سلام علی جانســـــــــــــــــــــــلامـــــــــــــ به همه ی ایران انجمنیــــــــ های گل خوبید همــــــــــــــــــگی ؟؟؟؟؟؟ دلم خیلی براتون تنگ شده بوووووود از این که نمیتونم زیاد توی سایت فعالیت داشته باشم خیلی ناراحتم! راستی یک ساله شدن سایت رو تبریکـــــــــ میگم ظاهر سایت هم فوق العاده هست.
اطلاعیه مهم. لطفا همه عزیزان مطالعه فرمائید خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری بنام خدا با سلام به همه عزیزان عضو انجمن و افراد زیر مجموعه شما. امشب تماسی داشتیم با ادمین عزیز سایت و مشکلات خودم و شما را مطرح کردم (با پیام خصوصی) و قرار شد من فعلا بعنوان رابط بین شما و ایشان باشم. سئوالاتی را که مطرح می فرمائید تا جائیکه ایشان بمن اطلاع دادند جوابگو خواهم شد و اگر نتوانستم جواب داشته باشم پس از سئوال از ایشان با کمال میل جوابگو خواهم شد. چرا قبول کردم: 1- بعلت سنی که دارم و علاقه دارم کمکی باشم برای جوانان در رابطه با کسب درآمد.(می توانید به این سایت ها مراجعه کنید تا متوجه شوید من نیت خیر دارم و بس.) http://forum.unc-co.ir انجمن میلیاردرهای آینده jahanagahi هستم. ایران انجمن http://www.iranjoman.com/ rahnama هستم. 2- در هیچ موردی با مسئولین سایت شراکت کاری و مالی ندارم و در سود و زیان آنان دخالتی نداشته و نخواهم داشت . 3- چون ایشان سرگرم حل مسائل و مشکلات سایت است ( باور کردن این حرکت واقعا سخت و قابل پیش بینی نبود) فکر کردم بتوانم نظرات شما را در زمانیکه نیستند (بعلت کارهای مربوط به طرح)و نیاز به جواب فوری است پس از تماس با ایشان به سمع و نظر شما برسانم. چنانچه عزیزان با زدن دکمه سپاس (خواهش میکنم متنی فعلا اضافه نکنید)اعلام پشتیبانی فرمائید تا با دلگرمی بیشتر بتوانم جواب سئوالات شما را دقیق اعلام کنم.(ضمن اینکه من فقط بعنوان رابط هستم و هیچگونه مسئولیت و شراکتی در این کار ندارم.) منتظر حمایت شما هستم . (لطفا در این بخش فقط با دکمه سپاس) . بعد از داشتن تائید شما جواب سئوالات را خواهم داد. موفق هستید , موفقتر باشید. بعلت مشغله کاری زمانیکه آن لاین نبودم , بعد از آن لاین شدن جواب همه عزیزان را خواهم داد. ضمنا با پیامهای خصوصی هم میتوانید با من در ارتباط باشید. __________________ انجمن میلیاردهای آینده دایرکتوری ایران پیوند ایران انجمن سئوالات اعضا و انتقال به ادمین سایت |