• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
تکرار امضای من :
مشکلاتت را به خدا بسپار و خود مشغول کار روزمره خود باش

rahnama

پدر ایران انجمن
اولین کلاهبرداری اینترنتی سال 90 نوروز امسال(1390) یک هکر حرفه اطلاعات بیش از 3000 نفر از مشتریان بانک های کشور را سرقت کردتا لقب نخستین کلاهبردار اینترنتی سال را ازآن خود کند.
به گزارش بانکی دات آی آر، این هکر با راه اندازی فروشگاه اینترنتی با نام cardsharje.com و شبیه سازی و جعل کردن آدرس سایت درگاه اینترنتی بانک پاسارگاد، اقدام به سرقت اطلاعات کارت های بانکی قربانیان نا آگاه نمود.
ماجرا از این قرار است که روز هفتم فروردین ماه 90 کارشناسان شرکت رایانمهر، در تحقیقات خود سایت فیشینگ cardsharje.com شناسایی نمودند." سایت فیشینگ به سایتی اطلاق می شود که با شبیه سازی و جعل وب سایت های دیگر اقدام به دزدیدن اطلاعات شخصی و بانکی قربانیان می نماید."
سایت cardsharje.com که خود را نماینده فروش شارژ ایرانسل معرفی مینمود باکاهش غیر معمول قیمت شارژ مشتریانش را وسوسه می کرد.
این سایت با تبلیغ در google قربانیان را به سایت خود جذب می نمود و برای پرداخت وجه خرید کاربران را به آدرس اینترنتی epayment.BankPasergad.com هدایت می کرد که در واقع این آدرس هم متعلق به هکر بود نه بانک پاسارگاد. "آدرس اصلی پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد epayment.BankPasargad.com می باشد."
قربانیان ناآگاه که با وارد نمودن اطلاعات کارت بانکی خود در آدرس جعلی، در انتهای کار با دریافت پیغام خطای بانکی، شارژی دریافت نمی کردند, حتی تصور هم نمی کردند که با این کار اطلاعات محرمانه خود را تقدیم هکر کرده اند.
با استفاده از این اطلاعات، هکر می تواند اقدام به خرید های اینترنتی دیگری نموده و حساب قربانیان را خالی کند.
پس از شناسایی این سایت و کشف شیوه سرقت اطلاعات توسط آن، شرکت رایانمهر موضوع را با بانک پاسارگاد، بخش جرایم رایانه ای آگاهی تهران بزرگ و پلیس دیجیتال (فتا) در میان گذاشت و در عرض مدت کوتاهی این وب سایت از مجاری قانونی بسته شد.
اما متآسفانه تا زمان بسته شدن وب سایت جعلی cardsharje.com اطلاعات بانکی نزدیک به 3000 کاربر توسط این هکر دزدیده شد. در حال حاضر، علیرغم تلاش های انجام شده، هکر مربوطه دستگیر نشده است.
افرادی که از این وب سایت خرید کرده اند برای در امان ماندن از خالی شدن حسابشان می توانند به دستگاه خودپرداز بانک خود مراجعه نموده و رمز دوم کارت خود را تغییر دهند.
منبع

rahnama

پدر ایران انجمن
منبع
اخطار, از این سایت ها خرید نکنید
سایت های cardsharje.com و http://www.iran3ll.com جعلی بوده وبه قصد اخاذی از مردم راه اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار بانکی دات آی آر کارشناسان فنی شرکت رایانمهر در تاریخ 6 فروردین سال جاری با سایتی روبرو شدند(cardsharje.com) که ظاهرا مشغول فروش کارت شارژ تلفن همراه بود اما پس از بررسی ها کارشناسی متوجه شدند این سایت توسط یک هکر حرفه ای و با هدف سرقت اطلاعات بانکی کاربران راه اندازی شده است.

این سایت با شبیه سازی سایت های معروف فروش کارت شارژ و با کمک تبلیغ درگوگل طعمه های خود را فریب می داد . سپس با وارد کردن مشتریان به صفحه ای که به شکل دروازه پرداخت بانک پاسارگاد طراحی شده بود اطلاعات بانکی فریب خوردگان را ثبت می کرد و با دادن پیغام خطا بدون پرداخت هیچ کالایی اطلاعات کاربرانش را سرقت می کرد.

شرکت رایانمهر موضوع را با بانک پاسارگاد، بخش جرایم اینترنتی آگاهی تهران بزرگ و پلیس دیجیتال (فتا) در میان گذاشت و در عرض مدت کوتاهی این وب سایت از مجاری قانونی بسته شد.
pasi0.jpg

با این وجود این هکر موفق شد ظرف مدت کوتاهی اطلاعات بیش از 3000 نفر را سرقت کند با فرض میانگین 3.000.000 تومان موجودی در هر کارت هک شده می توان انتظار داشت که حدود یک میلیارد تومان سرمایه صاحبان این کارت ها در معرض خطر قرار گرفته است.

تداوم سرقت های هکر حرفه ای

دوشنبه پنجم اردیبهشت ماه سایت دیگری با نام http://www.iran3ll.comراه اندازی شد که با ساختاری کاملا مشابه سایت قبلی به سرقت اطلاعات کاربران خود می پردازد.

