• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
mohre_shans مهندس :گل:پروژه کار شرکت است . دوست داشتنی و قابل احترام و افتخار من این است که ایشان را به انجمن معرفی کردم. جالبه هر روز همدیگر را میبینیم و شوخی کردن من را هر روز در محل کار می بیند.

:گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
اين مطلب رو يه جايي ديدم گفتم بذارم اينجا :نیش:

فسیل ۴۷ میلیون ساله موجودی شبیه به میمون پوزه دار ماداگاسکار که به طرز خارق العاده ای سالم باقی مانده است در آمریکا رونمایی شده است.

090519-ida-primate-fossil-link_big.jpg

این فسیل به قدری سالم مانده که می توان رد به جا مانده از پوستش بر سنگ را دید و حتی آثار آخرین غذایی که خورده پیداست.
ادعا می شود این فسیل که “آیدا” نامگذاری شده “حلقه گمشده” میان پستانداران عالی امروزی – میمون ها و انسان – و خویشاوندان دورتر آنهاست.
اما برخی کارشناسان مستقل به دیده تردید به این ادعا می نگرند و به علاوه به سر و صدای زیاد پیرامون معرفی آیدا انتقاد داشته اند.
این فسیل در موزه تاریخ طبیعی آمریکا در نیویورک و توسط شهردار این شهر رونمایی شد.
هرچند جزئیات فسیل به تازگی در یک نشریه علمی – PLoS One – چاپ شده است یک برنامه تلویزیونی و کتاب مرتبط با آن آماده انتشار است.
آیدا در دهه ۱۹۸۰ در گودالی به نام “مسل پیت” در نزدیکی شهر دارمستات در آلمان که یک گنجینه ارزشمند فسیلی توصیف می شود پیدا شد.این فسیل در بخش اعظم زمانی که از کشف آن می گذرد جزو یک مجموعه خصوصی بوده است.
تحقیق درباره اهمیت این فسیل تحت سرپرستی یورن هوروم از موزه تاریخ طبیعی در اسلو پایتخت نروژ انجام شد.
وی گفت که این موجود فسیلی “نزدیک ترین چیزی است که می توان به یک جد مستقیم” پستانداران عالی پیدا کرد و کشف آن را “تحقق یک رؤیا” توصیف کرد.
این موجود ماده در دوره ای از تاریخ زمین موسوم به اییوسین که در شکل گیری پستانداران عالی اولیه نقش اساسی داشت زندگی می کرد و در نگاه اول شبیه یک لیمور (میمون پوزه دار ماداگاسکار) به نظر می رسد.
اما این موجود فاقد مشخصات بدوی مثل “شانه دندان” است؛ مشخصه ای که در آن دندان های پایینی بخش جلو مانند دندان برش و نیش کشیده و در هم و به طرف جلو منحرف هستند. این موجود همچنین فاقد یک پنجه مخصوص برای تمیز و مرتب کردن موهاست.
تیم محققان نتیجه گیری کرد که این موجود یک لیمور نبوده بلکه یک گونه دیگر است. آنها این موجود را به مناسبت دویستمین سالگرد تولد چارلز داروین و محل کشف، “داروینیوس ماسیلا” نامگذاری کرده اند.
دکتر ینز فرانزن متخصص فسیل های “مسل پیت” و عضو تیم تحقیق، آیدا را به دلیل کامل بودن اسکلت “مثل هشتمین شگفتی جهان” (اشاره به عجایب هفتگانه) توصیف کرد.
وی گفت این فسیلی است که “فسیل شناسان معمولا تنها می توانند خوابش را ببینند.”
وی گفت به علاوه آیدا به خاطر داشتن ناخن به جای پنجه، دستی با قابلیت گرفتن و یک انگشت شست روبرویی – مثل انسان و برخی دیگر از پستانداران عالی – “شباهت نزدیکی به خود ما دارد.” اما وی گفت که برخی جنبه های دندان نشان می دهد که جد مستقیم پستانداران عالی نیست و بیشتر مثل “عمه” است تا “مادربزرگ”.
وی گفت: “او به گروهی تعلق دارد که پستانداران عالی تر و انسان ها از آن تکامل یافتند اما برداشت من این است که روی خط مستقیم نیست.”
کارشناسان مستقل بی صبرانه منتظر دیدن این فسیل هستند اما به هرگونه ادعایی در مورد اینکه این یک “حلقه گمشده” است تا حدودی به دیده تردید می نگرند.
دکتر هنری جی از سردبیران مجله “نیچر” گفت که این اصطلاح گمراه کننده است و اینکه جامعه علمی باید اهمیت این یافته را ارزیابی کند.
وی گفت: “خیلی عالی است که یافته ای جدید داریم و خوب مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.”
اما وی افزود که بعید است این یافته در طراز کشفیات عمده ای چون “آدم فلورز” یا دایناسور پردار قرار گیرد

0mid

متخصص بخش ورزشی
دقت كنين اسم اين فسيل رو گذاشتن آيدا :غش::غش::غش:

خب خانم آيدا سنجاقي حالا بيا ببينم بازم رو داري به من بگي فسيل؟ :نیش: :غش:

rahnama

پدر ایران انجمن
تمام فکر من این است که بتوانم مفهوم لینک ذیل را بین جوانها جا بیاندازم . چند سال تجربه و تحقیق و در نهایت عمل به این حرکت , واقعیت را در این مسئله دیده ام.
چرا ما نباید ثروتمند باشیم؟
چرا ما نباید آن چیزهائی را که دوست داریم به دست آوریم؟
چرا نباید این حرکت ساده را امتحان کتیم؟
و صدها چرای دیگر.
مجبور شدم در قالب یکی از تایپیکها هم آنرا بیان کنم.

