• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ادیتور ورژن جدید حالت سیو اوتوماتیک داره که در مواقعی که به نا به هر دلیلی متن نوشته شده شما ارسال نشد و محو شد میتونید از قسمت بازگرداندن متن تمام نوشته هاتون رو بازگشت بدید داخل ادیتور، پیامی که داده میشه بابت این امکان هست .

ahmadfononi

معاونت انجمن
اگه وسط چین راست چین و چپ چین رو به ادیتور پاسخ سریع اضاف کنید خیلی خوب میشه

این بازگرداندن کجاست ؟

rahnama

پدر ایران انجمن
نمیدانم چرا. مطلبی را میخواستم بفرستم و چند ین بار هم سعی کردم ارسال نشد. دوباره امتحان میکنم اگر موفق نشدم عرض خواهم کرد. ممنون.

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام به همگی دوستان
خوبین خوشین سلامتین؟

ســـــــــــــــــــــــلامـــــــــــــ به همه ی ایران انجمنیــــــــ های گل خوبید همــــــــــــــــــگی ؟؟؟؟؟؟ دلم خیلی براتون تنگ شده بوووووود از این که نمیتونم زیاد توی سایت فعالیت داشته باشم خیلی ناراحتم! راستی یک ساله شدن سایت رو تبریکـــــــــ میگم ظاهر سایت هم فوق العاده هست.
سلام علی جان
کجایی خبری ازت نیست
بیا یکم حالتو بگیرم بخندیم :50:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یک مورد رو توجه داشته باشید که ادیتور هنوز تنظیم نشده و همه ی تنظیمات اون به صورت تنظیمات پیشفرض هستند و مطمئنن در آینده ی نزدیک شرایط مناسب تری رو خواهد داشت .

امکان گفته شده در مواقعی که این حالت برای شما رخ بده به شکل زیر براتون به صورت اوتوماتیک نمایان خواهد شد :

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
گویا مشکل ارسال مطلب برای دوستان وجود داره ، این مشکل میتونه از دو جهت باشه :
1- افت سرعت سرور به جهت بار اضافی که ازش کشیده میشه. به عنوان مثال در حال حاضر سرور در حال ارسال ایمیل به همه ی کاربران ایران انجمن جهت مناسبت سالگرد تاسیس ایران انجمن هست که این باعث افت سرعت میتونه باشه. که بعد از پایان ارسال ایمیل ها مطمئنن سرعت بهتر از این خواهد شد .

2- حجیم شدن و بیش از اندازه ی دیتابیس و طبقه بندی نبودن اطلاعات اون . که این امر هم میتونه به جهت آپگرید انجمن به ورژن جدید اتفاق افتاده باشه که به زودی با استفاده از ابزار خود انجمن دیتابیس رو بهینه خواهیم کرد .

در دقایق و یا ساعاتی که دوستان مشکل افت سرعت چنین رو دارند میتونند مطلبشون رو به دو یا چند قسمت مساوی تقسیم کنند و در چند بخش(پست) جدا از هم درون یک تاپیک واحد ارسال کنند .

0mid

متخصص بخش ورزشی
بخاطر تقاضاهای زیادی که بهم شده تصمیم گرفتم دوباره آواتار مخصوص خودم رو بذارم :نیش:
آواتار جدیده رو هم گذاشتم جای عکس شخصی که اونجا باشه :50:

rahnama

پدر ایران انجمن
امید جان علتش این است که من شما را زیارت کرده ام .این خنده شیرین دقیقا همان خنده های شیرین خودت است.امیدوارم همیشه شاد تر باشی.

