• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
چرا اين جوري شده ؟چرا اينقدر كند شده؟
چه خبره اينجا ؟
چه اتفاقي افتاده ؟

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام دوستان.....

من شاید فقط فردا بیام...اگه بتونم و حالم خوب باشه...یکی از عزیزامو از دست دادم چند روز پیش...برادر زادم..

اومدم بگم با این شرایط یه مدت اصن نمیتونم بیام...حداقل تا بعد ماه رمضون...دعا کنین حالم بهتر شه ، از این شوک بیام بیرون و باور کنم..دعا کنین خدا به پدر و مادرش صبر بده!!!!!خیلی حالشون بده...مرسی...دلم واسه همتون تنگ شده و میشه...!!!اگه فردا بتونم میام واسه خداحافظی...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در ساعاتی تعداد اسپایدر های انجمن به 11 جستجوگر هم میرسه . افزایش تعداد اسپایدر ها به خاطر بهبود وضعیت سئو و لینک های سایت به جهت تغییر ورژن هست ، که اعتبار انجمن رو در سطح اینترنت بالاتر برده و جستجوگرها ارزش بیشتری برای مطالب داخل منتشره ی اون قائل میشند .

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
البته فکر کنم این ورژن جدید از نظر سئو خیلی بهتره.ولی به داد ادیتور برسید.الان من نمی تونم برم خط بعد و بخوام چند کلمه قبلیم رو پاک کنم نمی تونم تنها اونو پاک کنم.باید کلمات بعد اون رو هم پاک کنم.اگه ادیتور رو عوض کنید یا ویرایش کنید ممنون می شیم.:بغل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
برای ارسال بهتر اون A/A رو بزنید

اما وقتی که اون رو بزنید نمیشه عکس ارسال کرد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امین جان در ورژن جدید(ورژن فعلی ایران انجمن) نسبت به ورژن قبلی اون ادیتور اصلاح شده و بسیاری از مشکلاتش رفع شده .
اما هنوز مواردی هستند که رفع نشده اند و همه منتظر رفع اون در ورژن بعدی هستند .
مشکلاتی که گفتید موجود هست ولی بروز آن به دلیل سرعت پایین و یا لود کامل نشدن صفحه است .
در چنین مواقعی اگر از ریفرش دوباره صفحه استفاده کنید و یا از حالت تنظیمات اضافی استفاده کنید مشکلتون حل خواهد شد .
مطمئنن در صورت امکان در آینده ادیتور رو بهینه تر هم خواهیم کرد .

alik

متخصص بخش
ســـــــــــــــــــــــلامـــــــــــــ به همه ی ایران انجمنیــــــــ های گل خوبید همــــــــــــــــــگی ؟؟؟؟؟؟ دلم خیلی براتون تنگ شده بوووووود از این که نمیتونم زیاد توی سایت فعالیت داشته باشم خیلی ناراحتم! راستی یک ساله شدن سایت رو تبریکـــــــــ میگم ظاهر سایت هم فوق العاده هست.

rahnama

پدر ایران انجمن
ظاهر سایت فوق العاده زیبا شده . ممنون.
میخواستم مطلب بفزستم متاسفانه موفق نشدم.

ahmadfononi

معاونت انجمن
چرا وقتی که میخوام چیزی بفرستم این میاد که توی عکس گذاشتم

بالا