• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام......

خوبین همه؟؟منو نمیبینین خوشحالین؟؟؟؟؟؟خوش میگذره؟؟؟:دل شکسته:

تا14 تیر امتحان دارررررررم........:دعا: دعا کنین واسم دوستان.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
راستی فردا امتحان دارم..........ظهر تا حالا هم به لطف محبتای داداشم حالم اصن خوب نیس:دل شکسته::گریه:
داررررررررررم می میرم رسما..........دعا کنین امتحانم خوب باشه:دعا:

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام به همگی
من فردا صبح امتحان دارم
اینم بدم یکی دیگه میمونه که سرم خلوت تر میشه کلا بیشتر میتونم بیام

مهدیس جان تو هم نگران نباش خوب میدی :چشمک:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
هواپیمایی با ۱۴۰ مسافر در حال پرواز بود. ناگهان صدایی از بلندگو گفت: من کاپیتان هستم، متاسفانه بال سمت راست هواپیما آتش گرفته و شما می تونید از پنجره ببینید، ولی نگران نباشید… و متاسفانه همین الان بال سمت چپ هم آتش گرفت. همه نگاه کردند دیدند بال سمت چپ هم داره می سوزه.
مدتی بعد خلبان دوباره گفت: سکان هواپیما هم آتش گرفته، شما نمی تونید ببینید ولی ما داریم تلاشمون رو می کنیم. اگر شما به زیر پاتون نگاه کنید حفره هایی رو می بینید…
همه نگاه کردند دیدند کف هواپیما سوراخ سوراخ شده.
خلبان ادامه داد: و از داخل این حفره ها قایق نجاتی رو داخل اقیانوس می تونید ببینید. من از داخل این قایق دارم با شما صحبت می کنم!

:غش: :غش:

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهادی دارم:
لطفا در تایپیکهای تبریک و تسلیت تمام پستهائی را که مطالعه میکنیددکمه سپاس را بزنید. تا آن عزیز با دیدن آنها متوجه دوست داشتن ما بشود.ممنون.

baroon

متخصص بخش ادبیات
پیشنهادی دارم:
لطفا در تایپیکهای تبریک و تسلیت تمام پستهائی را که مطالعه میکنیددکمه سپاس را بزنید. تا آن عزیز با دیدن آنها متوجه دوست داشتن ما بشود.ممنون.

:احترام:
شدیداً موافقم و خواهش دارم :گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
حالا ما به هر جا می رسیم تشکر می زنیم.
تاپیک تسلیت و تبریک هم روش
یادمه اوایل که اومده بودم،به هر راهی می خواستم تشکر کرده هامو ببرم بالا:نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
پیشنهادی دارم:

منم کاملا موافقم :بله:

rahnama

پدر ایران انجمن
حالا ما به هر جا می رسیم تشکر می زنیم.
تاپیک تسلیت و تبریک هم روش
یادمه اوایل که اومده بودم،به هر راهی می خواستم تشکر کرده هامو ببرم بالا:نیش:

حتما الان به هر راهی میزنی میخواهی تشکر کرده ها را بیاری پائین.:نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
>>لطفاً سوالات خود را تنها در انجمن مطرح کنید، به سوال هایی غیر از مسائل مربوط به این انجمن که از طریق پیام خصوصی یا ایمیل و یا مسنجر ارسال می شود پاسخ داده نخواهند شد.<<

دوستان مطلبی رو مناسب دونستم برای گفتن، که این تاپیک رو انتخاب کردم برای اون .
مطلبی که در امضاء خودم هم نوشتم و از همه دوستان خواهش میکنم سوالات و مشکلاتشون رو به صورت پیام خصوصی یا در یاهو مسنجر و ... برای بنده مطرح نکنند .
وظیفه ی پاسخ گویی برای ماست و من به شخصه لذت میبرم از کمک و راهنمایی کردن دوستان در حدی که دانش و اطلاعات محدودم اجازه بده و یاری کنه .
اما قبول کنید که پاسخ دادن روزانه به بیش از ده مشکل به صورت پیام خصوصی یا سایر موارد که اکثر اونها هم سوالات مشابه به هم هستند در کنار سایر مشغله هایی که من روزانه دارم بسیار کار سختی هست و گاهاً با عدم پاسخم شرمنده ی دوستان میشم .
این تالار ها و بخش های موجودش ایجاد شدند برای اینکه همه بتونیم نظرات و سوالات خودمون رو در اونها مطرح کنیم و مطلعین پاسخ هارو بدند. و با یاری هم، همگی مشکلات همدیگر رو حل کنیم .

این امر باعث میشه تا احیاناً افراد دیگری هم که در موردی سوال دارند در آینده با مراجعه به سوالات و پاسخ های مطرح شده در تالارها بتونند به راحتی پاسخ مشکل مشابه خودشون رو پیدا کنند .

چت باکس و یا پیام خصوصی و ... دارای قابلیتی نیستند تا در دسترس عمومی قرار بگیرند و مطالب طرح شده در اونها توان پایداری کمتر از 1 ساعت رو دارند.

پس از همه ی دوستان یک بار دیگه خواهش میکنم
غیر از مسائل مربوط به این انجمن مشکلات تخصصی دیگرشون رو به صورت پیام خصوصی و یا در چت باکس و مسنجر و ... مطرح نکنند، و در تالارها مطرح کنند، نهایتاً میتونند لینک سوال مربوطه رو برای بنده ارسال کنند، و مطمئن باشند که حتماً در حد توان، پاسخ سوالات داده خواهد شد .

rahnama

پدر ایران انجمن
jahanagahi
هوشنگ قربانیان
star.gif
star.gif
star.gif

star.gif
اعتبار: 1
میزان اخطار: 0% سپاس کرده: 255
163 بار سپاس شده در 118 ارسال

چرا ایران انجمن؟ با 61 سال سن چرا لینک ایران انجمن را برای امضای خود قرارداده ام؟
این سایت به هیچ عنوان تجاری نیست و سایت سالمی است برای خانواده ها با مطالب علمی , آموزشی و تفریحی.

ارتباط با من
برای عزیزان این انجمن
09198493442
---------------------
و جواب یکی از عزیزان:
arash67

منم از این سایت بازدید کردم -- واقعا محیط دوستانه ای رو داره و علاوه بر اون می شه مطالب خوبی هم جهت استفاده پیدا کرد چیزی که کمتر تو اینترنت پیدا میشه--

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
یه اعتراف کنم؟؟؟؟؟؟ نوشته ی جناب آدمینو با دقت نگاه کردم و خوندم....همش دنبال غلط املایی بودم.....:غش2: اما دریغ از یه غلط..:سوت:..
مث اینکه معتاد شدم هر بار میام انجمن باید چند تا غلط ببینما:غش2::غش2:

بالا