این سایت باظاهری کاملا مشابه سایت های موجود فروش اینترنتی کارت شارژ کاربر را به صفحه ای که به نظر پرداخت الکترونیک پاسارگاد می باشد راهنمایی می کند .

اما این سایت هم دقیقا به روش سایت مشابه دیگر تنها به دادن پیغام خطا و سرقت اطلاعات مراجعه کنند گان می پردازد.
pasi11.jpg

تلاش ها برای دستگیری این سارق اینترنتی همچنان ادامه دارد.در صورتی که به هر طریق فریب این هکر را خورده اید و از سایت های cardsharje.com و http://www.iran3ll.com خرید نموده اید هر چه سریعتر با مراجعه به خودپرداز بانک شماره رمز عبور خود را تغییر دهید.

*هکر ها معمولا برای فریب طعمه های خود از آدرس هایی شبیه دروازه های پرداخت الکترونیک بانک ها استفاده می کنند از این رو هنگام هر خرید اینترنتی آدرس صحیح صفحه پرداخت الکترونیک بانک را بشناسید ودقت کنید اطلاعات بانکی خود را در صفحه پرداخت الکترونیک بانک وارد نمایید.

آدرس صحیح دروازه های پرداخت بانک ها از این قرار است:

آدرس پرداخت اینترنتی بانک سامان: sb24.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک پارسیان: pec24.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد: BankPasargad.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک ملت: bankmellat.ir
آدرس پرداخت اینترنتی بانک سینا: esinabank.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک ملی: bankmelli-iran.com
ask.jpg

rahnama

پدر ایران انجمن
هر روز چندین بار این سئوال مهدیس عزیزم را میخوانم و وقتی به جواب خودم می رسم:غش2::غش2::غش2: از خنده اشک در چشمم جمع می شودو میگم مهدیس جان وقتی این سئوال را خوانده چه حالی شده؟:شاد::شاد::شاد:مهدیس جان خیلی دوستت دارم دختر شاد و خوبم.

222-راستی یادم رفت؟من بعنوان مدیر توی شرکت شمامشغول شم ماهی چند میگیرم؟(خسیس نباشینا..رئیس خسیس دوس ندارم..به مناسبت روز معلم.روز مدیر.روز پرستار.روز دختر..روز دانشجو...و هر ولادتی باید پاداش بدین:شاد:):50:کار در شرکت من افتخاریه:شاد:

soufi

کاربر ويژه
سلام

دوستان دوستان من براي اولين بار در اين تاپيك مي خوام شركت كنم

از كجا؟ و چي بگم؟؟؟

خخخخخخخخخخخخخخخ

rahnama

پدر ایران انجمن
محمد جان :

گفتگوی آزاد در این تایپیک هرچه صحبت , انتقاد , پیشنها د و هرچه که دوست دارید بنویسید
برای اینکه در بین پستهای عزیزان اسپم ایجاد نشود مسائل خود را در این صفحه آزاد بنویسید.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
بعضي وقتا ميگن هر چه ميخواهد دل تنگت بگو.آره محمد جان هر چي ميخواي بگو اخه اسپم نميشه.:نیش::غش2::شاد:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
وايييييييي
يك نكته خوب اينه كه امروز سومين امتحانم را به طور صد در صد بيست پشت سر گذاشتم.:شاد:
و اما نكته بد اينه كه هنوز ده تا از امتحاناتم موندن.:دل شکسته:

rahnama

پدر ایران انجمن
نمره امین جان :ماشالله

3 ضربدر 20 مساوی 60
20 صربدر20مساوی 400
با درایتی که در شما میبینم اطمینان دارم چنین نمراتی را تا آخر امتحان خواهی گرفت.اگر چنین شد من بعنوان پدر ایران انجمن یک جلد کتاب نفیس با انتخاب خودت تهیه و ارسال خواهم کرد.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
شرمندم نكنيد آقا هوشنگ.
البته امسال سوم راهنمايي هستم و چون امسال حجم درسا بيشتره نسبت به سال هاي قبل،سخته مثل سال هاي قبل معدل كلم بيست بشه.
اما به هر حال تلاش خودمو مي كنم.:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
امین جان : نمره بیست ملاک نیست . نمره ای که رضایت خودت را جلب کند برای عزیزان انجمن ملاک خواهد بود.پس وقتی نمره قابل قبول برای خودت را اخذ کردی حتما اعلام و سریع جایزه انتخابی شما ارسال خواهد شد.
موفقیت شما آرزوی تک تک عزیزان انجمن است.:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ممنون آقا هوشنگ.:گل::گل::دوست:
حرف هاي شما انر‍ژي منو دو برابر ميكنه.:نیش:
به هر حال سعي خودمو مي كنم.:نه:

rahnama

پدر ایران انجمن
قابل توجه عزیزان انجمن. من از فردا به مدت سه روز عازم کیش هستم و با شرمندگی پس از برگشت مهلت صندلی داغ تمام می شود. عزیزانی که سئوالی دارند امروز مطرح فرمایند تا بعدا شرمنده نباشم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پیشنهاد:
سوالها تا زمانی که وقت هست پرسیده میشند ، صندلی شما در وقت تعیینی خودش بسته میشه انشاالله پاسخ های شما میمونه برای بعد از برگشتتون .

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام.
من اومدم و چهارمين امتحانم رو با موفقيت پشت سر گذراندم.:نیش:

بالا