• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
هر کدوم از دوستان اگر مشکلی در رابطه به فیتر شدن صفحاتی از سایت داشتند، لطفاً سریعاً اطلاع بدید تا مشکل رو پیگیری کنیم .

rahnama

پدر ایران انجمن
وقتی خدا بهت میگه: “باشه”، چیزی رو که میخواهی بهت میده، وقتی میگه “صبر کن”، چیز بهتری بهت میده و وقتی میگه “نه” داره بهترین را برات آماده میکنه!

متن پیام نگار عزیزم برای من .حتما به دقت مطالعه فرمائید.

progress.gif

rahnama

پدر ایران انجمن
هر کدوم از دوستان اگر مشکلی در رابطه به فیتر شدن صفحاتی از سایت داشتند، لطفاً سریعاً اطلاع بدید تا مشکل رو پیگیری کنیم .

لطفا چنانچه صلاح می دانید تایپیک شخصی به شخصی گفت را در معرض دید همه عزیزان قرار دهید. ممنونم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تایپیک شخصی به شخصی گفت برای استفاده بیشتر دوستان منتقل شد به بخش مقالات و مطالب مددکاری
آقا هوشنگ در صورت نیاز میتونین مکانش رو به مکان دیگه ای تغییر بدین .

لطفا چنانچه صلاح می دانید تایپیک شخصی به شخصی گفت را در معرض دید همه عزیزان قرار دهید. ممنونم.

Reza

متخصص بخش اسکریپت
کاربران حاضر در انجمن: 220 (تعداد 24 عضو و 196 مهمان) بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 245 نفر در تاریخ 27-11-2010 و در ساعت 12:09 PM بوده است

مدير كل سايت سرپرست تالارها ناظم انجمن مدير ارشد گروه مدیر مدیر موقت کاربر ويژه اعضای افتخاری

Reza, 1234567879, admin+, AliJoOJoO, alirayaneh, baroon8560, hamedroya, MEA47, mkkl, mooohammad, mparsa, NaSeR 4+, neda_nest, Nicoltntpcd+, rahaa, rahnama+, sam.6585, Sarah, smallping, sogand, یگانه جان+, vdbiz, xmppir, علی 199

rahnama

پدر ایران انجمن
من تهران هستم . جای همه شما خالی .آماده شدم برم عروسی یکی از بستگان.صندلی داغ مهدی جانم را دیدم . نظرش در مورد من .خدایا چقدر شما را دوست دارم. عاشق تک به تک شما هستم. وقتی نظر مهدی جان را دیدم و یا بنیامین عزیزم . اشک در چشمم حلقه زد و نتوانستم کانکت نشم. خانمم و بچه ها معطل من هستند و گفتم تا این عزیز نامه را ننویسم باید منتظر باشید . نوشتم و میروم. دوستتان دارم و عاشقتان هستم. هدفهایتان را بنویسید و ایمان داشته باشید که به آن می رسید. دیوارهای ذهنی خود را خرد کنید. با اجازه همه عزیزانم در انجمن.

rahnama

پدر ایران انجمن
بمناسبت سال نو چه هدر زیبائی سر در سایت نصب شده. عالی است عالی.:گل:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
کاربران حاضر در انجمن: 74 (تعداد 2 عضو و 69 مهمان and 3 Spiders) بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 251 نفر در تاریخ 07-03-2011 و در ساعت 11:49 AM بوده است

مدير كل سايت سرپرست تالارها ناظم انجمن مدير ارشد گروه مدیر مدیر موقت کاربر ويژه اعضای افتخاری

asl_davood, Moon Girl, Google(2), Yahoo! Slurp

:فکر::فکر::فکر::فکر::فکر:

rahnama

پدر ایران انجمن
با کلیک بر روی تبلیغات دو حرکت خوب انجام می دهید:
1- کمک در ایجاد درآمد سایت (هر چند که اندک است)
2- در دیدن این سایتها ممکن است لوازم و یا وسایلی باشد که به راحتی بتوانید تهیه فرمائید.

rahnama

پدر ایران انجمن
هدر جدید سایت افزایش رنک و بازدید انجمن هم حاصل زحمت Moon Girl عزیز است که جا داره از ایشون تشکر کنم .
http://www.rank.iranpeyvand.ir/images/layout_06.jpg

که به پاس زحمات خوبشون مدیریت دائم بخش طراحی و گرافیک رو گرفتند .
مبارک است انشالله امیدوارم در آینده هم مدیر شرکت بزرگی بشوند.:گل:

بالا