چقدر منو شرمنده میکنید همش :نیش: کاری نکردم که :گل:
عزیز من نهایت هنرمندی خودت را نشان داده ای. هزاران آفرین.
چقدر منو شرمنده میکنید همش :نیش: کاری نکردم که :گل:
ایمیل از دیار باقی
روزی مردی به سفر میرود و به محض ورود به اتاق هتل ، متوجه میشود که هتل به کامپیوتر مجهز است . تصمیم میگیرد به همسرش ایمیل بزند . نامه را مینویسد اما در تایپ ادرس دچار اشتباه میشود و بدون اینکه متوجه شود نامه را میفرستد . در این ضمن در گوشه ای دیگر از این کره خاکی ، زنی که تازه از مراسم خاک سپاری همسرش به خانه باز گشته بود با این فکر که شاید تسلیتی از دوستان یا اشنایان داشته باشه به سراغ کامپیوتر میرود تا ایمیل های خود را چک کند . اما پس از خواندن اولین نامه غش میکند و بر زمین می افتد . پسر او با هول و هراس به سمت اتاق مادرش میرود و مادرش را بر نقش زمین میبیند و در همان حال چشمش به صفحه مانیتور می افتد:
گیرنده : همسر عزیزم
موضوع : من رسیدم
میدونم که از گرفتن این نامه حسابی غافلگیر شدی . راستش آنها اینجا کامپیوتر دارند و هر کس به اینجا میاد می تونه برای عزیزانش نامه بفرسته . من همین الان رسیدم و همه چیز را چک کردم. همه چیز برای ورود تو رو به راهه . فردا میبینمت . امیدوارم سفر تو هم مثل سفر من بی خطر باشه . وای چه قدر اینجا گرمه !!......
:غش2::غش2::غش2:
دوستای گلم سلام .همگی برای احساس عزیز و خانواده ش دعا کنیم !!! اوضاع بحرین آشفته ست و احساس غمگین و مضطربه . تنها کاری که از دست ما برمیاد آرزو و دلگرمی و دعاست. بیاید دریغ نکنیم ...:گل::گل::گل:
سلام
مشکل زیر برای یکی از دوستانم در زمان نصب مودم پیش آمده. اگر عزیزی علتش را می داند لطفا راهنمائی فرماید:گل:
---------
سلام هنگام نصب مودم ای دی اس ال به این ارور بر میخورم
ویندوز اکس پی سرویس پک 3
مودم:dsl 200 d-link
error loading newdev.dll
privileges ara required to install,unistal,or configure the DSLsoftware
کویت یا بحرین به من گفته بود در بحرین هستم آقا هوشنگ
سلام
مشکل زیر برای یکی از دوستانم در زمان نصب مودم پیش آمده. اگر عزیزی علتش را می داند لطفا راهنمائی فرماید:گل:
---------
سلام هنگام نصب مودم ای دی اس ال به این ارور بر میخورم
ویندوز اکس پی سرویس پک 3
مودم:dsl 200 d-link
error loading newdev.dll
privileges ara required to install,unistal,or configure the DSLsoftware