• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درود
خوش آمدید...
میتونید در این تاپیک بیشتر با اعضای انجمن آشنا بشید، و در صورت تمایل خودتون رو هم برای آشنایی بیشتر دوستانتون معرفی کنی:
http://www.iranjoman.com/thread-570-7.html

موفق باشید

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام به همگی
ورود دو دوست جدیدمون رو به انجمن خوش آمد میگم :بله:

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا آرش و مرجان خانم خبر تصادف و فوت آقای علیرضا کریمی را دادند.واین پیغام امروز آقا علیرضای کریمی به من :
من نوشته بودم خداکند خبر (تصادف منظوزم بود )واقعیت نداشته باشد.
این جواب امروز ایشان:
alirezakarimi - امروز 03:55 AM - permalink
سلام چه چیز واقعیت نداشته باشه

البته خدا را شکر که ایشان زنده اند ولی ......

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آقا آرش و مرجان خانم خبر تصادف و فوت آقای علیرضا کریمی را دادند.واین پیغام امروز آقا علیرضای کریمی به من :
من نوشته بودم خداکند خبر (تصادف منظوزم بود )واقعیت نداشته باشد.
این جواب امروز ایشان:
alirezakarimi - امروز 03:55 AM - permalink
سلام چه چیز واقعیت نداشته باشه

البته خدا را شکر که ایشان زنده اند ولی ......

http://www.iranjoman.com/thread-1411-3.html

rahnama

پدر ایران انجمن
دوست عزیز من با نام کاربری :
ndm1368
user-online.png

در سایت عضو شده. احساس غریبی میکند.در پروفایل ایشان منتظر حضور گرم شما هستیم.:گل:

یادم رفت , دیروز نوید جان افطاری آش برای ما آورد. هنوز ظرف آش در منزل ما است
.:نیش:ایشان قزوین هستند و دیروز با هم کلی قزوین را گشتیم.:شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
نوید زنگ زده که چون برای عزیزان انجمن آش نبرده ام بیشتر از دو عزیز کسی به پروفامیلم نیامد؟:غش2:

baroon

متخصص بخش ادبیات
خبر! خبر!
چت باکس من کار نمیکنه! :تعجب: سرعت کمه
اینجا از همگی خداحافظی میکنم :بای:
خدا نگهدارتون :گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام خدمت دوستان عزیزم

اومدم اینجا که بگم خونه رو عوض کردیم اما یه مشکل هست اونم اینه که شماره تلفن ما از طریق فیبرنوریه بعدفقط پارس آنلاین این رو داره رفتم پارس آنلاین گفته که پرت های اون منطقه پرن حالا هی باید برم ببینم تا کی درست میشن که من هم بگیرم ، اینم بگم که خیلی دلم براتون تنگ شده

وقتیکه درستش کردم 100000000000000000000000 % میام

الانم کافی نتم وقتمم محدوده اما یکم هستم :بغل:

فعلا خداحافظ

baroon

متخصص بخش ادبیات
1
2
3
...
1997
1998
1999
هشت ماه گذشت ...
و اینک :انتظار:

2000

:شاد::شاد::شاد:
بلههههههه:بدجنس: . این دو هزارمین پستمه ...
ازینکه 2000 تا باهاتون بودم از صمیم قلب خوشحالم. امیدوارم مفید بوده باشم و به قول مریم عزیز باشیده بمونم.
به امید دوستی های پابرجا با گلایی چون شمااااا :شاد:
:گل:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام...........اومدم بگم که اومدم...منو یادتونه دیگه:ناراحت:؟؟؟!!!!!

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام دوست عزیز...خوش اومدین به جمع ما..... آقا رضا نوشته دیگه گفتگوی آزاد...اسمش روشه...:نیش: یعنی آزاددددددددددددددددددددددددددددددد....

بارون واقعا جام خالی بود؟؟؟؟؟!!!!!!!وای که چقد دلممممممممم تنگیده بود واستون...:دوست:چند روز دیگه میام...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درود

مدیریت مهسا خانوم عزیز به جهت فعالیت تخصصی و ارسال مطالب تخصصی که نوشته و حاصل زحمات خودشون هست در انجمن به مدیر ارشد بخش زبان انگلیسی ارتقاء داده شد.
امیدوارم ابزار و امکانات بیشتر مدیریت جدید امکان فعالیت و مدیریت بهتر و راحت تر رو در جهت موفقیت بیشتر ایشون در انجمن براشون فراهم کنه.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یک خبر ...

بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 505 نفر در تاریخ دیروز و در ساعت 11:41 PM بوده است .

دوستان خوشبختانه در این روزها انجمن داره پربازدیدترین روزهای خودش رو در طول فعالیتش از آغاز تا به الان میگذرونه و این بازدید ها روز به روز در حال افزایش بیشتر و شکستن رکورد جدیدتر هم هست که نتیجه ی اون افزوده شدن دوستان جدید به خانواده ی ایران انجمن در طی زمان خواهد بود.

جا داره از فعالیت خوب همگی دوستان در انجمن طی ماها و روزها و همچنین رفتار مناسب و پسنده دوستان با کاربران جدید که در انجمن خودشون انجام میدند تشکر کنم.

موفق باشید

alik

متخصص بخش
سلامــــ ـ ـ ـ ـ ـ دوستانـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ

من اومدمممممممممممممممم

جاتون خالی رفته بودم مسافرت

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام به همگی دوستان :شاد:

1
2
3
...
1997
1998
1999
هشت ماه گذشت ...
و اینک :انتظار:

2000

:شاد::شاد::شاد:
بلههههههه:بدجنس: . این دو هزارمین پستمه ...
ازینکه 2000 تا باهاتون بودم از صمیم قلب خوشحالم. امیدوارم مفید بوده باشم و به قول مریم عزیز باشیده بمونم.
به امید دوستی های پابرجا با گلایی چون شمااااا :شاد:
:گل:

سلام باران جان بهت تبریک میگم :گل:

سلام...........اومدم بگم که اومدم...منو یادتونه دیگه:ناراحت:؟؟؟!!!!!

سلام مهدیس خانم
خوش اومدی
معلومه که یادمونه :بله:

berivan

کاربر ويژه
سلام خواهشامنم فراموش نکنیدخیلی خوشحالم که تاالان باهاتون بودم امیدوارم همگی تون سالم وسرحال باشیدتاهممون بتونیم ازاطلاعات واموخته های هم استفاده کنیم

بالا