• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
خوش به حالت
اميد وارم كه امتحاناتو خوب داده باشي.
من هم هفته ي بعد،شنبه تموم مي شم.
چهار امتحانم مونده.

rahnama

پدر ایران انجمن
با سلام به همه عزیزان
اگر بخواهند گروهی را که عاشقانه همدیگر را دوست دارند از هم جدا کنند , آنها را به گروههای کوچک تقسیم میکنند و......
موفقتر باشید:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات
:فکر:
سلام بر استاد فرزانه :گل:
این ابهام چیست در کلام شما یا جناب راهنما؟

Reza

متخصص بخش اسکریپت
گر عشق عشق باشد «
چگونه می توان عاشق و معشوق و عشق را از هم جدا کرد؟ ...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دو خبر جدید خدمت دوستان عزیزم :

1- از امروز 17 خرداد باز هم در اثر فعالیت خوب شما دوستان ایران انجمنی، به تعداد بازدید کننده های سایت اضافه شده و تعداد بازدید ها و ارجاء ها از گوگل به سایت افزایش قابل توجهی نسبت به گذشته پیدا کرده .

2- فروشگاه ایران انجمن که چند ماه پیش به مناسبت تولد پدر انجمن معرفی و خریداری شد ، با فعالیت و زحمات خوب امین عزیز برای فراهم کردن محصولات با کیفیت قابل فروش و سایر پیش مقدمات راه اندازی ، به زودی و از تقریباً اوایل تابستان شروع به فعالیت رسمی در سطح حرفه ای خواهد کرد . (به امید خدا اخبار بیشتر در این رابطه در آینده طی یک تاپیک اختصاصی داده خواهد شد)

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چرا بازدید قبلی رو که چند وقت پیش اعلام کردم ، اما برای ارائه ی آمار جدیدی که شکل گرفته باید چند روزی صبر کنیم تا امار میانگین استخراج بشه و کمی زمان لازم هست ، انشاالله کمی بعد با پیام یادم بندازید ، آمار رو میفرستم .

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام دوووووووستان

اینجا کسی پیام نوری نیس؟

کسی میدونه چطوری شماره صندلیه آزمونای پیام نورو بگیریم؟؟؟کجا باید بریم؟؟؟؟؟؟:دعا:

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام من هستم :نیش:

ببین شماره صندلی رو باید از یه سایت دیگه بگیری
مثلا ما از سایت پیام نور مازندران میگیریم
توش که میریم نوشته دریافت کارت ورود به جلسه
بعد میریم داخلش اسم شهرایی که دانشگاه دارن رو نوشته
دانشگاه خودمونو انتخاب میکنیم بعد شماره دانشجویی رو میدیم و کارت رو بهمن میده
تو اون کارت ساعت و زمان هر امتحان و شماره صندلی نوشته شده

آدرسشم اینه .:. Mazandaran Payam Noor University - دانشگاه پیام نور استان مازندران .:.

rahnama

پدر ایران انجمن
دو خبر جدید خدمت دوستان عزیزم :

1- از امروز 17 خرداد باز هم در اثر فعالیت خوب شما دوستان ایران انجمنی، به تعداد بازدید کننده های سایت اضافه شده و تعداد بازدید ها و ارجاء ها از گوگل به سایت افزایش قابل توجهی نسبت به گذشته پیدا کرده .

2- فروشگاه ایران انجمن که چند ماه پیش به مناسبت تولد پدر انجمن معرفی و خریداری شد ، با فعالیت و زحمات خوب امین عزیز برای فراهم کردن محصولات با کیفیت قابل فروش و سایر پیش مقدمات راه اندازی ، به زودی و از تقریباً اوایل تابستان شروع به فعالیت رسمی در سطح حرفه ای خواهد کرد . (به امید خدا اخبار بیشتر در این رابطه در آینده طی یک تاپیک اختصاصی داده خواهد شد)

ممنون از شما و امین عزیز .

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
چرا بازدید قبلی رو که چند وقت پیش اعلام کردم ، اما برای ارائه ی آمار جدیدی که شکل گرفته باید چند روزی صبر کنیم تا امار میانگین استخراج بشه و کمی زمان لازم هست ، انشاالله کمی بعد با پیام یادم بندازید ، آمار رو میفرستم .
اگه میانگین به دست اومد،منم آمارو می خوام.

soufi

کاربر ويژه
گاهی دلم میخواد فراموش کنم بزرگ شدم... دلم میخواد بچگی کنم!
دلم میخواد یواشکی دست توی قندون ببرم... رو دیوار با ماژیک خط بکشم!
دلم میخواد از تاریکی بترسم...
دلم میخواد جیغ خوشحالی بکشم... آب بازی کنم!

001.jpg

دلم میخواد لباسامو کثیف کنم... از مامانم کتک بخورم!

منبع : یک دوست

الان هم مي توني به مامانت بگي كه كتكت بزنه

باور كن ميشه

alirezakarimi

New member
کاشکی میشد هر چی خاطره تلخ داری رو بریزی دور و با خاطرات شیرینت زندگی کنی
کاشکی من هنوزم همون علی کوچولوی توی خونه بودم
کاشکی میشد الانم بشینم روی سه چرخه و بازی کنم
میشد الاکلنگ بازی کنم
روی سرسره برم وای چه مزهای میداد:سوت::راز:

بالا