rahnama

پدر ایران انجمن

اطلاعیه مهم. لطفا همه عزیزان مطالعه فرمائید

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
بنام خدا
با سلام به همه عزیزان عضو انجمن و افراد زیر مجموعه شما. امشب تماسی داشتیم با ادمین عزیز سایت و مشکلات خودم و شما را مطرح کردم (با پیام خصوصی) و قرار شد من فعلا بعنوان رابط بین شما و ایشان باشم. سئوالاتی را که مطرح می فرمائید تا جائیکه ایشان بمن اطلاع دادند جوابگو خواهم شد و اگر نتوانستم جواب داشته باشم پس از سئوال از ایشان با کمال میل جوابگو خواهم شد.
چرا قبول کردم:
1- بعلت سنی که دارم و علاقه دارم کمکی باشم برای جوانان در رابطه با کسب درآمد.(می توانید به این سایت ها مراجعه کنید تا متوجه شوید من نیت خیر دارم و بس.)
http://forum.unc-co.ir
انجمن میلیاردرهای آینده
jahanagahi هستم.
ایران انجمن
http://www.iranjoman.com/
rahnama هستم.
2- در هیچ موردی با مسئولین سایت شراکت کاری و مالی ندارم و در سود و زیان آنان دخالتی نداشته و نخواهم داشت .
3- چون ایشان سرگرم حل مسائل و مشکلات سایت است ( باور کردن این حرکت واقعا سخت و قابل پیش بینی نبود) فکر کردم بتوانم نظرات شما را در زمانیکه نیستند (بعلت کارهای مربوط به طرح)و نیاز به جواب فوری است پس از تماس با ایشان به سمع و نظر شما برسانم.
چنانچه عزیزان با زدن دکمه سپاس (خواهش میکنم متنی فعلا اضافه نکنید)اعلام پشتیبانی فرمائید تا با دلگرمی بیشتر بتوانم جواب سئوالات شما را دقیق اعلام کنم.(ضمن اینکه من فقط بعنوان رابط هستم و هیچگونه مسئولیت و شراکتی در این کار ندارم.)

منتظر حمایت شما هستم . (لطفا در این بخش فقط با دکمه سپاس) . بعد از داشتن تائید شما جواب سئوالات را خواهم داد. موفق هستید , موفقتر باشید.
بعلت مشغله کاری زمانیکه آن لاین نبودم , بعد از آن لاین شدن جواب همه عزیزان را خواهم داد.
ضمنا با پیامهای خصوصی هم میتوانید با من در ارتباط باشید.
سئوالات اعضا و انتقال به ادمین سایت
user_online.gif

The Following 18 Users Say Thank You to rahnama For This Useful Post: ansoft (دیروز), ashkan_72kiany (07-31-2011), Bakhtafarid (07-31-2011), black0101 (امروز), HiRA68 (07-31-2011), infoh123 (دیروز), irani (امروز), javadiph (دیروز), Mahdi (07-31-2011), mohamad67 (امروز), mohammaddms (07-31-2011), mortezamosimar (دیروز), NADIM (دیروز), saha1212 (دیروز), slovely2012 (دیروز), Soroush.s (امروز), TaRi1K (دیروز), شاهین (دیروز)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ترا خدا ببینید چطوری برای خودم کار پیدا میکنم.

rahnama

پدر ایران انجمن
202 سایت و وبلاگ پس از بررسی کامل در دایرکتوری ایران انجمن ثبت شد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خواهش میکنم احمد جان، قابل شمارو نداره میتونم دو دستی تقدیم کنم! :شاد:

دوستان ادیتور انجمن برای نوشتن پست ها و مطالب اصلاح شد، و دوستانی که مشکل داتند با ادیتور و نمیتونستند به راحتی درش تایپ کنند از این به بعد میتونند با سرعت و با راحتی بیشتری مطالب ارسال کنند.

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلااااااااااممممممم به دوستای خودمممممم.:شاد:
عیدتون مبارک. طاعاتتون مقبول :گل:

این مدتی که نبودم خیلی سخت گذشت:ناراحت:.نهههه ، خیلی برای یه روزش بود:گریه::گریه::گریه:
اما اینکه احیانا یه عده ای بی خبر بودن از رفتنم خیلی شرمنده م کرد! به تنی چند از گلا :نیش: سفارش کرده بودم که وقتی انجمن باز شد پست بزنن و بگن که برای یه مدت نسبتا طولانی میرم سفر! این مربوط به زمانی بود که انجمن بسته بود و من چندباری سرزدم تا اطلاع بدم ولی نشد و توی یاهو از بچه ها خواستم این کار رو بکنن. حالا نمیدونم پست رو زدن یا نه اما گویا بی خبرانی هم هستن! خلاصه ببخشید همگی. نمیخواستم متعجب یا احیانا نگران شید:دوست:
از تمام کسایی که پیغامهاشون توی یاهو بی جواب موند عذر میخوام. چندبار سرزدم و کارای ضروری رو انجام دادم اما پیغامی ندیدم.مسنجر و کلا یاهوم خیلی اذیتم کرد.
خلاصه اینکه .... همگی همه جوره ببخشید :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام باران جان خیلی خوش برگشتی :گل:
دلمون برات تنگ شده بود :بله:

baroon

متخصص بخش ادبیات
یکی بگه نگار کجاست؟ :گریه:
:تعجب:
بچه هایی که توی اون 15 روز ثبت نام کردن دیگه نیستن؟ نیومدن؟ تمنا ، بهار ، فرشته و ....

بالا