• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
از ادمین عزیز خواهش میکنم در مورد این مسئله نظر خودشان را بازگو کنند و چنانچه ممکن است در رابطه با این پیشنهاد مشکلاتی پیش بیاید بیان فرمایند.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب در این مورد من میخوام پارو یک قدم جلوتر هم بذارم ...

شاید دیدین بعضی از دوستان برای تشکر به جای دکمه ی سپاس با ارسال پست تشکر میکنند.
به نظر من حتی خیلی از جاها همین تشکرات که به صورت ارسال پست صورت میگیرد نشون از این داره که این تایپیک و این پست مورد استفاده دوستانی قرار گرفته.
به عنوان مثال اگر نرم افزاری برای دانلود معرفی شده و دوستی میاد پستی ارسال میکنه و تشکر میکنه و اعلام میکنه که این پست و یا آموزش به کارش اومده، همین امر باعث این میشه که بقیه ی کاربران مراجعه کننده به موضوع مطمئن باشند که این نرم افزار مورد استفاده قرار گرفته و اگر دوستی نمیتونه ازش استفاده کنه دلیلش شخصی هست و مربوط به مشکلی در مطالب پست نمیشه .

خب همه ی اینها هست ولی ...
میزان و شدت این نوع عملکرد هم نباید این باشه که شاید توی خیلی از انجمن های دیگه شاهدش بودیم، دوستی بیاد و به محض عضویت کارش این میشه که فقط از پستها با ارسال پست تشکر کنه و آخرین ارسالهای انجمن پر میشه از اسم ایشون و پستهای تشکر و ...

باید این نوع آزادی به صورت کنترل شده شکل بگیره ، و تا جایی که این نوع بحث ها لطمه ای به اصل موضوع تایپیک و همچنین در کل به ساختار ارسال های انجمن وارد نمیکنه و باعث گم شدن مطالب اصلی نمشه فضا باز باشه.
ولی اگر قرار باشه این نوع آزادی ها جایی ختم شه که همه ی تایپیک های انجمن پر بشند از پستهایی که پست اصلی بین اونها گم بشه ، این یعنی اتفاقی که در انجمن قبل برایمون افتاد! تایپیک ها تبدیل به محل کل کل شده بودند !

و اما ...
در مورد انجمن ما هم طبق تصمیمی که حدود یک ماه پیش گرفته شد، همین روال و آزادی عمل بیشتر نسبت به قبل به صورت کنترل شده پیش گرفته شده . و از حدود یک ماه پیش تغییر روالی در این موضوع به صورت کنترل شده داده شده است و آزادی ها برای شرکت در تایپیک ها نسبت به قبل بیشتر شده اند.

rahnama

پدر ایران انجمن
و اما ...
در مورد انجمن ما هم طبق تصمیمی که حدود یک ماه پیش گرفته شد، همین روال و آزادی عمل بیشتر نسبت به قبل به صورت کنترل شده پیش گرفته شده . و از حدود یک ماه پیش تغییر روالی در این موضوع به صورت کنترل شده داده شده است و آزادی ها برای شرکت در تایپیک ها نسبت به قبل بیشتر شده اند.
-----------------------
-----------------

امیدوارم عزیزان انجمن ضمن گرم کردن انجمن , با نظراتشان رعایت کنند تایپیکها از روال خودشان خارج نشوند.

rahnama

پدر ایران انجمن
تقدیم به همه عزیزان انجمن:

axe-sub-ir_mot_gol_udcc_%281%29.gif

Reza

متخصص بخش اسکریپت
در نبرد بین روزهای سخت و انسان های سخت
این انسان های سخت هستند که می مانند
نه روز های سخت.

rahnama

پدر ایران انجمن
باسلام . متاسفاه مودم خرا ب شده بود و دو روز بود کارشناسان شاتل منزل می آمدند تا امروز متوجه این موضوع شدند.به هر حال فعلا درست شد. البته باز مشکل دارد که فردا قرار است مودم جدیدی بیاورند. دلم برای همه عزیزان تنگ شده بود.

rahnama

پدر ایران انجمن
5000 مین پست نگار عزیز و :گل: را به ایشان و همه عزیزان انجمن تبریک عرض میکنم.
نگار جان موفق هستی , موفقتر باشی.:گل:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خيلي ممنونم پدر بزرگوار.مرسي از لطف و محبت شما استاد مهربون و دوست داشتني و :گل:متشكرم.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
نگار عزیز تبریک میگم
و
امیدوارم توی همه مراحل زندگیت موفق باشی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوستان چک کنید ببینید آیا مشکل فیتر براتون حل شده ...؟

بالا