rahnama

پدر ایران انجمن
من مخصوصا مهندس :گل: پروژه شرکت را به سایت معرفی کردم که از نزدیک شاهد کار من و داود پسرم است. که گفته هایم اگر کوچکترین مسئله ای داشت بداند و نظرش نسبت به من برگردد.
داود مثل شما جوان است تازه فارغ التحصیل شده . من در ابتدای کار جز همین راهنمائیهائی که در این انجمن بطور جدی و کمدی و طنز می نویسم نداشته ام . البته خودش میخواست که این چنین باشد و از کار کوچک شروع کرد( 2 سال) و دوست و عضو جدید انجمن در جریان کار ایشان است و بزرگترین پروژه را اداره میکند . یکبار به من گفت: بابا در 35 سالگی (29 ساله) از نظر مالی باید چندین میلیارد را رد کنم و در زندگی خانوادگی هم باید الگو باشم.
یک حرکت کوچک و یک تصمیم و یک برگ کاغذ و یک خودکار.
یا علی

هدفتان را مشخص کنید و بنو یسید و ایمان و باور داشته باشید به آن می رسید.دیوارهای ذهنی را فرو بریزید
(نمی توانم و نمی شود را از فرهنگ لغاتتان حذف کنید)

خود دانید
یک فوتبالیست در طول بازی ممکن است سه دقیقه و یا کمتر توپ به پایش برسد و در یک آن گلی میزند و تیم را برنده میکند. 2999پستم صفر و فقط این یک پست را از من قبول کنید و انجام دهید

parsa

New member
:دست:

نتيجه تجربه اي كه همه بايد بهش ايمان بياريم

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام به تمامي دوستان

اميدوارم كه خوب و خوش باشين

چقدر اشکهای که بعد از دیدن نوشته هایم خصوصا توسط جوانها الگو برداری می شود را دوست دارم . چرا میگویند جوانها حرف افراد مسن را قبول نمیکنند چرا؟ چرا؟ پس عزیزا ن این انجمن چه می گویند ؟ مگر جوان نیستند .
جوان جوان احتیاج به نصیحت ندارد و خودش بهتر تشخیص می ئهئ . احتیاج دارد خودش واقعیتها را تشخیص دهد حالا حرف یک جوان و یا یک فرد مسن.کاش بزرگترها می دانستند جوانها چه میخواهند.
عزیزان من می نویسم و ویرایش نمی کنم اگر غلطی هست و یا اشتبلهی بپذیرید چون حرف دلم را می نویسم و حرف دل نیاز به ویرایش ندارد.

rahnama

پدر ایران انجمن
انتخاب خط زیبای پارسا ی :گل:
هدفتان را مشخص کنید و بنو یسید و ایمان و باور داشته باشید به آن می رسید.
دیوارهای ذهنی را فرو بریزید

rahnama

پدر ایران انجمن
-سیلام عزیزم بیا بشین
- هه هه بابا سیلام دیگه چیه؟
- تو به این کارها کار نداشته باش من یاد گرفتم
- بفرمائید بابا جان
- من صد کتاب را خوانده ام و خلاصه اش را بدهم بخوان
- مرسی بابا , نیازی نیست
- چرا؟
- می خوام خودم بخوانم و خودم در نتیجه گیری خلاصه اش کنم.
- ببین تو جوانی حزفهای من را قبول نداری
- بابا جان . باور کن قبول دارم و بگذار خودم نتیجه بگیرم
پدر اصرار و پسر انکار
آقا ترا خدا دست بردار . به نظرش احترام بگذار
در نهایت پسر در خلوت خلاصه کتابهای باباش را خواند . نه به دلیل اصرار بلکه خودش تشخیص داد باید اینکار را بکند.

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهادی دارم :گل:
100در100 اختیاری
یک کار ابتکاری و صدر در صدر مفید:

بیائید به مدت سه روز این جملات زیررا در امضاهایمان قرار دهیم:
و یا : عکس نوشته را روی صفحه مونیتورمان قرار دهیم

--------------------------------------

هدفها یتان را مشخص کنید و بنو یسید و ایمان و باور داشته باشید به آن می رسید.دیوارهای ذهنی را فرو بریزید
(
نمی توانم و نمی شود را از فرهنگ لغاتتان حذف کنید)

Maryam

متخصص بخش ادبیات
ممنون از پیشنهاد آقا هوشنگ ...:گل:

امضارو داشته باشید ... :بدجنس:

eliza

متخصص بخش
وای چه جمله پرمحتوایی
مرسی آقا هوشنگ عزیز......

هدفها یتان را مشخص کنید و بنو یسید و ایمان و باور داشته باشید به آن می رسید.دیوارهای ذهنی را فرو بریزید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
حامل سلام گرم آقا هوشنگ خدمت همه ي دوستان هستم .
فرمودند سلام ويژه به همتون برسونم .
انشاالله فردا / پس فردا دوباره زيارتشون خواهيم كرد .

kami

کاربر ويژه
سلام بر همه
قابل توجه دوستان گرامی .. و هم میهنان عزیز و مدیران و دست اندر کاران و غیره و غیره
بلید عزیز روز جمعه کرج را به مقصد بهبهان ترک نموده و از اون روز به بعد در مرخصی به سر می برن

بالا