• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام دوستان
شرمنده من این 1 هفته سرم واقعا شلوغ بود فرصت نبود زیاد بیام انجمن
امروزم مهمون داریم زیاااااااااد :نیش:
ایشالله از فردا یا دیگه از شنبه در خدمتتون هستم :بله:
فعلا بای بای

baroon

متخصص بخش ادبیات
خوش می آیی پسررررررر :ایول:
سایان جان خوشحالیم که اومدی.:گل: مقدمت مبارک ...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فکر کنم بر خلاف تصورات، فصل تابستون شلوغ ترین فصل سال برای ما ایرانی ها باشه!
امتحانات بتده هم امروز به پایان رسید ! بزنید دست قشنگه رو... :شاد:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
اینارو توی پروفایل بارون عزیز گذاشتم که زیاد بود ارور داد آوردم اینجا تشکر کنم از دوست جونم که اینقد مهربونه..:گل::گل::گل:

بارووووووووووون........خودت گفتی این شعرو؟

آسمان شهر دلم پر ز ابر باران زاست
کامت امروز آغشته به طعم تلخ عزاست
دیشب به یاد غمت عجیب دلم گرفت
تمام خاطره ی من از تو نشاط و خنده و غوغاست
یا رب ز دل داغدیده مهدیس فرو نشان آتش غم را
که هر چه بود و هست فانی و وجود تو ماناست

مهدیس جان به یادتیم :گل:

بارون گلم..نمیدونی چقد دارم گریه میکنم الان که اینو دیدم.. هم بخاطر اینکه کسی به یادم بوده...و هم بخاطر همون دل داغدیده مهدیس که نوشتی کنترلمو از دست دادم...یاد این یه ماه افتادم..یه ماه تنها..جایی بودم که نباید گریه میکردم..تازه باید خودمو پرانرژی نشون میدادم که پدر و مادرش یاد این اتفاق نیفتن..!!!واقعا شوک بدی بود واسه هممون.. داغش تا ابد تو دل هممون می مونه..خاطره ی اون نگاه های معصومش..بازم مرسی بارون گلم..ایشالا واسه هیشکی پیش نیاد...!!!

baroon

متخصص بخش ادبیات
مرسی مهدیس گلم. ولی گریه نکن . اینا برای اینه که بدونی به یادتیم و احساس تنهایی نکنی.
منم خودمو جای تو میذاشتم ابری میشدم .چون خاله ی یه کوچولوی انقدیم و حتی تصورشم دردناکه.
شعرم که نه ولی گاهی یه شبه شعری میگم که اصلا هم قوی نیست ولی خب یه جور بیانه:نیش2:. قابلی نداره ولی دیگه گریه نکن:دوست: :گل:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلامممم به تک تک گلای انجممممممن...و به خودم که گل سرسبدشونم..:شاد: :غش2:

نگار(کیمیا) پیداش نیس؟؟؟:فکر:کجاست؟؟
و میخواستم بگم دلم واسه تاپیک صندلی داغ تنگییییییییده...دوس دارم یه نفرو آتیش بزنم...دود بشه بره هوا..:نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام...روزتون بخیررررررر...اومدم یه چیزو بگم...دیروز یادم رفت بگم!!!!!!!!

دیروز رفتم سایت اهدا و فرمشو پر کردم..4-5 ماه دیگه کارت اهدا میاد خونمون..:نیش: بعد به مامانم گفتم مامانم دعوام کرد و گفت.......:نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام به همگی دوستان
خوبین؟ خوشین؟؟ سلامتین؟؟؟

مهدیس کارت اهدای چی بود؟؟
بدبخت اون کسی که اهداییه تو بهش میرسه :نیش: :غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
تبریک یاسی جون. :شاد::شاد:.منو هم تو بال بال زدنت شریک بدون :غش2:

تو تاپیکای سرگرمی زیاد شرکت کن ...

یه قول هم باید بدی که زیاد پشت سیستم نشینی..باشه دخترم؟؟؟!!!واست ضرر داره..:نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام آقا امید..خوش اومدین...

همه خوبن فک کنم.. شما خوبین؟؟

من امروز تو ماشین یه بلایی سرم اومد.تقریبا تصادف..از این طرف پرت شدم اونطرف سرم محکم خورد به شیشه پنجره..الانم ورم داره و....نزدیکای گیجگاه..:ناراحت: ناخنم هم نمیدونم به کجا خورد برعکس شد..:نیش:وسط گریه یهو خندیدم....

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
راستی یادم رفت..کارت اهدای عضو گرررررررررررفتم...البته فرمشو پر کردم کارتش میاد بعدا..

کسی که اعضای منو میگیره از خداشم هست و کلی واسم دعا میکنه...مخصوصا کسی که قلبمو میگیره..یه قلب پر از احساس...:نیش::نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
راستی یادم رفت..کارت اهدای عضو گرررررررررررفتم...البته فرمشو پر کردم کارتش میاد بعدا..

کسی که اعضای منو میگیره از خداشم هست و کلی واسم دعا میکنه...مخصوصا کسی که قلبمو میگیره..یه قلب پر از احساس...:نیش::نیش:

امیدوارم 150سال عمر با عزت داشته باشی.:گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام آقا امید..خوش اومدین...

همه خوبن فک کنم.. شما خوبین؟؟

من امروز تو ماشین یه بلایی سرم اومد.تقریبا تصادف..از این طرف پرت شدم اونطرف سرم محکم خورد به شیشه پنجره..الانم ورم داره و....نزدیکای گیجگاه..:ناراحت: ناخنم هم نمیدونم به کجا خورد برعکس شد..:نیش:وسط گریه یهو خندیدم....

منم خوبم ممنون :چشمک:
ای بابا هنوز کارت و نگرفتی این بلاها داره سرت میاد چه برسه دیگه اون کارتو بگیری :سوت: :نیش:

بله بله اون قلب پر از احساس
اونم احساس تنفر ، انتقام و خشونت :نیش:

بالا