• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

Maryam

متخصص بخش ادبیات
.

سلام سلام سلام سلام به اندازه همه روزهایی که نبودم سلام به همه دوستان ایران انجمن
همونطور که باران عزیز هم گفتند متاسفانه سیستمم خراب شد و نتونستم چند هفته ای در خدمتتون باشم :ناراحت:
سیستم بیچاره ام هنوز که هنوزه درست نشده !
حالا من چطوری شده که الان اومدم اینجا داستان از این قراره که من شدم خاله کامپیوتر خواهرم :خنده2:
یه داستان بود که وقتی بچه بودم خیلی اونو دوست داشتم هنوز هم کتاب داستانش و دارم
داستان این طوری بود که یه دختری یه عروسک داشت و با دوستش با اون عروسک بطور شراکتی بازی میکردند اون طوری که یکیشون مامان عروسکه بود یکی دیگشون خاله عروسکه !
حالا شده داستان من و خواهرم و کامپیتورش :خنده2:
خلاصه این که از امروز دوشنبه سوم بهمن اگر خدا بخواد هستم درخدمتتون :گل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

بریم بازی توپ بازی خونه مریم خانوم
اومده :شاد:

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلاااااااااااااااااام

امروز روز بس عجیبی بود
از شکستن غرور گرفته تا زیر ÷ا گذاشتن عشق و دست نوشته و .... :غش2:

maksemos

متخصص بخش خودرو
به به رنگو دارین ....!
527519_jumpsanta[1].gif

اصلا اینقدر قشنگه کا میخوام به همه نشون بدم رنگم رو :بدجنس:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

.

سلام به همه همراهان ایران انجمن
دوستان متاسفانه هنوز کامپیوترم درست نشده !
اومدم از همتون معذرت بخوام برای این کمتر بودن ها و نبودن هام
یادتونه که گفتم شدم خاله کامپیوتر خواهرم :خنده2: چند روزیه که کامپیوتر خواهرم داره بهانه میگیره که بره پیش خواهرم !
منم با این که دوری از شما برام سخته ولی مجبورم این فرزند رو به مادر برسونم تا از دوری مادر دق نکنه ! :73:
این شد که مجدد یه مدت دیگه نیستم تا از وجود گرمتون بهره مند بشم :64:
خیلی دوست داشتم توی گردهمایی ریدکال که فاطمه عزیز مسئول برپاییش هستند حضور داشتم ، سعی خودم و میکنم برای اومدن ولی اگر نشد به بزرگی خودتون ببخشید
از همه دوستانی که لطف میکنند و برام پیام ارسال میکنند یه دنیا ممنونم ایشاله بعد میام به همشون جواب میدم
امیدوارم روزهای باقی مونده از سال 90 رو با لبخند سپری کنید ... :گل:

Nicol

متخصص بخش گردشگری

.

یادتونه که گفتم شدم خاله کامپیوتر خواهرم :خنده2: چند روزیه که کامپیوتر خواهرم داره بهانه میگیره که بره پیش خواهرم !
منم با این که دوری از شما برام سخته ولی مجبورم این فرزند رو به مادر برسونم تا از دوری مادر دق نکنه ! :73:
خیلی دوست داشتم توی گردهمایی ریدکال که فاطمه عزیز مسئول برپاییش هستند حضور داشتم ، سعی خودم و میکنم برای اومدن ولی اگر نشد به بزرگی خودتون ببخشید
از همه دوستانی که لطف میکنند و برام پیام ارسال میکنند یه دنیا ممنونم ایشاله بعد میام به همشون جواب میدم

سلام مریمای عزیزم......سلام دوست همیشه مهربونم....:گل:

گلم اول باید بگم واقعا" از نبودت ناراحت میشیم.چون خیلی نازنین و گلی و با بودنت واقعا" انرژی میگیریم و شاد میشیم.....
:گل:

اما میدونم که کامیت مشکل داره و خب کامی خواهرتونم که باید بره پیش مامیش......

خوشحال میشیم اگه بتونی بیای رید کال گلم.اما اگرم نشد خودتو ناراحت نکن عزیزم.

همه ما میدونیم توو چقدر مهربون و گلی و چقدر برای ایران انجمن و بچه هاش زحمت میکشی.......انقدر هم دوست داشتنی هستی که وقتی نیستی جات واقعا" حس میشه.....

بی صبرانه منتظریم تا مشکل کامیت حل بشه و دوباره برگردی به جمعمون عسلم......

خیلی مراقب خودت باش....برات بهترینارو آرزو دارم عزیزم......

آخرین ویرایش:

maksemos

متخصص بخش خودرو

.

803219_guiltsmileyf.gif

بالا