال دعوا و بي احترامي در حد بسيار شديد به هم و به جز اون به همه ي اقوام كشورشون هستند اكثراً جزء مديران سطح بالا و ارشد اين انجمن هستند !
از اين نوع تايپيك ها توي انجمن هاي مختلف موجود در سطح اينترنت خيلي بيشمار هست . البته در كنار اينها نكات و جنبه هاي مثب اين انجمن هارو فراموش نميكنيم .
امروز داشتم فكر ميكردم طي مدت يك سالي كه خدمت دوستان خوب و با شخصيتم بودم تا بحال حتي يك بار هم شاهد چنين نوع تايپيك ها و صحبت هايي از طرح هيچ كدوم از دوستان خوبمون چه كاربران ساده ي وفادار و چه مديران نبودم و با شناختي كه از تك تك شما دوستانم دارم مطمئنم كه هيچ وقت هم نخواهم ديد .

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
همه اينجا گلن و همه عزيز و محمد يه مرد واقعي...ادامه بده مرد .........

0mid

متخصص بخش ورزشی
ما هميشه خوشحال باشيم ,, زيرا اميد در اين دنيا هست .. بايد زندگي ميكنيم همه لحظهاى نور براي ميرسيم تا روزهاى روشن ,, لبميخنديم تا دنيا گريه نكنيم ,, زيرا اليرغم دردها بايد قوي باشيم ,, ميشكيم همه سنگ ونزاع ميكنيم با موج دريا ,, نترسيم از اين دنيا :ترس:,, اين برايتان وبرايم ,, ما هميشه خوشحاليم:نیش: آره حالا نميخواهم هيج كسى اندوهناك ,, بخنديد :نیش:,, ببينيد آنجا در آخر آسمان آنجا اميد مال من ومال تان ,, زودتر هر كاربر برود براي باميدش ميگيرد .. :شاد::نیش:

كسى ديوانه بهتر از كسى اندوهناك ههههههه.. در منظورم ..

منظور غدير خانم از اميد من هستما :نیش::شاد::شاد::شاد:

من متعلق به همه شما هستم :دوست:

بالا