کاربر ویژه نمونه:
خانمی
ولي نميدونم پست ايشون اين وسط گه جزو انتقالي ها بود چي شد و چرا محو شده .
سلام و عرض ارادت و ادب خدمت آقا هوشنگ عزیز و گلمدر بخش اسپمها این مطلب را دیدم . و تعجب کردم چرا این مطلب به این خوبی به این بخش منتقل شده ؟ مگر واقعیت نیست. مگر بعضی جوانها متاسفانه آلوده این مسئله و در نهایت قلیان نیستند؟
در اینجا مضرات آن بخوبی نوشته شده است.
سلام و عرض ارادت و ادب خدمت آقا هوشنگ عزیز و گلم
اجازه بدین در این مورد من توضیح بدم!
در هر محیطی هر چیز متناسب با اون محیط ارزشمنده ...به عنوان مثال یه کشیش در بین مسیحی ها مرتبه و مقام بالایی داره و براش ارزش قائلند ولی همون کشیش در بین مسلمون ها یا مارکسیست ها یا هر کسی با عقاید متفاوت ارزش خودش رو از دست میده ...
یا یه جور دیگه بگم اگه من برم توی همین انجمن خودمون مخالف با قوانین انجمن بحث سیاسی بکنم نباید انتظار تشکر و قدر دانی ادمین رو داشته باشم بلعکس شاید با این که حرف درستی هم میزنم بن بشم ! و مطمئنم استاد عزیزم شنیدن که میگن هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!
من یه تاپیک زدم در رابطه با احساسات خودم وقتی سیگار میکشم و توی عنوان تاپیک نوشتم که فقط سیگاری ها بیان تو و باز هم توی پست اول توضیح دادم که فقط یکی مثل خودم ، خودم رو درک میکنه...
ولی متاسفانه با طرز برخوردی مواجه شدم که از کرده خودم پشیمون شدم نه این که چون در مورد سیگار نوشتم.نه!اگه هزار بار دیگه بمیرم و به دنیا بیام باز هم در مورد سیگار مینویسم! از این ناراحت شدم که عزیزانی رو دیدم که فقط عقاید خودشون رو درک میکنند و هنوز چیزی به عنوان درک اعتقاد متقابل رو نفهمیدن ... خیلی خوب میشد اگه به هم احترام میزاشتیم ... من خیلی رک میگم که توی زندگیم با این که دین و عقایدم بر خلاف اطرافیانم بوده به هیچ دین و راه روشی توهین نکردم قسم میخورم عقاید هیچ کس رو به سخره نگرفتم ... همه رو برادر و خواهر خطاب کردم و دونستم... شخصیت کسی رو لگد مال نکردم ... در مورد چیزی که تجربه نکردم اظهار نظر نکردم ...
ولی اعتراف میکنم اشتباهم این بود که همیشه امید داشتم متقابل به احترامی که میذارم برام احترام قائل بشن!
باز هم میگم پشیمونم از این که اون تاپیک رو زدم اما نه برای این که در مورد سیگار نوشتم ...پشیمون برای این که باعث شدم چهره های پشت پرده رو بشناسم ... همون چهره های قبل برام خیلی دلنشین تر بودن...
به قول نیچه ما خدا رو کشتیم ...هممون خداهای خودمون رو کشتیم !
درد ناگفته ی دل بود و متاسفم اگه کسی رو ناراحت کردم!
موفق باشید
در رابطه با مطلب آقا محمد :گل: میخواهم توضیح کوچکی بدهم:
من اصلا در رابطه با مطلب شما در مورد سیگار در جریان نبودم و نیستم . مطلب مضرات سیگار را دیدم که توسط خانمی عزیز نوشته شده و در تایپیک اسپم است . خواهش کردم این مورد که در رابطه با خودم هم صدق میکند عیان شود و افراد چون من هم با خواندن آن شاید برایش کمکی باشد.
:گل:
نکته ی مهمی که باید عرض کنم :همیشه ما مورد تشویق نخواهیم بود.
همیشه مورد تایید نخواهیم بود .
عین پست من توی همون تاپیک:دوست:اگر یقین داریم حرکتمون غلطه شهامت داشته باشیم اعتراف کنیم
ما هميشه خوشحال باشيم ,, زيرا اميد در اين دنيا هست .. بايد زندگي ميكنيم همه لحظهاى نور براي ميرسيم تا روزهاى روشن ,, لبميخنديم تا دنيا گريه نكنيم ,, زيرا اليرغم دردها بايد قوي باشيم ,, ميشكيم همه سنگ ونزاع ميكنيم با موج دريا ,, نترسيم از اين دنيا :ترس:,, اين برايتان وبرايم ,, ما هميشه خوشحاليم:نیش: آره حالا نميخواهم هيج كسى اندوهناك ,, بخنديد :نیش:,, ببينيد آنجا در آخر آسمان آنجا اميد مال من ومال تان ,, زودتر هر كاربر برود براي باميدش ميگيرد .. :شاد::نیش:
كسى ديوانه بهتر از كسى اندوهناك ههههههه.. در منظورم ..