• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام

چند تن از دوستان در مورد افزایش تعداد ناظمین انجمن و همچنین بعضی تغییر و تحولات انجمن از من پرسیدند، چون دیدم تعداد زیاد هست مطمئن شدم که این تغییرات میتونه سوال برای اکثر دوستان باشه ، تصمیم گرفتم اینجا هم اشاره کنم .

همونطوری که عرض کرده بودم قصد داریم تغییر و تحولاتی در ساختار انجمن برای حرفه ای شدن انجام بدیم .
به زودی گروه ناظمین انجمن برای اداره انجمن شکل خواهد گرفت تا نقش بنده هم در مسائل مدیریتی داخل انجمن کمتر بشه و بتونم به کارهای عادی و روزمره خودم در داخل انجمن برسم .
به طبع شاهد میدیریت های جدیدی هم خواهیم بود، که به مرور انجام خواهند گرفت .
متاسفانه در این بین باید مدیریت های راکدی رو هم غیر فعال و لغو کنیم .

امیدوارم با کمک خدا و دوستان بتونیم به هدفی که در ذهنمون داریم و چندین ماه هست که روش کار کردیم برسیم .

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
مرسی از توضیحتون.....

آخ جون کارم در اومد...من رفتم تاپیک املا.....:غش2:

0mid

متخصص بخش ورزشی
امید ناظم میشود :نیش: :نیش: :50: :50: :50:

فیلم جدید سینمای هالیوود :نیش:

راستی امتحانام تموم شد :شاد: :شاد: :شاد:

0mid

متخصص بخش ورزشی
مبارکه .
کی به سلامتی؟
بابا امید دست ما رو هم بگیر:غش2:

ممنون امین جان
خبرشو تو اینترنت پخش میکنن میبینی خودت :نیش:
باشه باشه من از همتون حمایت میکنم
تا دلتون میخواد اسپم بدین :نیش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
بابا ایول امید

:نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش::نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام دوستان...خوبین؟؟خوبن؟؟ااااا.خوب نیستن؟:دعا:؟؟وای خب ایشالاخوب میشن:غش2:

امروز امتحانام تموم شد.......دیشب هم نخوابیدم..فقط 5 و نیم تا 6 و نیم چرت زدم:دل شکسته:

دعا کنین قبول شم همه رو..معدلم خوب شه...:آه:

حالا بچه ها شما که دارین دعا میکنین دعا کنین معدلم 18 به بالا شه:غش2::خواب و رویا و چیز محال::نیش:

baroon

متخصص بخش ادبیات
یه استاد بود هر وقت میومد سر کلاس به دخترا تیکه مینداخت.
یه بار دخترا تصمیم میگیرن با اولین تیکه ای که انداخت از کلاس برن بیرون. :نیش:
قضیه به گوش استاد میرسه !
جلسه بعد یکم دیر میاد سر کلاس میگه از انقلاب داشتم میومدم دیدم یه صف طولانی از دخترا تشکیل شده . رفتم جلو پرسیدم ، گفتن با کارت دانشجویی شوهر میدن!
دخترا پا شدن برن بیرون ، استاد گفت کجا میرید؟ وقتش تموم شد تا ساعت 10 بود :غش2:

rahnama

پدر ایران انجمن
سردرد شدیدی گرفتم. سرم گیج رفت. چشمانم سیاه شد.یاد زمانی افتادم که بچه ها کم کم دارند ازت جدا میشوند و هر کسی پی کار خودش. البته این قانون طبیعت است.و من عادت کرده ام. همیشه با لبخند میگویم شاد باشید. خوشبخت باشید.من هم روزی از خانواده جدا شده ام. در این سن خیلی از جدائیها را تجربه کرده ام. همسرم میگفت مگر میشود انتظار داشته باشی که همه عزیزانت دور و برت جمع باشند.میگفت : پیرمرد دست از این غصه خوردن بردار.
و من میگفتم : پیرمرد پدر 95 ساله ات (خدا رحمتش کند) است. و هر دو لبخند می زدیم. وقتی کسی لبخند ما را می دید , بی اختیار اشک از چشمش جاری میشدو.....

نیکا

متخصص بخش معماری
دلم گرفت آقای رهنما ، آخه شما همیشه پرانرژی حرف می زنید ، ما هم انرژی میگیریم
انشاالله که حالتون همیشه خوب باشه و لبتون خندون .....

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
خب جدایی هم بخشی از زندگیه....:دعا:

آدم از کسایی که دوسشون داره بالاخره باید جدا شه یه وقتایی..

آقای راهنما مامان منم از این فکرا میکنه که ما بریم تنها میشن و...:ناراحت::گریه:اینقد گریه میکنه...البته بابام هم فکر میکنه ها...فکر اینکه من نیستم دیگه بهش گیر بدم:غش2:اینقد ذوق میکنه....:غش2:

.ولی وقت جدایی فکر اینو بکنین که بعد چند وقت اون فرد رو ببینین چقدددد خوشحال میشین......اصن قابل وصف نیست...:شاد:

حالا بیخیالش شین دیگه....انرژی مثبت بدین به خودتووون......نباید حال رو خراب کنیم بخاطر غصه های آینده..:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
زندگی شوق رسیدن به همان فردایی ست

که نخواهد آمد

تو نه در دیروز و نه در فردایی

ظرف امروز پر از بودن توست

زندگی را دریاب...:شاد::شاد::شاد:

baroon

متخصص بخش ادبیات
37.jpg

38.jpg

بیاید تا فرصت هست قدر همو بدونیم ... :گل:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
ووووووای الهی.......یعنی اون دوستشون .....:گریه:

خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم...مرسی بارون...منکه مردم اینقد که به همه اینو گفتم...ولی تو گوششون نمیره:دل شکسته:

بیایید بچه ها.......بیایید:نیش::غش2:

baroon

متخصص بخش ادبیات
خواهش میکنم مهدیس گلم .
امیدوارم تو هر شرایطی بتونیم این چیزا رو به یاد بیاریم :بله:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
هر کسی پی کار خودش؟؟؟؟؟آقای راهنما نگین تورو خدا....:دل شکسته: انجمن میخواد فروش بره..که خب خداییش من به آدمین حق میدم چون خییییییییلی کار سختیه...:ناراحت:و باید شرایط ایشونو هم درک کنیم..:آه:

ولی مگه قراره همه برن؟؟؟؟:گریه:

در ضمن جناب آدمین هم اگه قراره مدیر کل نباشن بعنوان کاربر که میان دیگه...اصن اگه قراره بچه ها برن و همه چی تموم شه بگین من همین الان برم...چون من نمیتونم ببینم همه یکی یکی برن و کلا من تو این موارد....:گریه:

کسی از اینجا تکون نمیخوره...همین که گفتم:نیش:...جناب آدمین هم اگه میخوان دیگه نیاین نمیذاریم اینجارو بفروشن..مشتری اومد خودم میپرونمش:شاد::غش2:

ahmadfononi

معاونت انجمن

0mid

متخصص بخش ورزشی
آقا هوشنگ عزیز
شما هیچوقت ناراحت نباشین
تا وقتی شما باشین من خودم هستم باهاتون
منم که باشم بقیه بچه ها هم هست دیگه :نیش:

پس خواهشا ناراحت نباشین که همه بچه ها ناراحت میشن
مهم باهم بودن هستش که ما باهم میمونیم :بله:

بالا