• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
سه پیام رسید.سریع باز کردم. بوی گل و ندای شعر از تایپیک من بلند شد. مهدی جان شعر فرستاده بود و مریم:گل: و ندای :گل: برایم :گل: فرستاده بودند. چقدر حوشحال شدم. عزیزان متشکرم.

rahnama

پدر ایران انجمن
اینم سهم گل من :گل: :گل: :گل:

:بدجنس: :شاد:
این ذو ادمین عزیزم برایم فرستاده . تفدیم میکنم به همه عزیزانم در انجمن.:شاد::شاد::شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
باسلام به همه عزیزانم در انجمن .پیشاپیش سال نو را برشما و خانواده محترمتان تبریک عرض نموده و سعادت و موفقعیت روز به روز شما را از خداوند بزرگ خواستارم.
باتوجه به آخر سال کارهای حسابداری و حسابرسی من شروع شده و با شرمندگی کمتر خدمت می رسم . پوزش می طلبم.
موفق هستید در سال 1390 موفقتر باشید.

rahnama

پدر ایران انجمن

• globe-sm.gif
    Alexa Traffic Rank: 44,493
  • ir.png

• Traffic Rank in IR: 611
  • :شاد::شاد::شاد:

baroon

متخصص بخش ادبیات
ایمیل از دیار باقی
روزی مردی به سفر میرود و به محض ورود به اتاق هتل ، متوجه میشود که هتل به کامپیوتر مجهز است . تصمیم میگیرد به همسرش ایمیل بزند . نامه را مینویسد اما در تایپ ادرس دچار اشتباه میشود و بدون اینکه متوجه شود نامه را میفرستد . در این ضمن در گوشه ای دیگر از این کره خاکی ، زنی که تازه از مراسم خاک سپاری همسرش به خانه باز گشته بود با این فکر که شاید تسلیتی از دوستان یا اشنایان داشته باشه به سراغ کامپیوتر میرود تا ایمیل های خود را چک کند . اما پس از خواندن اولین نامه غش میکند و بر زمین می افتد . پسر او با هول و هراس به سمت اتاق مادرش میرود و مادرش را بر نقش زمین میبیند و در همان حال چشمش به صفحه مانیتور می افتد:

گیرنده : همسر عزیزم
موضوع : من رسیدم

میدونم که از گرفتن این نامه حسابی غافلگیر شدی . راستش آنها اینجا کامپیوتر دارند و هر کس به اینجا میاد می تونه برای عزیزانش نامه بفرسته . من همین الان رسیدم و همه چیز را چک کردم. همه چیز برای ورود تو رو به راهه . فردا میبینمت . امیدوارم سفر تو هم مثل سفر من بی خطر باشه . وای چه قدر اینجا گرمه !!......
:غش2::غش2::غش2:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
ایمیل از دیار باقی
روزی مردی به سفر میرود و به محض ورود به اتاق هتل ، متوجه میشود که هتل به کامپیوتر مجهز است . تصمیم میگیرد به همسرش ایمیل بزند . نامه را مینویسد اما در تایپ ادرس دچار اشتباه میشود و بدون اینکه متوجه شود نامه را میفرستد . در این ضمن در گوشه ای دیگر از این کره خاکی ، زنی که تازه از مراسم خاک سپاری همسرش به خانه باز گشته بود با این فکر که شاید تسلیتی از دوستان یا اشنایان داشته باشه به سراغ کامپیوتر میرود تا ایمیل های خود را چک کند . اما پس از خواندن اولین نامه غش میکند و بر زمین می افتد . پسر او با هول و هراس به سمت اتاق مادرش میرود و مادرش را بر نقش زمین میبیند و در همان حال چشمش به صفحه مانیتور می افتد:

گیرنده : همسر عزیزم
موضوع : من رسیدم

میدونم که از گرفتن این نامه حسابی غافلگیر شدی . راستش آنها اینجا کامپیوتر دارند و هر کس به اینجا میاد می تونه برای عزیزانش نامه بفرسته . من همین الان رسیدم و همه چیز را چک کردم. همه چیز برای ورود تو رو به راهه . فردا میبینمت . امیدوارم سفر تو هم مثل سفر من بی خطر باشه . وای چه قدر اینجا گرمه !!......
:غش2::غش2::غش2:

:خنده2:

واقعا خنده ام گرفت !
خیلی جالب بود ممنون باران عزیز

baroon

متخصص بخش ادبیات
دوستای گلم سلام .همگی برای احساس عزیز و خانواده ش دعا کنیم !!! اوضاع بحرین آشفته ست و احساس غمگین و مضطربه . تنها کاری که از دست ما برمیاد آرزو و دلگرمی و دعاست. بیاید دریغ نکنیم ...:گل::گل::گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
دوستای گلم سلام .همگی برای احساس عزیز و خانواده ش دعا کنیم !!! اوضاع بحرین آشفته ست و احساس غمگین و مضطربه . تنها کاری که از دست ما برمیاد آرزو و دلگرمی و دعاست. بیاید دریغ نکنیم ...:گل::گل::گل:

ما هم دعا میکنیم

Maryam

متخصص بخش ادبیات
همین الان داشتم به غدیر و نبودنش در کنارمون فکر میکردم
غدیر چند روز آخر سال بیخبر اومد و درکنارمون بود
من خودم به دلیل گرفتاری های قبل عید خیلی نتونستم ببینمش
خیلی خیلی جاش خالیه ... امیدوارم به زودی این دختر دوستداشتنی به جمعمون بپیونده ...
براش دعا میکنم تا آرمش به زندگیش برگرده .

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام
مشکل زیر برای یکی از دوستانم در زمان نصب مودم پیش آمده. اگر عزیزی علتش را می داند لطفا راهنمائی فرماید:گل:
---------
سلام هنگام نصب مودم ای دی اس ال به این ارور بر میخورم
ویندوز اکس پی سرویس پک 3
مودم:dsl 200 d-link

error loading newdev.dll

privileges ara required to install,unistal,or configure the DSLsoftware

سلام هوشنگ جان
فكر كنم اگه اون فايلو بگيره مشكلش حل ميشه
من لينك دانلود فايلو ميذارم بهش بگيين فايل newdev.dll رو تو پوشه system يا system32 ويندوزش كپي كنه (احتمال زياد بايد تو همون system كپي بشه)

http://up.iranblog.com/images/lhq1f9clpgzxhv6uau8o.zip

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
واقعا برای غدیر عزیز ناراحتم

امیدوارم هر جا که هست صحیح و سالم باشه و مشکلی براش پیش نیاد

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام
مشکل زیر برای یکی از دوستانم در زمان نصب مودم پیش آمده. اگر عزیزی علتش را می داند لطفا راهنمائی فرماید:گل:
---------
ویندوز اکس پی سرویس پک 3

error loading newdev.dll

Reza

متخصص بخش اسکریپت
اقا هوشنگ مشکل از سرویس پک ویندوزش هست
dlink 200 خیلی حساسه به ویندوز ها و تو بیشتر ویندوز ها ارور میده
تو سون و ویستا و حتی خود xp
پیشنهاد می کنم از سرویس پک 2 استفاده کنن
سلام
---------
ویندوز اکس پی سرویس پک 3

error loading newdev.dll

آخرین ویرایش:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
اقا هوشنگ دو تا راه داره:
1-اولیش اینه که ویندوز رو فرمت کنه ویندوز جدید سرویس پک 2 بزنه
2- دومیش هم که یکم مشکل داره باید ارور رو برطرف کنه