• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

ahmadfononi

معاونت انجمن
اینم شیرینی برای قهرمانی بارسلون

k008.jpg

rahnama

پدر ایران انجمن
باسلام برهمه عزیزان. الان در لابی هتل نشسته و منتظر برگشت از مسافرت هستم. دلم برایتان تنگ شده بود . با لب تاپم کانکت شدم و دیدم از اول مسافرت سایت من را آن لاین نشان داده .در صورتیکه قبل از مسافرت من دکمه خروج را زده بودم به هرحال خواستم به عزیزانی که پیغام داده و جواب نگرفته اند ضمن عرض پوزش علت را بنویسم.فردا خدمت می رسم. موفقتر باشید.:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات
یه خانومی گربه ای داشت که هووی شوهرش شده بود.
آقا برای اینکه از شر گربه راحت بشه، یه روز گربه رو میزنه زیر بغلش و ۴ تا خیابون اونطرف تر ولش می کنه!!! :نیش:
وقتی خونه میرسه میبینه گربه هه از اون زودتر اومده خونه!!!
این کار رو چند بار دیگه تکرار می کنه، اما نتیجه ای نمیگیره.
یک روز گربه رو برمیداره میذاره تو ماشین.
بعد از گشتن از چند تا بلوار و پل و رودخانه و. . . خلاصه گربه رو پرت میکنه بیرون.
یک ساعت بعد، زنگ میزنه خونه. خانومش گوشی رو برمیداره.
مرد میپرسه: ” اون گربه ی ... خونه س؟”
خانومه میگه آره. مرد میگه گوشی رو بده بهش ، من گم شدم!!!!

:غش2::غش2::غش2:​

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
مهلت صندلی داغ من تمام شد.:شاد: امیدوارم باعث رنجش عزیزی نشده باشم. :دعا:دوست داشتم از همه عزیزان اسمی ببرم از امید جان که خیلی دوستش دارم و مهدی :گل: (این دو عزیز را از نزدیک زیارت کرده ام)و.........امیدوارم هر عزیزی این متن را میخواند خود اسم خود را ذکر کند چون واقعا از ته دل من خواهد بود.:دوست: همه شما را دوست دارم و عاشقتان هستم. :گل: هزاران شاخه تقدیم به تک تک شما.(ادمین جان پول گلها را قسطی تقدیم میکنم.:نیش:)

baroon

متخصص بخش ادبیات
:شاد::شاد::شاد:

سلام به دوستای گلم:نیش:. امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید.
اینجا تو بطن سفر خداروشکر خیلی داره خوش میگذره :giggle: . امّا دوری از شما برام خیلی سخته. دلم براتون خیلی تنگ شده. مواظب خودتون باشید گلا. به امید دیدار.:گل:
راستی از دوستایی که تو پروفایلم پیغام گذاشتن خیلی ممنونم و عذخواهی میکنم که الآن فرصت پاسخگویی ندارم. :بای:

ahmadfononi

معاونت انجمن
من دارم میرم دیگه نمیتونم بیام تا فردا بخاطر اینکه فردا امتحان دارم باید برم درس بخونم خداحافظ همگی دوستان گلم

0mid

متخصص بخش ورزشی
منم کلا تا پایان امتحاناتم یعنی 13 تیر کمتر میام
البته اصلش هفته بعد و بعدش هستش که 3تا امتحان دارم

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم امروز lمتحان داشتم و فردا هم امتحان دارم.
پنج امتحانم مونده:نیش:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
عجب شانسی دارم من.
تا الان دو مورد بمن اعتراض شده که چرا مطالب ما را در انجمن ثبت میکنی؟
بعد متوجه می شوند که منبع را ذکر کرده ام.
عزیزان لطفا حتما در رابطه با مطالبی که در سایتها و یا وبلاگها در ایران انجمن ثبت میکنید , منبع را ذکر نمائید . موفقتر باشید

بالا